💖 ùj unboxing kèpekkel

Június 17 rendeltem a Deciem oldaláról, ma hozta a futár. Hosszú hónapok óta nem volt kapható a Nia… a Douglas webshopban (ma természetesen újra kapható ott is és - 25% van), ezért megrendeltem, tartalékot is vettem, a maszkot nem próbáltam még.
Volt még egy üvegem 3/4-ig tele, kölcsönöztem egy lánynak húsvét előtt 2 hétre, azóta se adta vissza, tehát bejött neki is gondolom (a kölcsönt pedig máshogy értelmezte). Idáig 3 lányt ismertettem meg ezzel a termékkel, mind szerette. Az én bőrömön látszik ha hetekig nincs belőle itthon, ezután mindig lesz. 25 Euro felett volt a rendelés, ezért nem volt posta.
IMG_20200625_212350

16 Likes

Ma érkeztek zsibiről. Sajnos lámpafénynél tudtam már csak fotózni, azért ilyen sárga tónusú minden:

Kép

Kép

22 Likes

Ez melyik maszk pontosan? :blush:

Köszönöm! :blush: Vaksi vagyok, a képen nem láttam, hogy az maszk. :grin:

A Zoeva pirosítókról majd írj, lécci!
A MAC melyik árnyalat?

Tegnap találkoztunk @Amadea -val, úgyhogy végre karácsony volt nálam is. Mondhatni hosszú hónapok böjtje után itt a kánaán. :grinning:

Elsőként a Zallával közös rendelés képei, a Lethal Cosmeticstől. Sajnos a kép egyáltalán nem adja vissza, mennyire gyönyörűek élőben. Még egyelőre nem nyúltam beléjük, annyira gyönyörűek, hogy csak így nézegetem. :joy:
Az ajándékokat köszönöm szépen, @zalla - nak!

IMG_20200629_164142

IMG_20200629_164216

A karantén idején @Amadea vett nekem néhány dolgot, azok is most kerültek hozzám. Plusz rengeteg mintát is kaptam, amiket még egyszer köszönök szépen!

IMG_20200629_164540

Voltunk együtt DM-ben is, ott vettem a Catrice mistet, a kis sminkelős tapaszokat pedig előző nap, a Müllerben.
IMG_20200629_164657

Végül pedig ma megérkezett a Morphe rendelésem. A Coca-Cola ecsetszettre és a ceruzára (ami a színe miatt szájra és szemre is jó lehet) érvényes volt @Sugarplumfairy kuponkódja, a mattító setting spray pedig féláron volt, ez így együtt pedig már ingyen szállítással (itthon a DPD hozta) érkezett.
IMG_20200629_165214

IMG_20200629_165051

19 Likes

Neee, a setting mist csomagolása kólásdoboz?! De jó!
Remélem, megérte a böjtölés és nyakig fürdesz majd az új cuccokban.:slight_smile:

2 Likes

Nem, a kólás doboz csak dekoráció. :joy:

2 Likes

Áh, megírom a Morphe-nak!:joy:

2 Likes

Ja, jó ötlet lenne tőlük is. :grinning:

Meg kell hagyni, a Coca Cola ecsetek élőben is nagyon jól néznek ki! :star_struck:
Remélem készítesz valamikor egy zöld - korall (barack?) sminket, iszonyatosan jól néznek ki egymás mellett a színek!

2 Likes

Én is azt hittem! Pedig mekkora ötlet!

1 Likes

Annyira cukik a kólás ecsetek :smiling_face_with_three_hearts::heart:.

Engem a Smashbox ecseteire emlékeztetnek, azok is nagyon jól néznek ki + nagyon minőségi ecsetek! :mag_right:

Szerintem életemben nem költöttem egyszerre ennyit kozmetikumra, de megérkezett az első Charlotte Tilbury rendelésem. :sweat_smile:
Pont egy hete adtam le és meglepődtem, hogy a jelenlegi helyzetben ilyen hamar ideért. A gyűrődött külső doboz miatt aggódtam rendesen, de szerencsére ép a púder is.
A púder 1 Fair, az alapozó 3 Warm árnyalat, az összehasonlítós topicba teszek fel képet másik alapozóimhoz viszonyítva.
IMG_5249 IMG_5241

18 Likes

Megérkezett @macooka -tól vásárolt első Juvia palettám :smiling_face_with_three_hearts:. Meglepődtem a méretén, ezen az óriási mini palettán. Hihetetlenül örülök neki :smiling_face_with_three_hearts:. Alig várom, hogy kipróbálhassam és használhassam :).

IMG_20200630_183216

IMG_20200630_183237

16 Likes

Jaj de szuper, örülök, hogy megérkezett épségben :slight_smile: Kérünk majd ezzel készült sminkeket is! :slight_smile:

2 Likes

De jó, hogy megvetted! Van itt minden mint a búcsúban, használd sok sok örömmel és várjuk a sok szép sminket is :blush: :heart:

2 Likes

Nagyon szeretem ezt a palettát! Használd egészséggel! :slight_smile:

1 Likes

Megérkezett a nagyon várt csomagom.
A pigmentre kíváncsi vagyok, remélem olyan szép, mint amilyennek tűnik.
A fixáló spray is beválik remélem. Az orromon hajlamos elmászni a CC krém, de az alapozó is, illetve a poros végeredményt szeretném csökkenteni.
A highlightert én teljes arcra tervezem használni, remélem nem lesz olcsó diszkógömb hatás a végeredmény. :smiley:
20200701_105053

11 Likes