Tegnap nagyon vásárolhatnékom támadt egy traumatikus élmény miatt, ami hosszútávon borította meg az ingatag lelki békémet. Majdnem turiba mentem, de rájöttem, h hó vége kózeleg és le van fosztva ilyenkor a Sugárbeli Háda, majd megláttam a Könyvmentők szekerét és 4 db könyvvel libegtem tovább. Kellett a Dm-be is mennem szokásos háztartási dolgokért és ez a 2 holmi is befért a kosárba.
A piros ajaktintát régóta kergettem (kifogás) és a körmómre is kellett valami miután elhasználtam a lakkszerű körömerősítőmet (nem segített csak összetartotta a lemezeket). Meg egy szatyor is kellett ( alattuk), mert leszakadt a könyvek miatt az, ami nálam volt. Ennyi szöveg egy kis beszerzéshez!
Nagyon szép rendelés, használd őket örömmel!
Szépeket vettél, az a szatyi csudiszép, passzol a napszemüveg tokomhoz. Remélem, bármi történt tegnap, felül tudsz rajta kerekedni és rendbejönnek a dolgok.
Köszönöm a jókívánságot!
(Ha szeretnél ilyen szatyit nagyon szivesen szerzek neked)
Csak pink pirosítóim vannak, mindig is ez az árnyalat állt közel hozzám. Aztán a Rare Beauty pirosítók közül kinéztem a Truth árnyalatot, ami viszont egy sötétebb burgundi szín, de őszre nagyon passzol - majdnem meg is rendeltem @Amadea és @Blanky sikerén felbuzdulva, de aztán szembejött ez a Dior a 006 Berry árnyalatban. Kiléptem a komfort zónámból és cseppet se bánom, valami gyönyörű ez a lilás-bogyós szín.
Kezdődhet az ősz!
Hát ez valami csoda!
Nagyon szép!
Köszönöm, aranyos vagy, de annyi szatyrom van, hogy még az unokáim is azokkal mennek majd vásárolni. (Jó, az én unokáim nem, hanem azé aki kirámolja a lakásom majd utánam. )
Ez az egyik olyan termék, amit tudom, sosem használnék ki, de azért mindig meglesem a boltban használd sok örömmel!
Müller: - 30% volt erre a 2 márkára az onlineshopban. A BB-t próbáltam már a napokban egy mintából, egy kicsit sötétebb, mint a bőröm jelenleg, de nem feltűnő, lassan jön a garbós időszak is. Hidratál, de nem olajosít 20 fokban, bőrhibákat nem okozott, nagyon kevés is elég belőle, télen nagyon fogom szeretni szerintem. A többi termék új, még nem próbáltam őket. A Clarins nappali krém minta ajándék volt.
Douglas: Végre volt raktáron a pirosítóból amit korábban kinézetem a honlapon.
Drunk Elephant utazóméretek. Csak a Protini krém volt meg ettől a márkától, amitől én sokkal többet vártam, túlárazott. Remélem ezek megérik az árukat. A Douglas is mintát küldött a Clarinstől, gondolom most mindenhol ezt népszerűsítik.
Bevallaltam egy Douglas rendelést én is hogy a karma szett ajándék volt, eddig az ayurveda tusfürdő és testápoló amit használtam de valahogy nem olyan az illata mint elképzeltem, a karma testápoló sokkal kellemesebb illatú számomra, a Sakurat még nem volt szívem kibontani de remélem hogy tetszeni fog.
A Sakura tényleg gyönyörűen van csomagolva!
Az egész rendelés szépséges!
Igazából mindegyik ilyen ajándék szett nagyon szép de úgy voltam vele hogy abból vettem meg a szebb szettet amire leginkább kíváncsi vagyok
Áááá, de gyönyörű! Nagyon extrán pigmentált?
Érdekes, a felső képen ciklámen színűnek tűnik a pirosító, biztos a fedél és a fények miatt.
Szerintem a pirosítók terén bátran lehet kalandozni, mert nem olyan hangsúlyos az arcon, mint pl. egy rúzs.
(Ezt úgy mondom, mintha még nem sikerült volna túl sokat felvinnem a pirosítóból…)
Nem átlátszó a teteje🙂 Belül tükör van. Nem tudom miért ilyen málnapiros színt választottak a tokhoz.
Nagyon pigmentált, de szép vékonyan fel lehet vinni, bőven elég épp csak beleérinteni az ecsetet (KAP 270-nel használtam). Nagyon szépen mutat az én sápatag ábrázatomon is, de persze bazárivá is fel lehet építeni.
Notino, mind olyan termék, amit kinéztem már magamnak valamikor és most pofátlanul jó árban volt.
EDT: Korres Black Sugar, Lanvin A girl in Capri (ez jövő nyárra lesz)
Egy hajturbán lemaradt, Vaseline kézkrém, illetve egy ásványi fényvédő.
Nem túl különleges beszerzés. Csak a Catrice ajakápolója lényeges. Kéne még vadásznom ilyet.
Szilikon hajgumik, ajakápoló, nagy kedvenc a Nivea (télen 1 hónap egy ilyen nagy tégely) és a pesto. Fogkeféket, fogkrémeket nem raktam a képre.
Kipróbáltad már az ajakápolót?
Mostanában volt több vinted/ km piactéri vásárlásom illetve egy Notino is
A múltkor az a some by mi retinolos maszk annyira bejött hogy megvettem belőle a szérumot, minden második nap használom száraz bőrre és eddig tetszik, nem tapasztaltam irritációt, pedig féltem a retinolt kipróbálni.
Annak a Catrice Micimackós ajak ápoló szettnek nagyon örültem hogy anno lemaradtam róla, a loccitane osmanthus testápolót anno lepontoztam de az illata nagyon jó és egész tartós, a többi dolgot még nem próbáltam, inkább azért csaptam le rá mert jó árban volt vagy kíváncsi vagyok rá.