💖 ùj unboxing kèpekkel

Tegnap nagyon vásárolhatnékom támadt egy traumatikus élmény miatt, ami hosszútávon borította meg az ingatag lelki békémet. Majdnem turiba mentem, de rájöttem, h hó vége kózeleg és le van fosztva ilyenkor a Sugárbeli Háda, majd megláttam a Könyvmentők szekerét és 4 db könyvvel libegtem tovább. Kellett a Dm-be is mennem szokásos háztartási dolgokért és ez a 2 holmi is befért a kosárba.
A piros ajaktintát régóta kergettem (kifogás) és a körmómre is kellett valami miután elhasználtam a lakkszerű körömerősítőmet (nem segített csak összetartotta a lemezeket). Meg egy szatyor is kellett ( alattuk), mert leszakadt a könyvek miatt az, ami nálam volt. Ennyi szöveg egy kis beszerzéshez! :sweat_smile:

20 Likes

Nagyon szép rendelés, használd őket örömmel!

1 Likes

Szépeket vettél, az a szatyi csudiszép, passzol a napszemüveg tokomhoz. :smiley: Remélem, bármi történt tegnap, felül tudsz rajta kerekedni és rendbejönnek a dolgok. :heart:

1 Likes

Köszönöm a jókívánságot!
(Ha szeretnél ilyen szatyit nagyon szivesen szerzek neked)

1 Likes

Csak pink pirosítóim vannak, mindig is ez az árnyalat állt közel hozzám. Aztán a Rare Beauty pirosítók közül kinéztem a Truth árnyalatot, ami viszont egy sötétebb burgundi szín, de őszre nagyon passzol - majdnem meg is rendeltem @Amadea és @Blanky sikerén felbuzdulva, de aztán szembejött ez a Dior a 006 Berry árnyalatban. Kiléptem a komfort zónámból és cseppet se bánom, valami gyönyörű ez a lilás-bogyós szín.
Kezdődhet az ősz!

21 Likes

Hát ez valami csoda! :heart:

1 Likes

Nagyon szép! :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm, aranyos vagy, de annyi szatyrom van, hogy még az unokáim is azokkal mennek majd vásárolni. :grin: (Jó, az én unokáim nem, hanem azé aki kirámolja a lakásom majd utánam. :grimacing: :joy:)

1 Likes

Ez az egyik olyan termék, amit tudom, sosem használnék ki, de azért mindig meglesem a boltban :see_no_evil: használd sok örömmel! :blush:

1 Likes

Müller: - 30% volt erre a 2 márkára az onlineshopban. A BB-t próbáltam már a napokban egy mintából, egy kicsit sötétebb, mint a bőröm jelenleg, de nem feltűnő, lassan jön a garbós időszak is. Hidratál, de nem olajosít 20 fokban, bőrhibákat nem okozott, nagyon kevés is elég belőle, télen nagyon fogom szeretni szerintem. A többi termék új, még nem próbáltam őket. A Clarins nappali krém minta ajándék volt.

Douglas: Végre volt raktáron a pirosítóból amit korábban kinézetem a honlapon.
Drunk Elephant utazóméretek. Csak a Protini krém volt meg ettől a márkától, amitől én sokkal többet vártam, túlárazott. Remélem ezek megérik az árukat. A Douglas is mintát küldött a Clarinstől, gondolom most mindenhol ezt népszerűsítik.

16 Likes

Bevallaltam egy Douglas rendelést én is hogy a karma szett ajándék volt, eddig az ayurveda tusfürdő és testápoló amit használtam de valahogy nem olyan az illata mint elképzeltem, a karma testápoló sokkal kellemesebb illatú számomra, a Sakurat még nem volt szívem kibontani de remélem hogy tetszeni fog.

17 Likes

A Sakura tényleg gyönyörűen van csomagolva! :ok_hand: :heart_eyes:
Az egész rendelés szépséges! :star_struck:

1 Likes

Igazából mindegyik ilyen ajándék szett nagyon szép de úgy voltam vele hogy abból vettem meg a szebb szettet amire leginkább kíváncsi vagyok

1 Likes

Ajándékba kaptam, Clair árnyalat :smiling_face_with_three_hearts::heart:

23 Likes

Áááá, de gyönyörű! Nagyon extrán pigmentált?
Érdekes, a felső képen ciklámen színűnek tűnik a pirosító, biztos a fedél és a fények miatt.
Szerintem a pirosítók terén bátran lehet kalandozni, mert nem olyan hangsúlyos az arcon, mint pl. egy rúzs.
(Ezt úgy mondom, mintha még nem sikerült volna túl sokat felvinnem a pirosítóból…)

1 Likes

Nem átlátszó a teteje🙂 Belül tükör van. Nem tudom miért ilyen málnapiros színt választottak a tokhoz.

Nagyon pigmentált, de szép vékonyan fel lehet vinni, bőven elég épp csak beleérinteni az ecsetet (KAP 270-nel használtam). Nagyon szépen mutat az én sápatag ábrázatomon is, de persze bazárivá is fel lehet építeni.

1 Likes

Notino, mind olyan termék, amit kinéztem már magamnak valamikor és most pofátlanul jó árban volt.
EDT: Korres Black Sugar, Lanvin A girl in Capri (ez jövő nyárra lesz)
Egy hajturbán lemaradt, Vaseline kézkrém, illetve egy ásványi fényvédő.

22 Likes

Nem túl különleges beszerzés. Csak a Catrice ajakápolója lényeges. Kéne még vadásznom ilyet.
Szilikon hajgumik, ajakápoló, nagy kedvenc a Nivea (télen 1 hónap egy ilyen nagy tégely) és a pesto. Fogkeféket, fogkrémeket nem raktam a képre.

20 Likes

Kipróbáltad már az ajakápolót? :hugs:

1 Likes

Mostanában volt több vinted/ km piactéri vásárlásom illetve egy Notino is

A múltkor az a some by mi retinolos maszk annyira bejött hogy megvettem belőle a szérumot, minden második nap használom száraz bőrre és eddig tetszik, nem tapasztaltam irritációt, pedig féltem a retinolt kipróbálni.
Annak a Catrice Micimackós ajak ápoló szettnek nagyon örültem hogy anno lemaradtam róla, a loccitane osmanthus testápolót anno lepontoztam de az illata nagyon jó és egész tartós, a többi dolgot még nem próbáltam, inkább azért csaptam le rá mert jó árban volt vagy kíváncsi vagyok rá.

16 Likes