Ez a szempillaspirál nekem is megvolt miniben és nagyon szerettem!
Nincsenek mostanában érdekes beszerzéseim, de ezt azért ide biggyesztem.
Toner mindig jöhet, a szappanok kézmosáshoz (Notino), a kifésülő spray és a Sudocrem meg csak kellett (Dm).
A KM oldal változása gondolom segít, hogy ne akarjak folyton mindent megvenni és az a nem túl jó helyzet, hogy úgy érzem kezdem elveszteni a harcot az öregedés látható jeleivel szemben. Mint egy negatív reklámszöveg, de ez van. Igyekszem másra fókuszálni
Azért a régi oldal baromira hiányzik. Jó volt az úgy a maga kis egyszerűségével, tökéletlenségeivel, pláne a mostanival szemben, amire néha ránézek, aztán gyorsan be is zárom.
Ezt a pirosítót és két highlightert is rendeltem már Sephoráról, mindegyik épségben megérkezett.
A Vaseline kézkrém szerintem szuper!
Nekem is itt a Notino. Mind újdonság, mármint nekem.
Kiehls toner, Bondi Sands mineral spf, Verveine the Blanc, mindre kíváncsi vagyok.
Vaseline márka minden terméke szuper, testápolóra többet nem is költök.
Jajdeszéééép! És Lisa E. rúzsa csodásan beleillik!
#greenenvy
Igeen, úgy örülök ennek a kis cuki toknak
Jajj nekem, ne kísérts 🫣
Szuper, hogy épségben megérkeztek hozzád, bele se merek gondolni, mit éreznék, ha porítva látnám a csomagomban.
Mondanám, hogy sajnálom, de sminkelőknek kár kihagyni a Rare highlightereit. A folyékony pirosítókat is szeretem (van egy krémes és egy fényes préselt is), de a highlighterek azok, amik kiemelkedőek, pedig nagyon sokat kipróbáltam.
A préselt pirosító is nagyon jó, azt hittem, bazári lesz, de fel lehet vinni szépen, visszafogottan is.
Sajnos a sérülés kockázatát minden csomaggal vállaljuk, nálam belföldi csomag is érkezett már sérülten.
Hozzám is érkezett már épségben Rare highlighter a francia Sephorából (Cultbeauty-ról viszont törötten érkezett). Most pedig ugyancsak Sephorából úton van 2 préselt pirosító, majd jövök vele ebbe a topicba, remélem épségben érkeznek meg.
Notino rendelés. A krém férjnek lesz. Remélem, kivételesen el is használja és nem nekem lesz belőle lábkrém A carmexeket pedig kipróbálásra vettem. Még nem volt ízesített darabom, csak az originalt használtam eddig. Kíváncsi leszek.
Az én Notino rendelésem
A nagy csomag maszk ajándék volt, de nem tudom hogy mikor fogom kipróbálni hogy ahogy hűl az idő, kellemetlen a hideg maszk az arcomon de szerencsére nem közeli lejáratú. Eddig egyedül a propoliszos hidratáló krémet próbáltam és hatásra nem nagy szám de isteni jó illata van, lehet a többi termékkel együtt használva fog jól működni de előtte igyekszem pár dolgot elhasználni is meg inkább télen tervezem bevetni. Meg kaptam ajiba egy mini szérumot amiben hasonló galactomyces összetevő van mint a maszk csomagban. A többi dolgot még nem próbáltam, épp a Mary and May 30 db-os maszkokat próbálom elhasználni.
Megérkezett a Sephora rendelésem, méghozzá épségben!
A 2 Rare Beauty pirosítót rendeltem (Hope és Happy árnyalatban), illetve az ABH palettát.
A minták, illetve az ABH szett (mini Brow Wiz, mini Clear Brow Gel, Crystal Lipgloss, szivacs) ajándék volt.
HOPE
HAPPY
Dejó!! És épségben
A Hope nekem is nagyon tetszik, tényleg van egy kis duokróm fénye? A neten legalábbis úgy tűnt.
A paletta pedig maga a nagybetűs ősz. A ‘divine’ árnyalat meseszép.
Tekintettel arra, hogy véleményezni mostanában nem igazán érzek késztetést, inkább jöttem én is bemutatni a zsákmányt. Aztán ha valakinek kérdése van, akkor majd leírom a tapasztalatokat.
Ez egy mini notinos rendelés volt, kézkrém, arckrém érzékeny bőrre, mini fogkrém és egy színezett ajakápoló.
Ugyanezek, pucéran:
Igen, valóban van egy kis duokróm hatása, eddig csak 1-szer használtam és még nem tudtam eldönteni, hogy tetszik magamon vagy sem. A Happy az nagyon tetszik magamon, ma épp azt használtam.
Müller, persze háztartási célzattal (a sajátmárkás babaszappan, gumikesztyű és felmosófej bemutatásától most eltekintek). Az egyik színezett ajakápoló, nagy meglepetésemre a kategória egyik legtartósabb darabja lett, és a neve ellenére nem rózsaszín. A másikat rúzsnak árulják, de nem az, hanem színezett szájfény. A Pupa Dreamscape nem hozta az elvárásokat, azóta is zokogott lelkem mélyén a csillámpóni, hát most ezzel sikerült végre megvigasztalni, ebben van csillám dögivel, ráadásul a minden színben csillogó fajta.
fotózni persze nem sikerült maradéktalanul élesre: