💖 ùj unboxing kèpekkel

Szerintem nem kell szigorúnak lenni, semmi baj ha kimarad pár nap.
Ilyenkor nekem is minimál a rutin, reggel hideg vizes arcmosás,fényvédő és smink.
Este a zuhany alatt mosom le a sminket Nesti Dante szappannal, aztán jöhet egy virágvíz, leginkább levendula és utána ha hős vagyok akkor kenek valamit a pigmentfoltjaimra, ha nem akkor ennyi volt.

A hűtőből kivett fátyolmaszkok tudnak még jók lenni :slight_smile:

3 Likes

Áh, nem vagyok szigorú, 2 hónap maradt ki kábé :rofl: :sweat_smile:

2 Likes

A nagy melegben az esti arcápolási rutin nálam csak a tisztításra szűkült, semmit nem bírtam elviselni magamon. Sajnos meg is látszik, mert eléggé ki van száradva a bőröm, de most, hogy megjött az enyhülés, belevágok újra.

1 Likes

Nagyon jó kis akció volt online Marianyónál és hiába nem szoktam ott vásárolni, most kivételt tettem. Elképesztően sokkal kevesebbet fizettem az alapozóért, amire ácsingózom egy ideje, a többi cucc ajcsi volt.

20 Likes

Kedves @koalace! Kipróbáltad a hajhullámosító cuccost? Milyen?

1 Likes

Helló, ah dehogy, elajándékoztam egy kedves Barátnőmnek. :rofl:

1 Likes

Belekotyogok, elnézést. Hasonló hullámosítót vettem én is (az nagyobb és sokkal merevebb), de nekem nagyon kényelmetlen, aludni nem tudok benne, így kreatívan kiváltottam a köntös megkötőjével. Maga a módszer tök jó, az én egyenes hajamban még négy nap után is látni hullámokat utána. Szóval egy próbát érdemes tenni vele.

3 Likes

Lányok ezt azért veszitek, mert nem akartok sütögetni?
Ha valakit érdekel akkor nálam van az egy hétig tartó hullámos haj receptje amit hajvasalóval készítek :wink:

4 Likes

Tőlem is plusz 1 szavazat a fátyolmaszkokra, én utána a skin1004 sleeping packját kentem: Skin1004 Hyalu-Cica Sleeping Pack | KremMania
Szerintem most nekem is kelleni fog valami ütősebb hidratáló télire :thinking:

1 Likes

@koalace, @Brunettee köszönöm!
Brunettee, ezt vizes, nedves, vagy száraz hajjal csinálod?

2 Likes

Én full béna vagyok a sütögetéshez, hajvasaláshoz, ezért jutott eszembe. Ezzel legalább nem a forró vasat kerülgetném a hajammal, kezemmel. :rofl:

2 Likes

Jaaaaa így már értem, köszi.

1 Likes

Nedves hajjal, aztán ha van kedvem, vagy nagyon késő van, picit hajszárítóval rászárítok.

1 Likes

Jó sok évvel ezelőtt én is sütögettem, még középiskolás koromban. Aztán kiderült, hogy lusta vagyok, és ügyetlen is, így mindig keresek valami olyan technikát ami nem jelent veszélyt rám :sweat_smile:

4 Likes

Köszi!
Majd meglátom, nekem rengeteg hajam van, elég nehezen szárad enélkül is.

1 Likes

A hajsütővassal egyszer én is megégettem az alkaromat , nem játék. Meg is van még a heg :frowning:
Meg olyan bénán lehetett csak letenni nem volt hozzá hőálló akármi, mindig attól féltem, hogy felgyújtom az asztalt ha felborul a kis bakkal. Nem is volt tartós.
Amióta a fodrászom megmutatta, hogy kell a hajvasalóval loknizni azóta csak úgy csinálom.
Szerencsére van hozzá hőálló tok, abba teszem amíg a tincseket leválasztom.

1 Likes

Nagyon szívesen :slight_smile:

1 Likes

Notino és DM.
A Batiste sampont kicsiben már kipróbáltam, azt beköltöztetem a munkahelyemre idehaza meg majd a nagyot fogom fújni.
A Kallos pakolás sokadszorra újravevős, segít kiütni Vukkot a hajamból.
A fogkrém szettet még nem próbáltam kiváncsi leszek milyen.
A kis mintákból a két JPG ideális jelölt őszi ordibálósnak:)

13 Likes

Csodás a múltkori rendelésemhez ajándékba kapott YSL Lash Clash mini. Notinon 30% volt a teljes kiszerelésre ingyenes szállítással, így lecsaptam rá.
Teljes áron viszont nem venném meg, mert a rövid szavatossági időt tekintve nagyon borsos. Fekete színben választottam, de kék és barna színben is gyönyörű lehet.

A Rare Beauty pirosító Happy árnyalatban zsibis szerzemény. Sephoráról nem mertem volna megrendelni, mert rengetegen írták, hogy ripityára törve érkezett. Szerencsére szuperbiztos csomagolásban kaptam.
Picikének tűnik, mindössze 2,8 g, de nagyon-nagyon pigmentált, alig kell beleérinteni az ecsetet.
A kép ellenére inkább hűvös rózsaszín árnyalat. Extra fényes, ezért highlighter nem kell és szerintem nem is illik mellé.
Oda-vissza vagyok érte, az összes árnyalatot szívesen magaménak tudnám.

20 Likes

Én is csak amiatt nem mertem megrendelni, nehogy törötten érkezzen, egyébként vonz a termék.

1 Likes