💖 ùj unboxing kèpekkel

Szia Gloria! Én kérdeztem kb. 2 hete a Verveine Cedrat-ot (van-e fújókája). Hát tényleg van! :-))))
Köszönöm a tipppet, zseniálisnak tartom az illatot, pláne árához képest. Már drágább a Notinon, de bőven megéri 3700,- Ft-ért is. Viszont én tényleg megfogadtam, hogy SOHA többé niche. Múlt héten elgurult a gyógyszerem, és rendeltem egy népszerű hazai niche webáruházból pár parfümöt. Kettőt már kibontottam, katasztrófa az én orromnak mindegyik. Sajnos azokkal a niche illatokkal sem volt jobb a helyzet, melyeket régebben rendeltem (a legtöbbet már eladtam vagy elajándékoztam), igazán tanulhattam volna saját hülyeségemből. A másik két bontatlant valószínű inkább visszaküldöm. Nem kell nekem tízezrekért viselhetetlen művészi kreáció, mondhatnám öreg vagyok én már ehhez. Fújkodom inkább ezt a kis fini Verveine Cedratot. És megveszem a mandulásat is. :smiley:

3 Likes

Örülök, hogy tetszik, szuper minőségű az árához képest. Én már nem merek próba nélkül drága parfümöt venni, sokszor ráfaragtam. :grinning:
Nekem megvan a mandulás és jázmin is, de nem lett szerelem, párszor fújtam, de már gondoltam rá, hogy feldobom ide, hátha kell valakinek, természetesen ajándékba. Paketával tudom küldeni, ìrj üzit, ha érdekel.
A mandulás a Les Carnets l’ombre, nagyon púderes, igazi babapúder illat, nekem nope.
A Jasmin Secret szép, de kicsit egysíkú virágos. Összefújtam a Cedrattal, úgy jobban tetszett.
Még egy illatuk van, amit kinéztem, a Verveine the Blanc, azt azért beszerezem. Azt írja a Notino, hogy szabadgondolkodású nőknek, jóvan akkor kell. :grinning:

5 Likes

A 10,11 szinte bronzer a bőrömön, igaz, van 3 másik Armani bronzerem, de kb. egyiktől sem válnék meg.

Mik voltak ezek a niche parfümök?

Notinos pakk, múlt hétről. Úgy örültem, hogy tudtam Refectocil szemöldökfestéket venni, már jócskán fogyóban van. :slightly_smiling_face:

12 Likes

Douglas: Az egyik Anastasia szettet másnak szánom. A testápolóhoz ajándék volt a testvaj, az arcmaszkhoz az edt.

21 Likes

Régen vettem érdekesebb holmit, most is csak 1 valamit a Lush-ból, mert a fiamnak nagyon tetszett ez a fürdőbomba. (Bár, szíve szerint a remegős zselékből vásároltatott volna megint, de az sajnos ekcémát hoz elő azonnal.) Én meg kaptam egy Peace arckrém minit és kunyiztam Mask of Magnamity-t. Olyan cukik ezek a mütyürke tégelyek :face_with_hand_over_mouth: :heart_eyes:

20 Likes

Kicsit más kategóriában vannak az osztrák döglesz ajándékai, mint itthon :roll_eyes:

Változó, van amikor nagyon sok pénzt ott kell hagyni egy apró deluxe darabért, a többi csak a reklám miatt van, kiszórják ha megy a készletből vagy csak promó.

2 Likes

Bipa:

15 Likes

Hogy vált be a sampon?

1 Likes

Nem használtam még. Mindjárt kivégzem a régit és utána fogom elkezdeni. Ha gondolod, beszámolok majd :slight_smile:

1 Likes

Ah, most látooooom ezt. Ezek szerint Lookfantasticon van Aveeno? Szuper. Nagyon szeretem a márkát.

Mini beszerzés a Decathlonból, amikor a gyerkőcnek vettünk cipőket. Bocsi, esti kép, elég sz@r lett.
Egy masszírozó kis háromlábú, amit én ruhán keresztül szeretek. Csak megkérek valakit, h rajzoljon vele a hátamra és azonnal el tudnék aludni :relaxed: :zzz:
A kis stift kidörzsölésgátló. táskába jó lesz így nyár végére :sweat_smile: De ha egyszer mostanra jött meg a kedvem a szoknyához :woman_shrugging: Remélem ez is jó, mint amit a Notino-ról szereztem. Arról írok végre az első benyomások topicba.

12 Likes

Egy kis Skinsmart, a mist és calm down kedvenc, a peptide szérum meg tervben volt, most kipróbálom. Szemkörnyékre tervezem használni.

14 Likes

Power Peptides szérum engem is birizgál, de ugye most igyekszem elhasználni a meglévő készletemet.
Biztos ki fogom próbálni. Kíváncsi vagyok a hatékonyságára.
Bár nem sok termék tud már az én arcbőrömön látványos változást hozni, talán a tretinoin csak.

2 Likes

Egész jól leépítettem a készletet, úgyhogy jöhet. :grinning:Csodát nem várok, csak kíváncsi vagyok, hogy milyen az állaga. Láttam a Skinsmart instán, hogy szép eredményeket értek el 8 hét alatt, napi 2x használattal.
Viszont a mistet imádom, szuper jól hidratál, nem fogok tonert venni most már, tök felesleg.

2 Likes

A peptides szérumot én is beszerzem, az tuti :grin:
Kíváncsi vagyok a véleményedre, írd majd meg légy szíves!

2 Likes

Életem első vinted vásárlása:

Notino:

Egyedül a super matcha szérumot próbáltam már mintaként és úgy tetszett úgyhogy most lehetőségem van az egész termékcsaládot kipróbálni,anarancssárga csomagolású termékek ajándékba voltak.

15 Likes

De jó fogás! :heart_eyes:

Úgy vennék már valami jó kis koreai kencét, főleg tonert, magamnak!
Ez az egy nem hiányzik a nyárból (amúgy a meleg, a napsütés, a dinnye, a barack, satöbbi nagyon), hogy nem tudom rendesen ápolni a bőrömet. Ha bekenem izzad, olajos, lefolyik, fullad, ha nem kenem összeszottyad, de legalább nem tocsog azonnal. Ennyi jó van az őszben, jó, még most nem annyira hűvös, hogy kenhetem a képemet, testemet és újra szebbnek érezhetem a bőrömet egy kicsit. Éjjelre azért már legalább tonert használok és egy vékony krémet.
Aztán télem meg a “mif@szt kenjek már magamra, hogy ne húzódjon” időszak jön :sweat_smile:

11 Likes