Szia Gloria! Én kérdeztem kb. 2 hete a Verveine Cedrat-ot (van-e fújókája). Hát tényleg van! :-))))
Köszönöm a tipppet, zseniálisnak tartom az illatot, pláne árához képest. Már drágább a Notinon, de bőven megéri 3700,- Ft-ért is. Viszont én tényleg megfogadtam, hogy SOHA többé niche. Múlt héten elgurult a gyógyszerem, és rendeltem egy népszerű hazai niche webáruházból pár parfümöt. Kettőt már kibontottam, katasztrófa az én orromnak mindegyik. Sajnos azokkal a niche illatokkal sem volt jobb a helyzet, melyeket régebben rendeltem (a legtöbbet már eladtam vagy elajándékoztam), igazán tanulhattam volna saját hülyeségemből. A másik két bontatlant valószínű inkább visszaküldöm. Nem kell nekem tízezrekért viselhetetlen művészi kreáció, mondhatnám öreg vagyok én már ehhez. Fújkodom inkább ezt a kis fini Verveine Cedratot. És megveszem a mandulásat is.
Örülök, hogy tetszik, szuper minőségű az árához képest. Én már nem merek próba nélkül drága parfümöt venni, sokszor ráfaragtam.
Nekem megvan a mandulás és jázmin is, de nem lett szerelem, párszor fújtam, de már gondoltam rá, hogy feldobom ide, hátha kell valakinek, természetesen ajándékba. Paketával tudom küldeni, ìrj üzit, ha érdekel.
A mandulás a Les Carnets l’ombre, nagyon púderes, igazi babapúder illat, nekem nope.
A Jasmin Secret szép, de kicsit egysíkú virágos. Összefújtam a Cedrattal, úgy jobban tetszett.
Még egy illatuk van, amit kinéztem, a Verveine the Blanc, azt azért beszerezem. Azt írja a Notino, hogy szabadgondolkodású nőknek, jóvan akkor kell.
A 10,11 szinte bronzer a bőrömön, igaz, van 3 másik Armani bronzerem, de kb. egyiktől sem válnék meg.
Mik voltak ezek a niche parfümök?
Notinos pakk, múlt hétről. Úgy örültem, hogy tudtam Refectocil szemöldökfestéket venni, már jócskán fogyóban van.
Douglas: Az egyik Anastasia szettet másnak szánom. A testápolóhoz ajándék volt a testvaj, az arcmaszkhoz az edt.
Régen vettem érdekesebb holmit, most is csak 1 valamit a Lush-ból, mert a fiamnak nagyon tetszett ez a fürdőbomba. (Bár, szíve szerint a remegős zselékből vásároltatott volna megint, de az sajnos ekcémát hoz elő azonnal.) Én meg kaptam egy Peace arckrém minit és kunyiztam Mask of Magnamity-t. Olyan cukik ezek a mütyürke tégelyek
Kicsit más kategóriában vannak az osztrák döglesz ajándékai, mint itthon
Változó, van amikor nagyon sok pénzt ott kell hagyni egy apró deluxe darabért, a többi csak a reklám miatt van, kiszórják ha megy a készletből vagy csak promó.
Hogy vált be a sampon?
Nem használtam még. Mindjárt kivégzem a régit és utána fogom elkezdeni. Ha gondolod, beszámolok majd
Ah, most látooooom ezt. Ezek szerint Lookfantasticon van Aveeno? Szuper. Nagyon szeretem a márkát.
Mini beszerzés a Decathlonból, amikor a gyerkőcnek vettünk cipőket. Bocsi, esti kép, elég sz@r lett.
Egy masszírozó kis háromlábú, amit én ruhán keresztül szeretek. Csak megkérek valakit, h rajzoljon vele a hátamra és azonnal el tudnék aludni
A kis stift kidörzsölésgátló. táskába jó lesz így nyár végére De ha egyszer mostanra jött meg a kedvem a szoknyához Remélem ez is jó, mint amit a Notino-ról szereztem. Arról írok végre az első benyomások topicba.
Egy kis Skinsmart, a mist és calm down kedvenc, a peptide szérum meg tervben volt, most kipróbálom. Szemkörnyékre tervezem használni.
Power Peptides szérum engem is birizgál, de ugye most igyekszem elhasználni a meglévő készletemet.
Biztos ki fogom próbálni. Kíváncsi vagyok a hatékonyságára.
Bár nem sok termék tud már az én arcbőrömön látványos változást hozni, talán a tretinoin csak.
Egész jól leépítettem a készletet, úgyhogy jöhet. Csodát nem várok, csak kíváncsi vagyok, hogy milyen az állaga. Láttam a Skinsmart instán, hogy szép eredményeket értek el 8 hét alatt, napi 2x használattal.
Viszont a mistet imádom, szuper jól hidratál, nem fogok tonert venni most már, tök felesleg.
A peptides szérumot én is beszerzem, az tuti
Kíváncsi vagyok a véleményedre, írd majd meg légy szíves!
Életem első vinted vásárlása:
Notino:
Egyedül a super matcha szérumot próbáltam már mintaként és úgy tetszett úgyhogy most lehetőségem van az egész termékcsaládot kipróbálni,anarancssárga csomagolású termékek ajándékba voltak.
De jó fogás!
Úgy vennék már valami jó kis koreai kencét, főleg tonert, magamnak!
Ez az egy nem hiányzik a nyárból (amúgy a meleg, a napsütés, a dinnye, a barack, satöbbi nagyon), hogy nem tudom rendesen ápolni a bőrömet. Ha bekenem izzad, olajos, lefolyik, fullad, ha nem kenem összeszottyad, de legalább nem tocsog azonnal. Ennyi jó van az őszben, jó, még most nem annyira hűvös, hogy kenhetem a képemet, testemet és újra szebbnek érezhetem a bőrömet egy kicsit. Éjjelre azért már legalább tonert használok és egy vékony krémet.
Aztán télem meg a “mif@szt kenjek már magamra, hogy ne húzódjon” időszak jön