Ó, már én is szemezgettem ezzel a Mary&May konstrukcióval, eddig, sötétzöld lévén olyan mérges voltam magamra, hogy veszem a szövetmaszkokat, és a csomit nem lehet szelektíven gyűjteni Rendesen át van itatva az összes maszk?
Még nem szedtem le a védő fóliát de szerintem elsőnek a cooling mask lesz bevetve. Ahogy utána néztem/ pont láttam olyan videót ahol 1 hónapon keresztül különböző típusú fatyolmaszkokat használt valaki, az alapján valószínűleg az egyesével csomagolt maszkok jobban át vannak itatva, de addig nem akarom most ezt a dobozt kinyitni ameddig ténylegesen használni kezdem, én is tényleg kíváncsiságból vettem
Viseld őket egészséggel, ez tényleg egy jó kis mini welness
Pont ez volt a problémám nekem is, szuperek, imádom őket, de hulladék szempontból nagyon aggályos, főleg azoktól kapok lábrángást ami még fel van “ kasírozva” egy plusz műanyagra és úgy van belerakva a csomagolásba.
Mindig lelkiismeretfurdalásom volt ezek használata után, hogy na most lett yetitappancs méretű az ökológiai lábnyomom.
Így már sokkal kevésbé zavarna főleg ha a fátyol lebomló anyagból készül, a tartályt meg szelektíven lehet kikukázni.
Na igen, amikor először találkoztam egy ilyennel, ott értetlenkedtem, hogy miért nem fekszik fel az arcomra El voltam halva, hogy mi a francnak hozzá az a plusz fólia. Ráadásul arról is csöpögött a hatóanyag, és úgy sajnáltam kidobni, végig kenegettem vele kis hab testem, hogy ne menjen kárba
Haha , ugyanez, simán feltettem a fóliát is
Régebben öntögettem a tasakban lévő szérumot kis pipettás üvegbe, most meg már csak berakom tasakostól az egészet a hűtőbe és onnan kenekedek.
Én is! Minden cseppjét felhasználom, vannak olyanok, amiben vagy 10 ml plusz cucc van
Annyira bejött múltkor a Bondi Sands rendelés a Lovebrandsről, hogy gyorsan még az 50%-os akcióban (amúgy mostbis tart csak más néven fut) újravettem az éjszakai hidratálót. A nappalit is szerettem volna, de az nem elérhető, így helyette egy bakuchiolos szérum és egy Revox csipkebogyó olajat vettem.
Kiko rendelés: innen is mindig leárazáskor rendelek, nagyon szeretem a márkát. A szempillaspirál és az arclemosó újravásárlás, pirosítóból kifogytam az arcmaszkokra meg nagyon kíváncsi voltam, szeretem a teás dolgokat.
A hegyező ajánlást pedig ezúton is köszi mindenkinek, olvastam mindet. Végül egy DM-es Alverde márkájút vettem.
Habár nem szabadna kozmetikumokat vásárolnom, a szülinapi Cultbeauty rendelésnek nem tudtam ellenállni, ma érkezett meg.
A vágyott Sweed lipliner nem volt készleten (azóta már nyilván van…), de a többi is kívánságlistás volt.
A pirosítóba már belenyúltam, élénk pink színű és isteni vaníliás illatú. A Kosas rúzst Malibu árnyalatban vettem meg.
7scents rendelés, a 4 illatból csak a Del Mar-t ismerem, most megversenyeztetem a többivel.
Legszívesebben megrendelném az összeset üvegesben, de sajnos kénytelen leszek a csak egy maradhat elvén választani.
Szia Gloria! Megkérdezhetem, hogy normál fújókásak ezek a parfümök? Valamelyik notinos véleményben háborgott valaki, hogy nincs fújókája… (vagy valami ilyesmi :-D). Köszi a választ.
Hú, visszaolvastam amit írtam, hogy nem lesz niche, na ezt buktam.
Rendes spriccelős fújókás feje van a Verveine Cédratnak és jól működik, van két üvegem, egyikkel sincs probléma.
Köszönöm szépen. Anyagi csődbe kerget a krémmánia… hitelkártyám térdenállva könyörög kegyelemért.
Én találtam már olcsó parfümök közt szuper termékeket, pl. Gloria Vanderbilt illatok közt is van olyan, amit nagyon szeretek, a Miss Vanderbilt. Vagy pl. Parfums Cafe. És az összes Benetton “babás” illat megvan, bár ezek inkább az üveg miatt (férjem szerint óvodás vagyok).
Douglas: 13 Euro volt akciósan a szérumos szett, nem hagyhattam ott, a krémből elhasználtam már kettőt télen.
TK: Niod is akad néha olcsón.
De gyönyörű ez az 51-es
Nekem 10-es, 11-es és 50-es van. Nem bírtam ki, kifogyott az 50-es, de pótoltam.
Nekem pedig így az 50,51,52. Utóbbi kettő bőrön hasonló, minimálisan hűvösebb az 52. Persze attól is függ, ki mennyit tesz fel.
Szeretem, hogy a mattok nem poros mattok, hanem van egy icipici szatén fényük.
A többi szín szerencsére nem fogott meg😃
Megjött a Skintegra, csak lemosók, abból most kifogytam. Atomic, Melt Milk már használtam, top3-ban van nálam (szerintem jobb mint a Paula)
de van egy testvérmárka, Skinlick, és ott találtam egy szép INCI-s cica gél-tej lemosót érzékeny bőrre. Este próba, de nem hiszem, hogy csalódni fogok.
Én is szeretem ezt a márkát. Ez az az akció amiről pár napja posztoltoltál a másik topikban?
Horvátországbol jött? A honlapjukról nem tudtam kideríteni a szállítási költségeket és tudnivalókat.
GLS-el küldték? Hamar megkaptad.
A skintegra.com-ról rendeltem. Ingyenes szállítás 50 euró felett, amúgy 5 euró, nem vészes.
GLS hozta, kedden rendeltem, ma pénteken reggel átvettem. Már rendeltem innen, szuper termékek, szállítással is minden okés.