💖 ùj unboxing kèpekkel

Volt egy Sephora kuponom

20 Likes

Cult Beauty. 16 rendeltem, ma vettem át, eredetileg tegnap akarták kézbesíteni, a cult oldala szerint 23-25 ért volna célba. 25 már Pesten volt. Nem tudom mi tartott ennyi ideig, de a kézbesítő (aki nő volt és nem egy szekrény), kedves volt és 13-ra kiszállította, 14-kor indulok vissza itthonról.
A Saie highlighter véletlenül lett teljes méret, kisebbet akartam. Sokáig vaciláltam rajta, hogy most nyárra megrendeljem-e, az előző rendelésemben is benne volt (a kicsi), ami a posta hibájából visszament az osztrák elosztóból. A végén az utazószekcióban kerestem rá és nem néztem mekkorát rakok a kosárba. Egy nappal a rendelés után megjelent rosegold árnyalatban is az oldalon, ez a jelenlegi a legvilágosabb.

17 Likes

Szuper rendelés :yum:

Azért az ExpressOne nem siette el a kézbesítést, csak a mai hölgy volt nagyon kedves.

1 Likes

Tényleg érdekes, nekem a cult 5 munkanap alatt megérkezik, kézbe.

Pestről vidékre azért plussz 1 nap, de így is túl lassan ment.

21 órakor ide is értem. Néztem a ládát. Benne egy postai értesítő, küldemény boxba, kód rajta. Csak nem az enyém, 2 lépcsőházzal odébb egy pasié. Bedobtam neki. Kóddal bárki kiveheti a csomagját. Azt nem néztem a papíron, meddig veheti át. Ha 2 hete dobták be, már visszaküldték a csomagját esetleg. Ez az én csomagjaimmal is megtörténthet. Nagyon sok a hanyag munkaerő.

Szülinapi ajándék anyukámtól. :smiling_face_with_three_hearts:
Ha valakinek jól jönnek a kuponkódok a képről, csak tessék, én nem fogom felhasználni.

20 Likes

Na kíváncsi vagyok fogom-e használni? :smiley:
Instán jött szembe egy videó, végre egy ígéretes izé, fogalmam sincs mi a neve, flexibilis hajcsavaró lehet. Az a tervem, hogy kipróbálom alváshoz, nem kell nekem hullám, csak ne legyen a nyakamban a hajam. Nem kell csipesz, patentos a vége. Plusz hajgumi, ilyenem sem volt még. Minden jó minőségűnek tűnik, tetszik.
Július 19-én rendeltem, pont 2 hete, ma érkezett Californiából (hú de fenszi :grinning:)
Semmit nem kellett ráfizetnem, mert Németországban átcimkézték a doboz német feladóra. Kódot érdemes vadászni 20-30% kedvezmény simán elérhető. Szállítás ingyenes.
Ez a Kitsch tök szimpatikus, szatén párnahuzatot biztosan rendelek, csak megvártam, hogy megérkezzen az első rendelés. :partying_face:

19 Likes

Kint a TK tele van Kitsch hajas termékekkel.

Nem túl jó a fotó, de a lényeg rajta van :laughing: a szokásos parfüm és újdonságként a sampon. Kíváncsi leszek, a fodrásznál jól működik rajtam :blush: A termékmintákat felajánlom a hardcore szaglászóknak, ha van rá igény :upside_down_face: @Luiselotte ? :wink:

16 Likes

Ennek a samponnak az Absolut repair változatát már párszor újravettem, szeretem, bevált. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm szépen , átadom a lehetőséget másnak, nemrég kaptam ajiba 3 üveges maradékot, egyelőre azokat fújkodom tiszta erőből.

2 Likes

Lányok, a 4 db minta szabad préda. Ha kell valakinek szívesen adom.

3 Likes

Nem tudtam elengedni, így végül megvettem a pirosítót az 51-es árnyalatban is. A Lancome Care&Glow-ra nagyon kíváncsi vagyok, miután az Ultra Wear az egyik kedvenc és legszebben mutató alapozóm lett. És végül némi bűntudattal, vettem még egy Glow Filter-t, mert állandóan kenem és hát imádom na.
A mintákkal megint elkényeztettek, de aminek a legjobban örültem, az a piros neszi, amiben mini termékek is érkeztek.
A csomagot illatosították is, korábban ezzel nem találkoztam, de nagyon ötletes :slightly_smiling_face:

21 Likes

Dm :

Elfogyott a tavalyi maradékom az After Sun tusfürdőből, pótoltam és a jó vélemények hatására elhoztam a rózsaszínt is,kellemes illata van.
Az intim lemosót harmadszorra veszem újra, a Batiste minit kiváncsiságból vettem meg , mert a Johnson’s hintőport ami tökéletes szárazsampon volt már nem kapni. Vettem azóta Himalaya Herbalst az olyan mehhhhh volt a mostani Caola kamillásnak az utolsó harmadánál tartok de már nagyon kínlódás, összeáll, nem szeretem. Jöjjön a Batiste hátha jó lesz , de ha véletlen lelek valahol a régi JJ porból fel fogom vásárolni.
Vivantis:

Új köntöst kapott a Lancaster naptejecske, szebb ez a csomagolás mint a régi, a folyadék benne ugyanaz szerencsére.
Vichy deó a szokásos, ez volt a legjobb áron engem nem zavar hogy eredetileg nem nőknek készült.
Profimed:

A Lee Staffordom elfogyott, sokadszorra veszem újra a pakolást és a sampont is, soha ennyi hajam még nem nőtt ,mint amióta ezeket használom.
Fogkefe szett újravevős, amit előző hónapban vettem bambuszt az sajnos nem vált be.
A fogkrémet még nem próbáltam, a mono fogkefe pedig ajándék volt a vásárláshoz.

14 Likes

A JJ-t én is nagyon szerettem. Sokáig keresgéltem, hogy mit lehetne helyette és nekem ez a Chicco bevált:
https://www.dm.hu/chicco-babahintopor-rizskemenyitovel-p8058664178391.html
Nagyon hasonlít, még illatra is.

2 Likes

Ú, köszi, ha elfogy végre a Caola akkor megveszem helyette :slight_smile:

Még csak a doboz kinyitásaig jutottam:

Ksisters moisturising szett:

15 Likes

Szép kis felfedező csomag! :star_struck:
Meséld majd el lécci, hogy a 30 db-os Mary & May hogy tetszik!

1 Likes

A Mary & May engem is érdekelne :slight_smile:

2 Likes