💖 ùj unboxing kèpekkel

Holnap reggel azzal fogok sminkelni (nyilván rögtön ki kell próbálni) és írok, ha nem felejtem el.
Nálunk is sokan szabin vannak, de többnyire a fű is befelé nő, legalább tudok haladni (tudnék, ha nem fejelném le az asztalt az álmosságtól).

1 Likes

Isten éltessen.

1 Likes

Nagyon boldog születésnapot kívánok! :birthday:

1 Likes

Nagyon régóta csorgattam utána a nyálam, de mindig sajnáltam rá a lóvét, és a 100 ml-es elvétve volt csa készleten, ráadásul itthon be sem szerezhető.
Ám egyszer éppen úgy álltak a bolygók, hogy volt készleten, kedvezmény is volt rá, és még első vásárlós kupont is be tudtam rá váltani pluszba, ráadásul még a szállítás is ingyenes volt. Nem mondom, hogy olcsó volt. Arra a következtetésre jutottam, hogy megérdemlem.

18 Likes

Boldog szülinapot!:birthday::champagne:

1 Likes

Boldog Szülinapot kívánok!:partying_face::cake::cupcake::lollipop::birthday:

1 Likes

Köszönöm Mindenkinek, drágák vagytok! :heart:

4 Likes

Nagyon boldog születésnapot! :blush::partying_face::birthday: és jó pihenést! :palm_tree:

Mi is nyaralunk éppen, annyi féle fényvédőt hoztam, hogy ne legyen kifogás. Szerintem árulhatnám is a turistáknak :grin:

2 Likes

Boldog születésnapot!!! :birthday: :clinking_glasses: :partying_face:

Jó pihenést neked!!!

1 Likes

A swatcholt Nyx pirosítót tartalmazó vásárlás a háttértáncosokkal (azt mondta, nélkülük nem jön velem):

18 Likes

Whoaaaa:

17 Likes

Háttértáncosok :rofl:
Nagyon szép a színe, a svaaaccss is meseszép! Kicsit őszies, már várod a normálisabb időket? :slight_smile:

2 Likes

Boldogat :slight_smile: és égésmentes, kellemes nyaralást, jó pihenést kívánok :slight_smile:

@Piko888 neked is jó pihenést :slight_smile:

2 Likes

Munkába indulás előtt mi mást csinálnék, mint a vadiúj pirosító fotózgatását (legközelebb, ha a főnököm hüledezik, hogy miért tart másfél óráig összeszedni magam, ezt is megemlítem).:rofl:

A mostani max. 33 fokkal elvagyok. Szeretem a tücsökciripelős, nyitott ablaknál alvós nyári éjszakákat, hogy nem sötétben kelek és este is sokáig világos van, hogy elég felkapni egy ruhát és nem kell 15 rongyot magamra rángatni. De a 35-41 fokos hőhullám idején veszettül vágytam az őszre (az Instán ködös, esős angol tájak ugrottak fel és újra akartam nézni a True Detective 4. évadát, ami Alaszkában játszódik). Van rozsdaarany len nadrágom és mohazöld len felsőm, jól mutatok a kánikulában, menni fog hozzá ez a pirosító. Meg a saját színeim is ősziesek-téliesek, talán ezért is tetszenek annyira a sminkcuccokban is ezek a tónusok.

Gondolom, te is várod a vénasszonyok nyarát?

8 Likes

Sőt, ha kéri megengeded, hogy kipróbálja, de szigorúan saját ecsettel :smiley:

Nagyon csini lehet ez a szett, tényleg passzolni fog hozzá a pír. Nyár is meg ősz is, mint a mesében, amikor a lány el is megy, meg nem is a királyhoz :slight_smile:

A nyárban én is ezt szeretem, bár nálunk nem tücskök ciripelnek, hanem a környéken fel fel bukkanó, “rohadt kurva kussolj” “sálálá-hikk-részegen-hazafelééé-sálálá” vagy az alattunk lakó lágyan duruzsoló “hagymárabbabazmeg” és társai vannak, de ez évszaktól független, az alkohol melegít télen is :smiley: Kánikulában csak légkondival és tonnányi jeges löttyel bírtam életben maradni, ki nem állhatom, de , ami most van, ezzel elvagyok én is. Igen, jöhet a vénasszonyok nyara :smiley: A nyárban csak a sok napfényt és könnyebb öltözködést szeretem, amúgy nem a kedvenc évszakom…

5 Likes

Iszonyúan maszkulin pasi, úgy működne a pirosító, mint vámpír esetében a szenteltvíz.:rofl:

Nos, len ruhák, lazábbak, nem találom csinosnak, de kánikulában nem érdekel, csak minél kevésbé szenvedjek.

Sajnálom, itt legalább kevés az idióta, főleg a sünök röfögnek, a macskák verekednek, valamelyik szomszéd jól bevágja a kaput, és persze jön a kukás autó, de vagy a lakásban alkoholizálnak, vagy a patakparton alszanak a pityókások.

Amíg gyerek voltam, jobban szerettem a nyarat (nyári szünet, hah, a felnőtteknek miért nincs), de ahogy öregszem, még a föld is keményebb lett a strandon…

5 Likes

:rofl: Akkor fenyegetni lehet vele, ha nem enged haza megszalad az ecset :rofl:

Gyerekként én is szerettem a nyarat, nem emlékszem, hogy ilyen pusztulat meleg lett volna… igaz akkor a vízben pancsoltam főleg, azóta nem járok strandra, fényvédőben tocsogok és UC napernyővel járok az utcán :smiley:

A természet hangjai békésebbek nálad, örülök neki :slight_smile: A süniket is nagyon szeretem, olyan cukik :slight_smile:

2 Likes

Hm, jó ötlet, ha rakoncátlankodik, megfenyegetem egy élénk színű pirosítóval és egy ecsettel (vagy befújom valami cukorkaillatú parfümmintával).:rofl:

Így vesznek el a gyermeki illúziók, akkor minden kis pocsolya nagy izgalom volt.

A süni (elneveztem Boldinak, hozta egy pajtását, azt meg Barbinak - természetesen fogalmam sincs a nemükről) elképesztő sebességgel kotor a szomszéd által kirakott macskakajához. Egyszer Laci felrakta egy betonizére a tányért, szegény Boldi tanácstalanul nyújtogatta az ég felé a kis orrát, levettem neki a tányért, micsoda kegyetlenség…

Juj, szétoffoljuk a topikot, bocs mindenkitől!

3 Likes

Isten éltessen, kedves @koalace :heavy_heart_exclamation:
Nem rég még 35 voltál! Hova lett az a pár év? :sweat_smile: Bájdövéj, ezek csak számok :wink: A legszebb évek jönnek…

1 Likes

Köszönöm szépen, én sem értem! :rofl:

1 Likes