Holnap reggel azzal fogok sminkelni (nyilván rögtön ki kell próbálni) és írok, ha nem felejtem el.
Nálunk is sokan szabin vannak, de többnyire a fű is befelé nő, legalább tudok haladni (tudnék, ha nem fejelném le az asztalt az álmosságtól).
Isten éltessen.
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Nagyon régóta csorgattam utána a nyálam, de mindig sajnáltam rá a lóvét, és a 100 ml-es elvétve volt csa készleten, ráadásul itthon be sem szerezhető.
Ám egyszer éppen úgy álltak a bolygók, hogy volt készleten, kedvezmény is volt rá, és még első vásárlós kupont is be tudtam rá váltani pluszba, ráadásul még a szállítás is ingyenes volt. Nem mondom, hogy olcsó volt. Arra a következtetésre jutottam, hogy megérdemlem.
Boldog szülinapot!
Boldog Szülinapot kívánok!
Köszönöm Mindenkinek, drágák vagytok!
Nagyon boldog születésnapot! és jó pihenést!
Mi is nyaralunk éppen, annyi féle fényvédőt hoztam, hogy ne legyen kifogás. Szerintem árulhatnám is a turistáknak
Boldog születésnapot!!!
Jó pihenést neked!!!
A swatcholt Nyx pirosítót tartalmazó vásárlás a háttértáncosokkal (azt mondta, nélkülük nem jön velem):
Háttértáncosok
Nagyon szép a színe, a svaaaccss is meseszép! Kicsit őszies, már várod a normálisabb időket?
Boldogat és égésmentes, kellemes nyaralást, jó pihenést kívánok
@Piko888 neked is jó pihenést
Munkába indulás előtt mi mást csinálnék, mint a vadiúj pirosító fotózgatását (legközelebb, ha a főnököm hüledezik, hogy miért tart másfél óráig összeszedni magam, ezt is megemlítem).
A mostani max. 33 fokkal elvagyok. Szeretem a tücsökciripelős, nyitott ablaknál alvós nyári éjszakákat, hogy nem sötétben kelek és este is sokáig világos van, hogy elég felkapni egy ruhát és nem kell 15 rongyot magamra rángatni. De a 35-41 fokos hőhullám idején veszettül vágytam az őszre (az Instán ködös, esős angol tájak ugrottak fel és újra akartam nézni a True Detective 4. évadát, ami Alaszkában játszódik). Van rozsdaarany len nadrágom és mohazöld len felsőm, jól mutatok a kánikulában, menni fog hozzá ez a pirosító. Meg a saját színeim is ősziesek-téliesek, talán ezért is tetszenek annyira a sminkcuccokban is ezek a tónusok.
Gondolom, te is várod a vénasszonyok nyarát?
Sőt, ha kéri megengeded, hogy kipróbálja, de szigorúan saját ecsettel
Nagyon csini lehet ez a szett, tényleg passzolni fog hozzá a pír. Nyár is meg ősz is, mint a mesében, amikor a lány el is megy, meg nem is a királyhoz
A nyárban én is ezt szeretem, bár nálunk nem tücskök ciripelnek, hanem a környéken fel fel bukkanó, “rohadt kurva kussolj” “sálálá-hikk-részegen-hazafelééé-sálálá” vagy az alattunk lakó lágyan duruzsoló “hagymárabbabazmeg” és társai vannak, de ez évszaktól független, az alkohol melegít télen is Kánikulában csak légkondival és tonnányi jeges löttyel bírtam életben maradni, ki nem állhatom, de , ami most van, ezzel elvagyok én is. Igen, jöhet a vénasszonyok nyara A nyárban csak a sok napfényt és könnyebb öltözködést szeretem, amúgy nem a kedvenc évszakom…
Iszonyúan maszkulin pasi, úgy működne a pirosító, mint vámpír esetében a szenteltvíz.
Nos, len ruhák, lazábbak, nem találom csinosnak, de kánikulában nem érdekel, csak minél kevésbé szenvedjek.
Sajnálom, itt legalább kevés az idióta, főleg a sünök röfögnek, a macskák verekednek, valamelyik szomszéd jól bevágja a kaput, és persze jön a kukás autó, de vagy a lakásban alkoholizálnak, vagy a patakparton alszanak a pityókások.
Amíg gyerek voltam, jobban szerettem a nyarat (nyári szünet, hah, a felnőtteknek miért nincs), de ahogy öregszem, még a föld is keményebb lett a strandon…
Akkor fenyegetni lehet vele, ha nem enged haza megszalad az ecset
Gyerekként én is szerettem a nyarat, nem emlékszem, hogy ilyen pusztulat meleg lett volna… igaz akkor a vízben pancsoltam főleg, azóta nem járok strandra, fényvédőben tocsogok és UC napernyővel járok az utcán
A természet hangjai békésebbek nálad, örülök neki A süniket is nagyon szeretem, olyan cukik
Hm, jó ötlet, ha rakoncátlankodik, megfenyegetem egy élénk színű pirosítóval és egy ecsettel (vagy befújom valami cukorkaillatú parfümmintával).
Így vesznek el a gyermeki illúziók, akkor minden kis pocsolya nagy izgalom volt.
A süni (elneveztem Boldinak, hozta egy pajtását, azt meg Barbinak - természetesen fogalmam sincs a nemükről) elképesztő sebességgel kotor a szomszéd által kirakott macskakajához. Egyszer Laci felrakta egy betonizére a tányért, szegény Boldi tanácstalanul nyújtogatta az ég felé a kis orrát, levettem neki a tányért, micsoda kegyetlenség…
Juj, szétoffoljuk a topikot, bocs mindenkitől!
Isten éltessen, kedves @koalace
Nem rég még 35 voltál! Hova lett az a pár év? Bájdövéj, ezek csak számok A legszebb évek jönnek…
Köszönöm szépen, én sem értem!