💖 ùj unboxing kèpekkel

Jaj, az alapozó! :face_with_hand_over_mouth: azzal (is) megvett kilóra, második üveg felénél járok, és töretlen a szerelem, nem is nézelődök másik után.

Én szinte minden alá teszek szájceruzát. Vékonyak az ajkaim, ezáltal ügyetlenül tudok csak rúzsozni, plusz valahogy sokkal befejezettebbnek érzem tőle a sminkemet (bár ez lehet inkább csak a megszokás kérdése már). No meg, ugye a tartósság. Lisa szájceruzái rajtam olyanok, hogy ha azokat teszem a velvetek alá, akkor nem kell nyolc óra alatt egyszer sem újrakennem őket, mert marad nap végére általuk annyi szín az ajkamon, hogy komfortosan érezzem magam, illetve esztétikusan is megfeleljenek. Nyilván látszik, hogy lekopott maga a rúzs, de ettől függetlenül a liner nagy része ott marad, micellás vízzel mosom le hazaérvén, és ez munkában, ahol sokszor akkora rohanás van, hogy mosdóba is alig jutok el, életmentő. Mert egyszerűen nem kell aggódjak attól, hogy rosszul néz ki/szétkenődött/leolvadt az éppen viselt ajakkencém, és a kedvesnek szánt mosolyom inkább elrettentő :laughing:

3 Likes

Meghoztátok a kedvem a rendeléshez, gonoszak vagytok.:see_no_evil:

8 Likes

Ilyen amikor az ember rossz társaságba keveredik.
:joy:
Most majd délután jól utánanézek, az LE-nek.
Mit érdemes venni tőle? :joy:

6 Likes

Én is imádom, csoda egy rúzs, örülök, hogy illik Hozzád :blush: :heart:

1 Likes

Helyesebb kérdés lenne a mit nem :rofl:

7 Likes

@Alsace körülbelül :rofl:

@Gloria Ajaktermékekből nekem még egyik sem okozott csalódást, a fentebb említett alapozóból pedig kapható minta is :grin:

3 Likes

Pedig én magam vagyok a rossz társaság.:see_no_evil:
Rúzsokat. Nekem 2 matt van, tényleg különlegesek, színben és állagban is. A csomagolással sem spórolnak.

4 Likes

Ma van a 2*20. szülinapom :smiley:, ezért megajándékoztam magam egy ilyen napozas utani spray-vel. Bár ez igazából a Kedvesemnek lesz, mert féltem, hogy Horvátországban pecsenyére ég a kis érzékeny bőre, annak ellenére, hogy locsolom rá a naptejet.

22 Likes

Boldog születésnapot, Isten éltessen :birthday: :bouquet: :clinking_glasses:! :heart:

4 Likes

Nem vagyok büszke magamra, de le is csaptam pár pirosítóra, amint elérhetőek voltak a Notino-n. :rofl:
Árnyalatok:
02 Butta Together

04 U Know Butta

08 Gettin Butta

06 For the Butta

09 Feeling Butta

25 Likes

Nagyon boldog születésnapot! :wine_glass: :birthday: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Mondanám, hogy “ejnye, de rosszul döntöttél”, de sajnos a te fotóidon még jobban tetszenek. Még csak a kívánságlistámon vannak, illetve azért beugrottak már a kosaramba is :rofl: De illendő volna most nem ilyesmire költenem.
Csodás kis pirosítók, szép színeket választottál :blush:

1 Likes

Boldog születésnapot! :blush:

1 Likes

Én büszke vagyok rád, hogy csak egy töredékét vetted meg az elérhető árnyalatoknak!:rofl:
A 9-est én is megvettem, ma megyek érte (persze pár szirszar is beugrott a kosárba).
Swatchokat! Sminkfotókat a népnek!

6 Likes

Szerintem vedd meg őket, 80 évesen bánni fogod és keseregni fogsz a dédunokáknak meg a macskáknak, hogy “De kár, hogy nem vettem meg azokat a szappantartó alakú Nyx pirosítókat, már nem lehet kapni, hát mivel sminkeljek a szombati táncházra?”

9 Likes

:joy::joy::joy:

3 Likes

Az első és utolsó kivételével ugyanezeket a színeket választottam volna én is. (Csak halkan: gyönyörűek a körmeid! :heart_eyes:)

1 Likes

@Brunettee Megértem, az enyém sem egy illendő beszerzés volt, csak hát a kíváncsíság nyert. :smiley:

@Amadea Ugye ugye, milyen ügyes vagyok? :rofl: Igyekszem majd valamikor a napokban swatcholni, csak most éppen úszom a melóban, mindenki szababdságon van a csapatból. :smiley: Majd írj véleményt, ha tesztelted a 9-est, remélem szeretni fogod (és remélem én is, mert még bele sem nyúltam egyikbe sem :D)

@Izar Köszönöm szépen, a tegnap késő esti ügyködésem eredménye, nagyon élem most a színeit! :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

Valószínűleg így teszek majd. Szegény macskáinknak kesergek eleget így is :smiley: És hát szuper volna, ha az uramat 80 évesen csinosan tudnám táncolni csalni :blush:

1 Likes

Az egyik kinézett árnyalat már nem elérhető. Vérzik a szívem :frowning: Azért mondjuk találok ott másikat is :slight_smile: Majd azt mondom, az esküvőre rendeltem valamit, leginkább nyugtatónak mondanám :smiley:

1 Likes