Igen, pontosan és mi egyszerűen nem tehetünk semmit, hogy megállítsuk ezt az ugrást
Nem, mert csak a kifizetés után vesszük észre a turpisságot.
Az elmúlt időszakban kerültek hozzám.
Notino: sokak szerint a szúnyogriasztóhoz hasonlít az illata, de nekem a Jil Sander Sun az igazi nyári illat, és viszonylag tartós is rajtam. Akartam egy stift kontúrt, és erre a Catrice-re esett a választásom (a NYX highlighter oldalát régebben nem szerettem).
A Revox olajakat vasárnap kaptam a Vasúttörténeti Parkban, amikor a 424-es gőzmozdony születésnapi rendezvényén voltunk, egy kérdőív kitöltéséért cserébe.
Pozsony: szerdán elmentünk a fiaimmal Pozsonyba várost és tömegközlekedési eszközöket nézni .
Bementünk egy DM-be, mert kíváncsi voltam, hogy ott milyen választék van az ittenihez képest. A Dermacol pirosító-bronzosító duót azért vettem meg, mert gyönyörű (valószínűleg használni sem fogom ), az Orly körömlakkot pedig mert eddig nem próbáltam a márkát. A színt a fiúk választották ki.
Még megnéztük a Primarkot is (az ittenibe úgysem érdemes bemenni, olyan tömeg van), onnan való a két ecset és a fényvédős ajakbalzsam. Még régen vettem az egyik londoni Primarkban egy púderecsetet, azt mai napig használom és szeretem.
A végére egy kis tretinoin, mert augusztus végén 49 leszek, és az ősszel szép lassan el akarom kezdeni.
Müllerből van a fogkefe rég ki szerettem volna próbálni ezt a bambusz nyelű verziót.
A Notino nekem is a fikamaki mintát küldte este fel is csapom a fejemre
És lemaradt ez a két picúr, ma kaptam őket , fogkőszedésen és ellenőrzésen voltam, hétközben egyszerűen nem jutok el, szerencsére ma már sok helyen rendelnek hétvégén is.
Pakkot kaptam.
@Gloria küldött nekem pár csodálatos terméket.
Mivel szombat este a munkahelyemen sminkeltem (a tőle kapott gyönyörűségekkel), ezért a többi ajándékomat nem hoztam haza (volt egy Sisley Glow, egy Bobbi Brown highlighter és egy Sisley pirosító), így azokat nem tudom lefotózni, de ezt a csodát nem vittem be, így nálam van most:
Hálásan köszönöm!
Remélem, a skin tint hamarosan odaér.
Whole Goods kisebb rendelés. Bocs a béna képek miatt. Az arcmaszkot régebben használtam már. A szemkrém mini verzió. Pár eszköz. A cicafüles hajpántból létezik ez az olcsóbb verzió is, az Etude House terméke sokkal drágább. Az alsó sorban ajándék minták vannak.
A képről lemaradt egy DM-es Ambre Solare Sensitive advanced invisible protection mist 50+, amit testre fogok használni ha végre eljutok a strandra.
A Glamour Beauty rendelés tegnap érkezett meg: két Clarins Water Stain Lip Tint és egy fekete krémes szemfesték, valamint pár termékminta.
Háttérben a Paperconcept.pl-ről rendelt Holbein, Prismacolor és Caran D’Ache ceruzáim.
Tegnap végre átvehettem ezt a “kis” csomagot a Velvet Petal már jó ideje kívánságlistás volt, ahogyan a Myth is. A Night Thoughts helyett eredetileg a Meet me in Berlint szerettem volna, de most már cseppet sem bánom, gyönyörű cseresznye szín, olyan mint a Myth csak más formulában -ennek megfelelően a szájceruza tökéletesen passzol hozzá. A Charm lip gloss az teljes mértékben impulzus vásárlás volt, ő az egyedüli, amit még nem próbáltam ki, még barátkozom a benne levő csillámok gondolatával. De a többi… tipikus Lisa, és azt hiszem, ez mindent elmond
De szép csomag Két közös vonás van a gyűjteményünkben (Petal, Myth)
Tegnapelőtt rendeltem ezt az egy darab rúzst, és bár DPD-t választottam hozzá, ami 3-6 nap, mégiscsak DHL-el adták fel tegnap, és az imént hozta ki a futár.
Gyönyörű darab, és nagyon kíváncsi leszek a színére is, csak még nem voltam képes hozzányúlni, annyira tökéletes így.
(Második EL termékem, az első egy ‘Go Lightly’ ányalatú rúzs volt, de azt fájó szívvel továbbadtam, mert nem állt jól.)
Update: Okés, negyedik, mert eszembe jutott, hogy van tőle két szájfényem is.
És igen, meg vagyok győzve, ez tényleg egy csodálatos rúzs formula, és a szín is telitalálat. Nagyon jó barátok leszünk.
ó de gyönyörű a textúrája, én sajnálnám megkezdeni, így olyan szép hibátlan!
Mivel jött ide, drónnal? Hihetetlen.
Gyönyörűszép ez a rúzs.
Igen, teljesen értelek, engem is ezt tartott vissza… úgy 10 percig.
De fotón meg van szépen örökítve, a rúzst meg azért vettem, hogy szép legyek tőle , nem azért, hogy üveg alá tegyem. Így aztán csak bemázoltam vele magam.
Valamiért azt hittem, hogy hasonló lesz a MAC Aplified formulához, de persze ég és föld a különbség. Az száraz és kellemetlen, ez krémes (vagyis inkább szilikonos) és csodásan siklik. A színe meg tényleg “insanely saturated”. Azt hiszem, pirosítóként is be fogom vetni holnap.
Jaj de szép, melyik árnyalat, Rainbow spill?
Rakétával! A követés szerint tegnap 16:06-kor adták fel Eindhovenben, és ma 10:03-kor (nyitás után 3 perccel) már itt is volt a munkahelyemen. A DHL nem viccel, az biztos. Szívem szerint való társaság.
Igen, a Rainbow Spill. A képeimen picit világosabb mint élőben, de igazából egy szinte neonba hajló közép-korall, ami pont nem megy el narancsba, még rajtam sem. Tökély!
Úristen, de gyönyörű ez a rúzs!
Lisa nagyon érti/érzi a színeket, az biztos. Meg minden más aspektusát is a sminkeknek, az alapozó mintája is telitalálat volt.
Az insanely saturated formula nekem azt hiszem a tökéletes “matt”, pont mert nem teljesen az. Van egy nagyon enyhe krémes fénye amitől sokkal természetesebb rajtam mint az általam eddig próbált mattok (még úgy is, hogy üvölt a szín :D), és csodásan mutat a számon, nem hangsúlyozza ki a hibákat, nem ül bele a mikroráncokba. Nagyon komfortos viselni is, nincs szaga/illata, sem íze, úgy tökély ahogy van. Ha napközben a fogaimra sem mászik át, akkor öribarik leszünk. És előbb utóbb azt az alapozót is beszerzem.
Annyit bánok, hogy nem szereztem be hozzá valami színben passzoló ceruzát is, bár szerencsés vagyok, mert a rúzsok nem szoktak kifolyni a számon túlra, ez is nagyon szépen a vonalon belül marad. De azért már egyszer szívesen kipróbálnék egy szájcerkát, azzal gondolom még precízebb lenne a kontúr.
@Alsace ki tudja, lehet van az több is!
@Izar jaj, de gyönyörű! Használd sok örömmel!
A szállítás gyorsasága engem is meglepett, annak ellenére, hogy ugye az első, nagy hullámmal rendeltem, három napon belül (péntek) kézbesítve lett, pedig azt hittem, hogy csak a következő hétre lesz várható a nagy rendelésszámok miatt. De a tied elég extrém, szerintem külföldi express rendelés sem gyakran érkezik ilyen gyorsan!
Ez tényleg nagyon gyors volt, szerintem még sosem ért ide ilyen gyorsan egy külföldi rendelésem sem.
Őt most biztosan használni fogom, mert a világ legkomfortosabb rúzsa és a szín is nagyon nyárias.