💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen, pontosan és mi egyszerűen nem tehetünk semmit, hogy megállítsuk ezt az ugrást :smiley:

2 Likes

Nem, mert csak a kifizetés után vesszük észre a turpisságot.:smiley:

2 Likes

Az elmúlt időszakban kerültek hozzám.

Notino: sokak szerint a szúnyogriasztóhoz hasonlít az illata, de nekem a Jil Sander Sun az igazi nyári illat, és viszonylag tartós is rajtam. Akartam egy stift kontúrt, és erre a Catrice-re esett a választásom (a NYX highlighter oldalát régebben nem szerettem).

A Revox olajakat vasárnap kaptam a Vasúttörténeti Parkban, amikor a 424-es gőzmozdony születésnapi rendezvényén voltunk, egy kérdőív kitöltéséért cserébe. :slightly_smiling_face:

Pozsony: szerdán elmentünk a fiaimmal Pozsonyba várost és tömegközlekedési eszközöket nézni :grinning:.
Bementünk egy DM-be, mert kíváncsi voltam, hogy ott milyen választék van az ittenihez képest. A Dermacol pirosító-bronzosító duót azért vettem meg, mert gyönyörű (valószínűleg használni sem fogom :see_no_evil:), az Orly körömlakkot pedig mert eddig nem próbáltam a márkát. A színt a fiúk választották ki. :grinning::nail_care:
Még megnéztük a Primarkot is (az ittenibe úgysem érdemes bemenni, olyan tömeg van), onnan való a két ecset és a fényvédős ajakbalzsam. Még régen vettem az egyik londoni Primarkban egy púderecsetet, azt mai napig használom és szeretem.

A végére egy kis tretinoin, mert augusztus végén 49 leszek, és az ősszel szép lassan el akarom kezdeni.

26 Likes

Müllerből van a fogkefe rég ki szerettem volna próbálni ezt a bambusz nyelű verziót.
A Notino nekem is a fikamaki mintát küldte este fel is csapom a fejemre :smiley:

És lemaradt ez a két picúr, ma kaptam őket , fogkőszedésen és ellenőrzésen voltam, hétközben egyszerűen nem jutok el, szerencsére ma már sok helyen rendelnek hétvégén is.

13 Likes

Pakkot kaptam.
@Gloria küldött nekem pár csodálatos terméket.
Mivel szombat este a munkahelyemen sminkeltem (a tőle kapott gyönyörűségekkel), ezért a többi ajándékomat nem hoztam haza (volt egy Sisley Glow, egy Bobbi Brown highlighter és egy Sisley pirosító), így azokat nem tudom lefotózni, de ezt a csodát nem vittem be, így nálam van most:

Hálásan köszönöm! :heart_eyes:
Remélem, a skin tint hamarosan odaér.

21 Likes

Whole Goods kisebb rendelés. Bocs a béna képek miatt. Az arcmaszkot régebben használtam már. A szemkrém mini verzió. Pár eszköz. A cicafüles hajpántból létezik ez az olcsóbb verzió is, az Etude House terméke sokkal drágább. Az alsó sorban ajándék minták vannak.
A képről lemaradt egy DM-es Ambre Solare Sensitive advanced invisible protection mist 50+, amit testre fogok használni ha végre eljutok a strandra.

13 Likes

A Glamour Beauty rendelés tegnap érkezett meg: két Clarins Water Stain Lip Tint és egy fekete krémes szemfesték, valamint pár termékminta.
Háttérben a Paperconcept.pl-ről rendelt Holbein, Prismacolor és Caran D’Ache ceruzáim. :smiley:

19 Likes

Tegnap végre átvehettem ezt a “kis” csomagot :heart_eyes: a Velvet Petal már jó ideje kívánságlistás volt, ahogyan a Myth is. A Night Thoughts helyett eredetileg a Meet me in Berlint szerettem volna, de most már cseppet sem bánom, gyönyörű cseresznye szín, olyan mint a Myth csak más formulában -ennek megfelelően a szájceruza tökéletesen passzol hozzá. A Charm lip gloss az teljes mértékben impulzus vásárlás volt, ő az egyedüli, amit még nem próbáltam ki, még barátkozom a benne levő csillámok gondolatával. De a többi… tipikus Lisa, és azt hiszem, ez mindent elmond :smiley: :heart_eyes:

19 Likes

De szép csomag :heart_eyes: Két közös vonás van a gyűjteményünkben :blush: (Petal, Myth)

3 Likes

Tegnapelőtt rendeltem ezt az egy darab rúzst, és bár DPD-t választottam hozzá, ami 3-6 nap, mégiscsak DHL-el adták fel tegnap, és az imént hozta ki a futár. :smiling_face_with_three_hearts:
Gyönyörű darab, és nagyon kíváncsi leszek a színére is, csak még nem voltam képes hozzányúlni, annyira tökéletes így. :sweat_smile:
(Második EL termékem, az első egy ‘Go Lightly’ ányalatú rúzs volt, de azt fájó szívvel továbbadtam, mert nem állt jól.)
Update: Okés, negyedik, mert eszembe jutott, hogy van tőle két szájfényem is.
És igen, meg vagyok győzve, ez tényleg egy csodálatos rúzs formula, és a szín is telitalálat. Nagyon jó barátok leszünk. :star_struck:

19 Likes

ó de gyönyörű a textúrája, én sajnálnám megkezdeni, így olyan szép hibátlan! :smiley:

1 Likes

Mivel jött ide, drónnal? Hihetetlen.
Gyönyörűszép ez a rúzs.

2 Likes

Igen, teljesen értelek, engem is ezt tartott vissza… úgy 10 percig. :grinning:
De fotón meg van szépen örökítve, a rúzst meg azért vettem, hogy szép legyek tőle :joy:, nem azért, hogy üveg alá tegyem. Így aztán csak bemázoltam vele magam. :kiss:
Valamiért azt hittem, hogy hasonló lesz a MAC Aplified formulához, de persze ég és föld a különbség. Az száraz és kellemetlen, ez krémes (vagyis inkább szilikonos) és csodásan siklik. A színe meg tényleg “insanely saturated”. Azt hiszem, pirosítóként is be fogom vetni holnap.

5 Likes

Jaj de szép, melyik árnyalat, Rainbow spill? :rainbow:

1 Likes

Rakétával! :rocket: :smiley: A követés szerint tegnap 16:06-kor adták fel Eindhovenben, és ma 10:03-kor (nyitás után 3 perccel) már itt is volt a munkahelyemen. A DHL nem viccel, az biztos. Szívem szerint való társaság.

3 Likes

Igen, a Rainbow Spill. A képeimen picit világosabb mint élőben, de igazából egy szinte neonba hajló közép-korall, ami pont nem megy el narancsba, még rajtam sem. Tökély! :relaxed:

1 Likes

Úristen, de gyönyörű ez a rúzs! :pleading_face: :heart:

1 Likes

Lisa nagyon érti/érzi a színeket, az biztos. Meg minden más aspektusát is a sminkeknek, az alapozó mintája is telitalálat volt.
Az insanely saturated formula nekem azt hiszem a tökéletes “matt”, pont mert nem teljesen az. Van egy nagyon enyhe krémes fénye amitől sokkal természetesebb rajtam mint az általam eddig próbált mattok (még úgy is, hogy üvölt a szín :D), és csodásan mutat a számon, nem hangsúlyozza ki a hibákat, nem ül bele a mikroráncokba. Nagyon komfortos viselni is, nincs szaga/illata, sem íze, úgy tökély ahogy van. Ha napközben a fogaimra sem mászik át, akkor öribarik leszünk. És előbb utóbb azt az alapozót is beszerzem. :smiley:

Annyit bánok, hogy nem szereztem be hozzá valami színben passzoló ceruzát is, bár szerencsés vagyok, mert a rúzsok nem szoktak kifolyni a számon túlra, ez is nagyon szépen a vonalon belül marad. De azért már egyszer szívesen kipróbálnék egy szájcerkát, azzal gondolom még precízebb lenne a kontúr.

4 Likes

@Alsace ki tudja, lehet van az több is! :see_no_evil: :laughing:

@Izar jaj, de gyönyörű! Használd sok örömmel! :heart_eyes:

A szállítás gyorsasága engem is meglepett, annak ellenére, hogy ugye az első, nagy hullámmal rendeltem, három napon belül (péntek) kézbesítve lett, pedig azt hittem, hogy csak a következő hétre lesz várható a nagy rendelésszámok miatt. De a tied elég extrém, szerintem külföldi express rendelés sem gyakran érkezik ilyen gyorsan! :smiley:

1 Likes

Ez tényleg nagyon gyors volt, szerintem még sosem ért ide ilyen gyorsan egy külföldi rendelésem sem.
Őt most biztosan használni fogom, mert a világ legkomfortosabb rúzsa és a szín is nagyon nyárias. :heart_eyes:

2 Likes