💖 ùj unboxing kèpekkel

Szerintem krémes jellegű termék, puha állaga van, nagyon könnyen felveszi az ecset (még túl sokat is :slight_smile: ) Viszont egyáltalán nem porol használat során (mint pl ABH szemfestékeknél), én a KAP púder ecsettel használtam eddig.

1 Likes

nekem most az Essence x HelloKitty kollekciónál volt az hogy az appban a keresőben ha csak elkezdtem írni a szöveget akkor feldobta a kersett terméket mint opciót de ha rányomtam a keresés gombra akkor meg nem adta ki egyáltalán és a márkaoldalon sem találtam meg, úgyhogy lehet érdemes időnként beírnod a nevét, hátha már van csak a keresőben nem látszik, sem a márkaoldalon

3 Likes

Alleluja @Blanky :wink:, tegnap még nem találtam én sem sehol EU vonalon a hőn áhított nyx buttermelt blush-t (kivéve a nyx…com honlapjukon, mint újdonság), és láss csodát, ma már az olasz honlapjukon is megjelent :v:a többféle újdonságok egyikeként. Ez azt jelenti, hogy minden bizonnyal rövid időn belül fellelhető lesz EU-ban is.
Felcsigáztad az én érdeklődésemet is (mert ugye pirosítókból sosincs elegendő :grin:), bár én - a mostani blush-mániámban :face_with_hand_over_mouth: - a nem csillogó, hanem a mattokat preferálom, de nagy valószínűséggel ezúttal kivételt teszek, ennek elnézem a kis (remélem) csillámjait is és talán beinvesztálok rá én is.:wink:

1 Likes

Én meg a Catrice ajakolajakròl alkotott vèlemènyedre lennèk kìvàncsi :blush:

Notino-s beszerzés, már kipróbáltam őket.

A parfüm nyárra szuper! A krém is egy álom, éjszakára kentem fel, nagyon könnyed, egyelőre nagyon tetszik.

1000005536

14 Likes

Juj, ez nagyon jó hír, akkor lesnem kell valóban, hogy hol bukkan fel leghamarabb. :smiley: Ha látom valahol, mindenképp jelzem majd itt :slight_smile:

1 Likes

Még csak 2 alkalommal használtam, így nincs róluk egy kialakult teljes véleményem. (épp most kentem fel az egyiket :slight_smile: ) De nagyon kellemes az applikátor hűsítő érzése az ajkakon így nyáron, maga a formulája nem sűrű, hanem elég folyékony és jó érzés az ajkaimon, egyáltalán nem ragacsos. Úgy érzem, hogy elég jól hidratál is,legalábbis az én elvárásaimnak megfelel ilyen téren is (minden éjjel a Paula’s Choice Lip Treatment Balm-ra bízom az ajkaim rendbetételét).
Nagyon jó illatuk van, amit utána érezni lehet egy ideig, Egy dolog ami zavar benne, de lehet az én bénázásom eredménye, hogy nehezen sikerül pont annyit kinyomni, amennyire szükségem van, vagy túl kevés vagy túl sok sikerült eddig. :smiley:

Update: azóta még egyszer újrakentem, továbbra is nagyon kellemes érzetet hagy az ajkakon, de nálam kb 1 óra alatt teljesen beszívódik, eltűnik (nem ettem, csak ittam).

7 Likes

Régóta szemeztem a Golden Goddess palettával, Tilbury ecsetem sem volt még soha, pont ilyet pici fejűt kerestem egy ideje.
Nagyon szerettem volna kipróbálni a Beautiful Skint, és az új Tintjét is Tilbury asszonyságnak, kapóra jött a két minta. Nagyon kíváncsi vagyok, mit tudnak.

19 Likes

Szemzugba használod a kis ecsetet? Vagy a külső v-be?

A külső v-be, sötétítéshez :slight_smile:

1 Likes

Sziasztok!
Nem új, csak boxing.
A Mayar kivételével mindenki üveges maradék, ráadásul a Hypnotic Poison és a J’adore reformuláció előtti.
Csodálatosak :smiling_face_with_three_hearts:

20 Likes

Úúú micsoda finomságok, gratulálok a zsákmányhoz ! :slight_smile:

1 Likes

Megkérdezhetem, hogy melyik árnyalatot vetted a NYX bronzerből? Világos a bőröm, a legvilágosabb árnyalatra gondoltam, de sajnos élőben nem tudtam megnézni. Köszönöm!

Csak a Triumph. Sok mindennel próbálkoztam az átlagos márkák közül, de összességében ez válik be. Nem mondom, hogy nem kerekedtek ki a szemeim, amikor az évek óta hordott fazon ára 11-ről 15-17re ugrott, de nem vagyok hajlandó kényelmetlenkedni.

A legutolsó beszerzésem az 50-70 %-os akcióban volt és erre Triumph AMOURETTE MAGIC WIRE - Fecskék - atlantis/világoskék - Zalando.hu tettem szert :wink:

4 Likes

Én a 2 legvilágosabb árnyalatot szereztem be, fent a Butta Cup látható, lent az All Butta D Up.
Bronzosítóként én a másodikat jobban szeretem jelenleg. Nem tudom mennyire segítenek a swatchok, nem vagyok jó benne :slight_smile: Balra a Butta Cup, jobbra az All Butta D Up.

13 Likes

Köszönöm a részletes választ!! :blush:

1 Likes

Megjött a Notino.
Ezt most a tanulság kedvéért írom le. A rendelésnél egy ajándék szérumot mutatott a rendszer, teljes méret, na az nem volt a csomagban, csak egy sample 1ml.
Mea culpa @Luiselotte!
Írtam reklamációt, válasz: benne van az üzletszabályzatban hogy ingyenes szolgáltatás hiányossága nem hiba, de azért adtak online kupont.

De a lényeg, megvan a L’Oréal szemöldök laminátor és a Dove-nak végre van sls és illatmentes tusfürdője. Az oldalukon láttam, hogy van ui. mentes dezodor, csak nálunk még nem forgalmazzák.

Az oldszpájsz nem az enyém. :joy:

19 Likes

Az én csomim is megérkezett de csak pár nap múlva fogom tudni kibontani, tippre ugyanolyan szérum lesz benne mint @Glorianak.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod emiatt , nekem is a full méretet adta be a link és tavaly kaptam is rendelés mellé full size ajándékot, így nem volt okom kételkedni benne, semmi baj sincs.
:slight_smile:
Én csak a deot vettem, a szérum minta pedig teljesen jó lesz kipróbálásra.

6 Likes

Ma befutott a Beautybay rendelésem. Idén nem igazán vettem palettákat, de amikor megláttam ezt, tudtam, hogy kell, nagyon az én színeim. :heart:
A BB ajakolaj ajándék volt, van belőle már egy bontott itthon és nagyon szeretem, úgyhogy örülök neki. Az ELF ecset pedig csak úgy beesett a kosárba. :smiley:

21 Likes

Juj, nagyon szép, illenek a szemed színéhez ezek az árnyalatok!
Ilyen apróságok valahogy mindig bemásznak a kosárba, a nagyvad hívja magával a kicsiket.:smiley:

5 Likes