@cattitude @anon27689852 köszönöm
Ma a Dm-ben jártam. A JP paletta zsibis vásárlás eredménye
Úúú, de jól megoldottad a többi színnel körülötte!
Az a rózsaszín (vagy lila izé) gondolom ecsetszárító cucc. @anon27689852- nál is mintha ezt láttam volna.
Ó ezt láttam, zsibin ezt a palettát. Az meg a zsiráfos essence blushbronzer, ugye? Nekem a leopárdos bronzer van meg :D.
Igen ez a zsiráf mintás. Holnap ki is próbálom. Swatchos topikba teszek del fotót a színéről. Szemhéjfestékként is el tudom képzelni. Van egy szép kis szolid fénye.
Ma érkezett meg a Notino rendelésem is. A parfümre 69%-os akció volt. A Travalo parfüm utántöltő kis fiola pedig régóta kívánságlistás volt. Már fel is töltöttem a kedvenc parfümömmel (Victoria’s Secret Bombshell) és beledobtam a táskámba.
Egyből bele kellett másznom, ahogy ideért.
Meseszep!
Köszönöm az ajánlasokat! <3
Csinálsz majd swatchokat?
Hahh, remélem, imádni fogod!
Köszönöm Pedig attól picit féltem, de végül megszerettem a két színt együtt
Ecsettartónak hirdetik, de inkább ecsetszárító. Legalábbis én annak használom, mert a függőleges szárítóra már gyakran nem férnek rá mosás után az ecseteim. Egyébként cuki kis cucc, ugyanúgy, ahogyan a kollekció rózsaszín ecsetei is!
Ezeket rendeltem a KM box mellé a Skinsmartról:
Ezek szerint végre megérkezett?
már látom a megfelelő topikban
Nem tagadom, bejött a Hada Labo viszont a DM-től van jobb ajánlat a hazai forgalmazónál. Több termékből lehet választani, kicsit olcsóbb (-1000 Ft/db, 5 terméknél nem kevés) + ajándékba maszk minden rendelt termék mellé, ami nekem plusz 5 maszk ingyen. Ajánlom. https://hadalabotokyo.hu/
Még májusi rendelés, de csak a melóba való visszatéréssel talált hozzám - ez nálam a héten következett be. Ma volt időm belekóstolni, jaj már nagyon vártam.
ez tényleg nagyon-nagyon szép, és praktikusnak, kihasználhatónak is tűnik… nincs ilyenből duokróm?
Megérkezett a lovebrands.hu rendelésem,ez volt az első,de szerintem nem az utolsó. Hétfőn este 10-kor adtam le a rendelést és ma reggel kb. negyed 9-kor hozta a futár.