A Triumph-ot sokan aláírjuk, hogy a lehető legjobb még ha drága is. Egyik más márkájú sem ért fel eddig velük. Persze prémium márkától nem volt még semmim, azt nem tudhatom mennyire jó, de nekem megfelel bővel a T is.
Triumph-ot érdemes vadászni, Fit Smart fazont rendeltem, 24000 Ft mindenhol, Zalando küldött értesítőt 16000- ról, aztán rákerestem mint mindig és a Modivo-ról megrendeltem 11000 Ft -ért.
Szerintem 10 ezer körül abszolút tűrhető az ár és tényleg jó minőségű. Magasabb kategóriában nem is keresgélek.
Én Decathlonban vettem nadrágot erre a célra. Szerintem bármi futós, edzős vagy biciklis nadrág jó lehet, ezek rendszerint száraz érzetűek maradnak egész nap.
Az még a modelleknél is belefér Homokóra!
Ó, jó tipp, köszi! Remélem jó nagy is van nekik
Én régebben mindig Triumphot hordtam (van egy outlet a közelben), egészen addig, amíg fel nem fedeztem az Anita márkát. Ég és föld, még a Triumphoz képest is. Bár ugye nekem tényleg nagy kosár kell, szóval van mit tartania. De az Anitának még a merevítő nélküli fazonjai is jobban tartanak, mint a Triumph vagy a Felina merevítősei, és mióta ezeket hordom, végre búcsút mondhattam az estére véresre vágott vállaknak.
Hát az ára… Na igen.
Volt egy Sephora rendelésem.
A barna szemfesték az új Chanel Essentielle, amit fel is vittem a Krémmániára.
https://kremmania.hu/kremek/chanel-ombre-essentielle-szemhejpuder
Az új Sephora ajakbalzsamot nem ajánlom, borzalmas íze van, bár gyönyörű, de nem bírom elviselni az ízét, maradok a Diornál.
A minták ajándékok, volt pár Kerastase termék is, amit vettem, csak nincs a képen, sampon és maszk.
Az Ilia mini spirálokat és a kedvenc Rare Beauty szempillaspirált természetesen utazáshoz tervezem elvinni.
Hűez olyan lehellet vékony anyag lehet mint a lézervàgott bugyi. Az alakformálò az brutális, olyan erős gumi van benne, nekem is ùgy kell felszenvednem. Télen vettem fel 2x így melegített.Szòval ennyit az alakformálásròl. Pedig van trikò felső is, ami deréktòl felfelé tüntti l az ùszógumikat. Nekem ami eddig bevált, az a testpùder. Persze csak egy ideig.
Igen, a második linkelt pont olyan, mint egy lézervágott bugyi. Az első kicsit vastagabb, kívülről fényes és kicsit hűvös érzetű.
Beszereztem én is pár szépséget a napokban.
A Baby Got Blush-t szeretem, remélem, neked is tetszeni fog.
A Nyx és a Catrice bronzerről majd mesélj!
A Baby Got Blush & Glow-t eddig csak egyszer próbáltam, de elsőre tetszett mindkét termék, nagyon szép eredményt lehet elérni velük és könnyű eldolgozni is őket. És tartósak is voltak, estére sem éreztem, hogy megkopott az arcomon, de azt hozzá kell tennem, hogy nálam mindig kerül a krémes termékekre por állagú pirosító/bronzosító/highlighter is.
A Catrice bronzert még nem avattam fel (épp fogyóban egyik krémes bronzerem és azt használom minden nap), de utána ő kerül sorra.
A NYX bronzer nekem nagyon tetszik, már többször is használtam, amióta a kollekciómba került és eddig nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Nagyon szépen el lehet dolgozni, gyönyörű szatén hatása van a bőrön (nagyon pigmentált, szóval óvatosan kell bánni vele). Illetve én mindig használok pirosítót is, de ezt a bronzert használtam már bronzer+pirósítóként is magamon és úgy is nagyon tetszett a végeredmény. Az egyetlen gond, hogy most nagyon szeretnék beszerezni 1-2 színt a pirosítójukból is, csak sehol nem kapható nálunk. Nagyon érdekes formulája van, szerintem semmihez sem tudom hasonlítani a kollekciómból, örülök, hogy beszereztem.
Mini beszerzés: Flying Tiger (spúr vagyok drága akvarellceruzára költeni, mint hobbiból alkotó), Müllerből Catrice Cooling Face Stick (megint egy drágább termék dupe-ja, a Milk Makeup Cooling Stick vagy miafene utánzata) és Dm-böl a csodaszép kék pillafesték @Szeliger_1 lába nyomán
A Catrice Generation Joy sorozat rúzsainak a tokja olyan szééép! Színes és mágneses! Igazi luxi, ahogy barátnőm mondaná. Majdnem vettem a tok miatt , de ami benne van az nagyon vékony textúrájú rúzs, nem szeretném.
A NYX buttermelt pirosítóit a Notinón láttam már, talán az még nem olyan kategóriájú márka, amit hamisítanának, de javítsatok ki, ha tévedek.
Huh, egyből felszabadultam a Notinóra, de én sajnos csak a Buttermelt bronzosítókat találom. Lehet, hogy én bénázom el, de sehogy sem adja ki. Mindenesetre, ha valaki látja a pirosítókat és szól, örök hálám.
https://www.notino.hu/nyx-professional-makeup/buttermelt-bronzer-kremes-bronzosito/p-16243968/
Nem, sajnos azt nem kaptam a múltkor. Helyette Lovely-t szereztem. A pilláknak jó formát ad, de rajtam alig látszik a kékség. Vettem egy fehér alapozó spirált, hát azzal is csak hajszállal lesz kékebb. Kell a kék szemceruza is, hogy feltűnjön, hogy ezt a színt viselem. Pedig a barna szememhez azt hittem milyen csudijó lesz, majd kiemel és élénkebbé tesz
Bocsi a téves riasztásért, meg mernék rá esküdni, hogy egyik nap már láttam ott.
Köszi a részletes leírást!
Van, amikor én is teszek rájuk por állagú termékeket, de sokszor nem, mert olyan szép a finish-ük.
Jól hangzik a Nyx bronzer! Keményebb állaga van? A Nablának van olyan bronzere-pirosítója és highlightere is, ami borzasztó kemény, nem szeretem használni.
Kár, hogy a Butter Melt pirosítókat kb. sehol nem lehet kapni, én is ránéztem.
Semmi gond, köszi, hogy gondoltál rám. Notinot ismerve még az is lehet, hogy tényleg elérhető volt, de azóta már elkapkodták vagy törölték.