💖 ùj unboxing kèpekkel

Nem pöndörödött fel?

Mindenképp teszek azért egy próbát, köszi az ajánlást!

Notino folthalványítós cuccok és egy 5 darabos parfümminta csomag. A Narcisok érdekelnek belőle a legjobban :slight_smile: IMG_9529

17 Likes

De egy nagyon picit igen de nem annyira, hogy zavarjon. A lényeg, hogy ne extra szűk legyen a harisnya én egy lehelet vékonyat fogtam be annó erre.

1 Likes

Az enyém egyáltalán nem leszorítós! Lehet, hogy enyhén alakformáló néven fut, azt nem tudom. És valami hűvös anyagból van, nekem kellemes.
Hű, meg is őrülnék, ha a forróságban még szorítana is. :smiley:

Szerintem ez az, de úgy látom, már nincs nagyobb:

Idén ilyet vettem üzletben (nekem jó belőle az XL, szerintem lehet neked még az L is elég), ez is jó, de ez nem az a hűvös anyag (de vékony, és kényelmes):

3 Likes

Nekem egyszer a barátnőm hozott egy olyat…
Esküvőre voltam hivatalos azt hiszem 2017- ben az év legmelegebb napja volt 42 fokos csúcshőmérséklettel.
Varrattam egy ruhát, hogy majd abban leszek csodálatos, de rájöttem, hogy ez bizony tapadni fog a seggemre + a combom estére véres lesz ha nem veszek alá valamit.
Megérkezett Maya barátnőm , segített öltöztetni. Felcuppantott rám egy pánt nélküli melltartót amiből kisebb méret kell hogy jól tartson. Itt màr éreztem, hogy ez vidám lesz :smiley:
Aztán segített beleugrálni + rángatni egy tapadós gumiszerű testszínű rettenetet amit a melltartóig felcuppantottunk. Arra rá a ruha.
Megvártam, hogy távozzon aztán letéptem a ruhát ( azt egy kicsit meg is rugdostam) aztán a szorítókötést is és a B tervben mentem el ami egy selyem kimonó volt , még ígyis bőven túlöltöztem mindenkit :smiley:
Halvány fogalmam sincs, hogy lehet ebben létezni én rettenetesen dühös lettem magamra, hogy egy ruha miatt kínozni akartam 40 fokban magam. Érszorító volt konkrétan. Megvan valahol de azóta sem vettem fel :smiley: Free pocak !
Ahogy látom az ajánlásokat azért ezek nem néznek ki kínzóeszköznek :heart:

13 Likes

“azt egy kicsit meg is rugdostam” Nagyon tetszik!:rofl::rofl::rofl:
Tegnap, miután 2 óra sétafikálásból hazaértem és végre levetkőztem, nagyon nehéz volt megállni, hogy ne tépjek mindent darabokra. A harisnyákra szoktam haragudni, hőfoktól függetlenül, ill. most a futós cuccon élem ki a dühömet, a zoknit a nappali közepéig hajítom.

A free pocakot én inflációs tartaléknak hívom (a női testet becsmérlő inverz Adoniszok jelentékeny pocakjára pillantva pedig hozzáteszem: és van, aki az apokalipszisra készül).

12 Likes

A hátamon fekve röhögök én is! :rofl: :rofl: Köszi, rámfért! :kissing_heart:

2 Likes

Köszönöm szépen!
Ezeket nézegettem egy ideje, de nem mertem venni a céggel való nem túl jó tapasztalataim miatt. De így bátor leszek, kérek értesítőt a nagyobb méretre.
Méghogy L-es! Nekem 3XL-es fenekem és combom van. Te fogytál én meg felszedtem mióta láttuk egymást :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ez király: “Van aki az apokalipszisra készül” :joy: :rofl: :joy: :rofl:

5 Likes

Az utolsó grammig (na jó 4 kiló híján) visszaszedtem mindent…, ráadásul a csípőm, combom mindig nagy volt, mert körte alkatom van.

Az Allee-ban úgy láttam van L-es és XL-es is a másodikból, akár fel is próbálhatod.
De hátha lesz még az elsőből, az jobb (és jól is bírják, nekem még nem ment tönkre egy sem, pedig van, amelyik már tök régi (5 éve rendeltem először tőlük ilyet). Csak időnként beújítok, hogy biztosan legyen. :smiley:

1 Likes

Milyen nem túl jó tapasztalataid voltak velük?
Nekem eddig mindig rendben volt minden, még a méret is konstansabbnak bizonyul, mint a Mangonál.
Remélem, hogy most is az lesz, pont van egy rendelésem.

2 Likes

Jajj, feldobtad az amúgy ordenáré sz*r napomat, nagyon nevetek :joy::joy::joy:

4 Likes

Leginkább a méretezés miatt dühöngtem. Valahogy kifogtam mindig a körben bazi nagy, hosszra meg térdig ér hosszúnacikat és az alap pólók nagyon ergyák voltak. Jó, nem a legolcsóbbat kell venni, de azért a használt turis darabjaim között több olyan van, ami évkig hibátlan, a H&Mes meg 1-2 hordás, mosás után olyan lesz, h csak otthonkának jó.
A gyerek méret nagyjából jó volt, most kezdett a minőség itt is erősen visszaesni. De jó volt az ingyenes ide-oda szállítás és míg ki nem növi a gyerek, addig kitart a ruha.

Hmm, pólót talán még nem is vettem náluk.
Kíváncsi leszek a rendelésemre, ha megérkezik, mert amúgy pár hete én is úgy jártam üzletben, hogy nagyon tetszett egy szoknya, de meg sem próbáltam, mert csak 1 db L-es méret volt. Aztán néhány nap múlva egy másik üzletben láttam egy ugyanolyan szoknyát, de ott is csak L-es volt. De jobban megnézve olyan nagynak tűnt, hogy mégis megpróbáltam, hátha azért van még ott, mert az L-eseknek nagy, akinek nagyobb méret kell, meg sem próbálja, mert biztos kicsi. És hát tényleg, tökéletes méret. De valószínűleg csak rossz címkét varrtak bele, mert semmi másból nem jó az L-es náluk.

Sajnos a minőségromlás eléggé általánossá kezd válni (vagy az áremelkedés). Múlt héten a C&A-ban csodálkoztam rá, hogy már ott is meg kell nézni, hogy mit veszünk.

2 Likes

Ne is mondd a C&A-t! Pánt nélküli melltartót akartam venni és a méretemben talált darab átért ugyan, de felkunkorodott és a kosara sem illeszkedett sehogy sem. (Marad a régi, amiben az oldalsó merevítő betöri a bordámat pár óra után.) Nacit is próbaltam sikertelenül. Egy darab hajcsattal távoztam.
Naggyon régen, ha turiban C&A-s holmit találtam tudtam, hogy sokáig bírja majd.

1 Likes

Nekem úgy is ki tudott dörzsölődni :frowning: Igaz, baromi sokat sétáltam :smiley:

2 Likes

Ott én sosem találtam melltartót (G kosár), úgyhogy azt nem is próbáltam sosem.
Én egy ruhát próbáltam, de olyan vacak anyaga volt, hogy otthagytam.
Igen, van tőlük olyan nadrágom és felsőm is, amik már vagy 10 éve megvannak, és semmi bajuk.

1 Likes

Én nemrég benéztem a C&A-ba, megdöbbentő, mennyit kérnek el egy-egy nem éppen divatos vagy minőségi darabért.
Melltartó ügyben én sajnos még mindig nem találtam jobbat a triumphnál. Drága, kicsit mamás vagy -újabban- hülye számos méretezésű, de legalább ha megvan a jó fazon, az illeszkedik.

2 Likes

Akkor inkább homokóra vagy, véleményem szerint :slightly_smiling_face:

Nem, a mellbőségem majdnem 10 cm-rel kisebb mint a csípőm. :slight_smile: