💖 ùj unboxing kèpekkel

Még nem próbáltam, ma reggel utaztam haza, hétfőn vissza. 2 másik illatot próbáltam a márkától mintában. Az egyik olcsó öblítő szag (szerintem nem illat) a 80-as évekből és nem adnék érte pénzt, a másikat fél perc után már nem éreztem.

Ez volt mások véleménye is hogy ennyi pénzért a tartóssága szinte semmi. A H&M -es az odavág levakarhatalan és szörnyű olcsó szagú.

Ekozmetkum, Pingvin Patika, Rossmann

IMG_1399

Idén végre eljutunk nyaralni, úgyhogy kedvet kaptam (számomra) új fényvédők kipróbálásához. @Luiselotte köszönöm a tippet a Hawaiian Tropicról :slightly_smiling_face: Már csak ebből a Hydrating-ből volt a polcon, de a Satin-t is ki fogom próbálni. Nevéhez hűen tényleg nagyon jól hidratál. Kényelmes viselni, nem ragad. Arcon is kipróbáltam, ott kicsit csipked - ezt nálam a legtöbb illatos kozmetikum előidézi - de gyorsan elmúlik és nem csapott ki. Jó nagy adagot lehet kenni, szépen felveszi a bőröm + nagyon jól működik smink alá. Viszont nagyon fényes az arcon, muszáj púdereznem.
Az Uriage-t a párom választotta, egész jók a vélemények, kíváncsi leszek.
Ezen kívül vettünk pár UV szűrős felsőt hajókázáshoz.

Lemosólént a Balea sensitive-t használom jó ideje, szeretem is, de időnként visszahúz a szívem ehhez a CeraVe-hez.
A Cicaplast alapdarab itthon, sokadjára veszem újra.
Végül a kedvenc szemöldökformázóm. Felváltva használom a Catrice ugyanilyen géljével, de utóbbi már nem kapható, a tartalékokat élem fel. Jól fed és tartós, sosem szárad be, plusz minimum fél évig elég egy tubus.

Szerk: bocsánat, utólag vettem észe, a kép nyomokban cicaszőrt tartalmaz. Abból most nincs hiányunk, az tuti.

19 Likes

Én nem is láttam a cicaszőrt, lehet túlságosan hozzá vagyok szokva :smiley:
Majd mesélsz, hogy a Hawaiian Tropic befogja-e a ruhákat? Jó, hogy van 50-esük régen csak 30-ast láttam.

1 Likes

Stílusosan a Cicaplast dobozán van :smiley:

Igen, mindenképp tesztelem fehéren és megírom, szuper lenne, ha nem fogná be :blush:

3 Likes

Igen, ez is befogja a ruhákat, a fehérnek lesz egy kis sárgás árnyalata.

4 Likes

Ez de érdekes, én nem tapasztaltam még. Pedig két év szenvedés (gyakorlatilag minden világos ruhám foltos lett, hetekig sikáltam és mostam), most nem vettem észre, hogy ez nyomot hagy. De akkor jobban fogok igyelni.
Tényleg nibcs olyan fényvédő, ami után nen kell lecserélni az ember komplett ruhatárát? :thinking:

2 Likes

Ajándékba kaptam ezt a színezett ajakápolót, olyan kis szép, muszáj megmutatnom. :star_struck: Meg kell nyomni a kupak tetejét, úgy nyílik. Egy Lancome rúzsom ilyen még, tetszik ez a megoldás.

Korábban nem is hallottam még az About Face márkáról, utánaolvasva kiderült, hogy az énekesnő Halsey alapította. Ti ismertétek/próbáltátok már?
1000005522

18 Likes

Ó de kár… most vettem észre, hogy az Altruist is fog, fura, hogy eddig nem fogta meg a ruháimat.

@Brunettee de van, csak nagyon drága testre is azt használni, fehérnél már ráfanyalodtam a Nivea Sun gel spf 50, nem akarom kidobni a szép ruháim emiatt, amit megfogott az előző meg kimosom többször, remélek kijön rendesen.

2 Likes

Az Altruist keserítette meg az életemet egyébként, mire rájöttem, hogy ő a bűnös, már minden sárga volt :sweat_smile:
Igen, sajnos tudom :frowning: pont mostanában gondolkodtam rajta, hogyha az arcra való fényvédőim nem fognak, akkor egyszer-kétszer azt kenem mondjuk a karomra is.

Jaj sajnálom :frowning:

Én a lábamat addig ahol hozzáér a fehér ruha a drágával, utána már csak a csöves fényvédőt :smiley:

3 Likes

IMG_9522
Éves bevásárlásom a balatoni strandcikkes boltban.
Az Acqua Solaret szerintem vagy 15 éve veszem nincs nyàr nélküle. Nagyon jól hűsít és igazi bronz szín érhető el vele.
Idén vízpartra direkt olajos barnítós formulát szerettem volna kipróbálni, ezért választottam az Ambre Soleilt, szerintem ezt 2 hét alatt simán el is fogom kenegetni.
Régi szép idők mikor ennek a két faktoros ősével napoztam a Horvát tengerparton… esti fotókon konkrétan nem látszottam :smiley:

Néztem kalapot is de csak ilyen Miss Marple fazonok voltak, azokból nem kértem.
Baseball sapkát azt hoztam meg akkora napszemüvegeket , hogy kitakarja a fél fejem, a vízben abban vagyok egyébként meg nem megyek napra, csak 11 előtt és 4 után.

10 Likes

Az idei nyaraláson rácsodálkoztam, hogy egy modellnek is beillő fiatal pár olajjal kente magát a napsütésben a tengerparton, míg én a vakítóan fehér bőrömmel a napernyő alatt hűsöltem, természetesen 50 faktoros naptejben úszva. :sweat_smile:

Hogy kell használni ezt az olajat? Naptej helyett/után? Nem ég le a bőr vele?

1 Likes

Van aki naptej helyett használja, van aki fölé keni.
Én testre 30 faktoros naptejet szoktam kenni, ez az olaj is 30- as. Magában fogom használni, vízálló,így mehetek vele úszni.
Leégni vagy nem leégni pont ugyanúgy lehet vele mint bármilyen más 30- as spf- et tudó cuccal.
Aki szereti a testolajokat olajokat annak érdemes vele egy próbát tenni, nagyon jól felszîvódik, nem ül meg a bőrön és az illata is kellemes a kis flakon pedig jól kézre áll.

Áh, értelek, azt hittem, hogy a baloldali termék nem tartalmaz fényvédőt, ezért nem tudtam, vajon hogy kell használni? :blush:

1 Likes

Én meg azt hittem, hogy a Garniert kérdezed :smiley: A baloldali az valóban nem tartalmaz fényvédőt, az egy barnulást elősegítő folyadék, de nem napolaj. Biztos van aki önmagában tolja én azt nem merem bevállalni, naptej fölé szoktam fújkálni, meg az esti zuhany után is nagyon jó after- sun productként. Teljesen àtlátszó, mű kókusz illatú, erősen hűsítő hatású cucc, nagyon szeretem.

3 Likes

Egy kis N webáruházas rosszalkodás. Megihletett a kidörzsölődésgátlóról való csevegés és gondoltam újítok egyet én is, mert nem szívesen veszem fel a kisnadrágot a szoknya/ruha alá 40 fokban. Jó lenne, ha működne, mert még idén nem volt rajtam szoknyaféle :sweat_smile:
A lila lakk elvileg neonos. Háát…
A Cartice hasonlít több lakkomra- gondolhattam volna :laughing:
A pirosító stick pedig nem lesz jó ebben a gatyarohasztóban, mert olvadozik.
Na, ez jó kör volt :rofl: Megérdemlem.

1000008522

18 Likes

Kérjük a véleményt a kidörzsölésgátló stiftről!
Amúgy ez érdekes, a kisnadrág nem zavar. És még mindig jobb, mint a rendes rövidnadrág.

4 Likes

Nekem csak a plusz réteggel van bajom. Meg lehet, hogy az én pocakleszorítós, combösszefogós nacim nem a legvékonyabb. Májusi melegben még oké, de a mostaniban már :hot_face: , amikor amúgy is folyik a víz rólam.
A tiéd vékonyabb? Lehet még kapni jó nagy méretben? Az sem baj, ha nem leszorító.
(Mellesleg meg kivagyok, amikor alakformáló alsó fehérneműt keresek és xs-től m-ig van csak :roll_eyes:)

1 Likes

Amikor idehaza még nem lehetett ilyet kapni akkor én egy “ nemsajnálom” harisnyámat vágtam szét erre a célra :slight_smile: csak simán levágtam térd felett semmit sem csináltam aztán vele. Úgy 5- 6 alkalommal tudtam használni :wink:

2 Likes