💖 ùj unboxing kèpekkel

Oh hol találtad az ajakolajat, pont ezt keresem :laughing:

Mindhárom szín volt még az Árkád Müllerben.

Wholegoods rendelés ami egy hete jött meg, de csak most volt időm feltenni ide.
A TirTir-nek le a kalappal, igazán rendesek, hogy ilyen jó kis mintacsomagot raknak össze a Red Cushion-ból. Eleinte azt hittem, hogy a 24W lesz a befutó, de a 24N jobb. A W tényleg olyan sárga, amilyen még én sem tudok lenni. (Persze azóta már Lisa Eldridge alapozójára fáj a fogam, a TirTir szóba sem jön. :grinning_face_with_smiling_eyes:)
A szemkrém nagyon tetszik, nem csíp, nem folyik tőle ki az arcüregem, és egész éjszaka nem hagyja kiszáradni a bőrt.
Az arckrém szintén fincsi, örömmel elkenegetem nyáron.
A 2%-os BHA minta meglepően kellemes volt, nem hozta azt a ragacsosságot amit a hozzá hasonló BHA löttyök szoktak produkálni. Ha valaha még egyszer kísérletezni akarnék a BHA-val, akkor biztos ezt venném meg.

20240611_054945

14 Likes

Kedves @umpalumpa, sajnálom, hogy nem jártál sikerrel a lakkokkal. Rajtam most az Essie 970 meditation haven sárga lakkja van, amit sokan dicsértek a neten. Sajnos én sem vagyok maradéktalanul elégedett, két rétegben közelről kicsit csíkosnak látom, pedig igazi strandolós, nyári szín.
A kék Catrice-ról is érdekel majd a véleményed :hugs:

1 Likes

Nyári parfümként jött az emagról. Csodás illata van. Kb. 15 percig, aztán nyoma sincs. :tired_face:
Remélem, ha érik kicsit, tartósabb lesz.

1000005268

10 Likes

Csak apróságok.
Bipa:
IMG_20240630_174910
Douglas:
IMG_20240630_174846

16 Likes

IMG_20240702_162500

Elcsabultam a dmben 🤷

15 Likes

Mesélj majd, melyik milyen, nagyon kíváncsi vagyok.

Cultbeauty, mineral spf.

20240704_124024

19 Likes

@Niko nemrég említett egy olasz patikát, ahol olcsón lehet Korff termékekhez jutni, így bevállaltam.
Pár nap alatt itt volt a csomagom, DHL hozta. A csomag egy része ajándék, már nem tudom melyik termék.
KÖSZÖNÖM A TIPPET! :heart_eyes:
20240704_155533

20240704_162339

22 Likes

Majd linkeld már be légyszíves a patikát, köszi.

1 Likes

Fényvédőket elfelejtettem rendelni innen, kisfiam csak a fújósat bírja elviselni, én meg a Korff stiftes fényvédőjét szeretem nagyon.

5 Likes

Nee, pasta is van. Erre időt kell szánnom. :grinning:

2 Likes

Amióta Niko megemlítette, azóta én is érzem, hogy ez az oldal egy kincsesbánya.
A Korff egy hívószó nekem, de annyi klassz dolog van. :dizzy_face:

2 Likes

Fényvédő, nappali és esti hidratáló :kangaroo:
Nyaralásra pakolom be őket. :beach_umbrella:
IMG_20240705_203052888

18 Likes

IMG_20240706_090402

A teljes rendelés a Hello Kitty tükörrel, a mini Yves Rocher tusfürdők meg az egyik Essence ajak ápoló ajándék volt.

Magamra fújtam a Sol de Janeiro permetet és egyből beugrott hogy a Baleanak volt egy dupe testápolója amit sajnáltam hogy elfogyott, legalább kiderült számomra hogy akkor ebben a formában újra tudom venni, nagyon megnevetetett hogy milyen ügyesen lekoppintotta az illatot a Balea.

16 Likes

IMG_20240706_091205

Egy bizonyos összeg felett ajándékba járt a change maker box, még nem igazán próbáltam tőlük arcápolási cuccokat így vettem pár dolgot, egyedül a parfümöt próbáltam mintaként, annyira nem volt tartós de megtetszett az illata

17 Likes

A fényvédő színe milyen szerinted? Majd írj már légyszi, ha kipróbáltad. A listámon van. :grinning:

Beszámolok majd! :grinning:
A hidratálók nem feltétlenül az én 35+ -os bőrömre valók, mindenképp rétegezem majd. De olyan kis szimpi márka, igényes csomagolásban, különlegesebb összetevőkkel. Jönniük kellett nekik is, féláron főleg. :grinning:

3 Likes

A Mojave Ghost amit régóta szeretnék kipróbálni. Még a dekantokat is méregdrágán adják hogy csak úgy vakon megvásároljam. A H&M -es állítólagos dupe -ját kipróbáltam. Hát mit mondjak ritka büdös. Neked hogy tetszik ?