💖 ùj unboxing kèpekkel

Meg finom püspökkenyeret reszelővel.
Hozom, hozom ! :slight_smile:

3 Likes

En leszek a legjobban tartott elítélt! Gondolom, úgy megy, mint a kórházban, a presztízs a látogatók számával egyenes arányban növekszik.:smiley:

5 Likes

Nem tudom, nem voltam még sitten :frowning:

:smiley:

3 Likes

Én se, de még lehetünk!

3 Likes

Bennem egyszer felmerült, amikor elfelejtettünk éves autópálya matricát venni, és mire eszünkbe jutott, már háromszor használtuk. Amikor kijött a büntetés (már hivatalból maximalizálták :laughing:) mondtam, hogy inkább leülöm, legalább végre kialszom magam. De a korai ébresztő engem is elbizonytalanított, úgyhogy végül inkább kifizettük. 🤷

4 Likes

Fodrászkellék.hu rendelés IMG_9140

Sajnos sikerült belenyúlnom egy rossz minőségű póthajba, amit egy hónap múlva fogok tudni cserélni, addig muszáj ezeket használnom.
Nem túl gazdaságos, a LeeStaffordot kb.félévente veszem egy ilyen párost mint ami a képen is van heti egy mosással ellocsoltam két hónap alatt.

12 Likes

Mi a baj a mineral oillal? Mi számít jó összetevős krémnek? Én is mindig nézegetem az INCI-t, legtöbbször az incidecodert, de kezdek kicsit elveszni.

Amiben mineral oil, petrolatum van, minden, ami vazelines én nem használom. Egyrészt azért, mert kőolajszármazék, és ez számomra nem éppen bizalomgerjesztő. Nem vagyok vegyész, lehet egyszer valaki majd kimutatja, hogy ezek ártalmatlanok, de ha már válogathatok, és vannak lehetőségek, én ezeket kiselejtezem.mint például az alumínium tartalmú deókat is. Másrészről az én bőröm fullad alattuk, és nem jó érzés viselni.

1 Likes

TK-rendelés. Kicsit tartottam tőle, hogy közeli lejárat lesz a dobozokon, de 2025-2026 a javából.
IMG_20240512_155305

14 Likes

A TK melyik bolt? :sweat_smile: Én a koreai cuccokat littlewonderlandről szoktam rendelni, de bármire nyitott lennék ahonnan tuti eredeti cuccok jönnek.

https://www.tkmaxx.com/at/de/

Üzlet több is van Ausztriában. Én ott szoktam átvenni az online rendelésemet is. Töredék áron volt minden és nem nyitogatta senki.

Most mentazöld maszkos arccal ijesztgetem az orchideáimat.

2 Likes

Én Stylevanaról szoktam rendelni.

2 Likes

Nem lebeszélni akarlak, arcra mondjuk én sem kenem ha nem muszáj… de a mineral oil meg a cera alba külsőleg állítólag a leginkább hipoallergén összetevők, ezért van egy csomó sebgyógyítóban meg gyógyszertári kevert kenőcsben (még a babáknak valókban is)

1 Likes

Én szoktam kontúrozni ha full smink a cél, de nem úgy ahogy manapság trendi… én megmaradtam ott hogy oda teszem a kontúrt ahova eleve esik árnyék, max egy picikét kitolom erre-arra. És nem hideg, matt árnyalatokat használok, hanem semlegeseket és szaténfényűeket. Mondjuk cserébe bronzosítani nem szoktam, szóval ez kb “brontouring” :grin:

7 Likes

Ezt a videót ajánlanám a témában (a tartalmáért nem vállalok felelősséget):
A nyitókép clickbait.

Én általában úgy vagyok vele, hogy ha drága vagy drágább cucc akkor erőltessék már meg magukat és ne ásványi olajat rakjanak bele.

1 Likes

Babára biztosan nem kenném.

1 Likes

Lássuk, mit tud.
20240514_120421

13 Likes

Az utóbbi pár hónapban nem igazán vásároltam sminktermékeket, de most elcsábultam pár dologra. :slight_smile:

1000020389

22 Likes

Pingvin patika, leginkább a sampon érdekelt.

20240516_105137

21 Likes

@Gloria, kíváncsi leszek a minden rossztól mentes :+1: samponos véleményedre.
A 35%-os ureát tartalmazó krémet hová ill. mire használod? Az urea ilyen magas koncentrátumban keralotikus hatású, biztos jó lenne az én mindig száraz (és sok bőrt termelő :face_with_raised_eyebrow:) sarkaimra.

1 Likes