Az egész fürdő illatozik, nincsenek felbontva a termékek, de a szappan illata még az előtérben is érezhető. A párom imádja, igazából neki vettem nagy változatban:
Lookfantastic, vasárnap este rendeltem és ma szerdán reggel átvettem. El sem hiszem.
GLS hozta. Ezt az 1 terméket vettem, ingyenes szállítással jött.
Az Aveeno szuper kis alap bőrápoló márka, ami miatt megakadt a szemem a terméken, glicerin az első összetevő és balzsam, szóval reményeim szerint nagyágyú. Sajnos pár éve kontakt ekcémás a kezem és már nem csak télen küzdök vele.
És te sem érzed narancsosnak?
Mert ahol én néztem ott a csaj arról beszélt hogy kicsit narancsos .
Mostanában a smink terén a contouringra vagyok rákattanva, így beszereztem néhány új kelléket: krém (Sephora) és folyékony pirosítót (E.L.F. Camo, állítólag a folyékony Rare dupéja), sajnos a kiválaszt sephorás contouring stick épp kifogyott (de kívárom, mert ezt akarom ), az ezekhez szükséges ecseteket.
Íme a szerény kis új kincseim
Ti kontúroztok sminkeléskor?
Én csak pirosítót teszek fel, azt is ritkán. Kb. 2 hete nem kell sapka (nekem) reggel, most már lehetne kontúr is, nem fogná meg. Én is kinézem abból az e.l.f. pirosítóból egy árnyalatot, de nincs készleten a Douglasban, egy ajakolaj már úton van ugyanettől a márkától.
A Westman Atelier stiftjeit rendeltem meg 1 hónapja, egyiket kontúrszínnek/bronzosítani. A posta bénázott és visszament a csomag.
@Montelino, eddig én is csak pirosítót használtam (a kontúrozási videókat tanulmányozva rájöttem, hogy azt is rosszul ), szeretném finomítani az arc sminkelésemet, de nem tettem nagy (márkás) “beruházást”, a Sephoránál 20% akció volt, az Elf a Douglasnál kapható, de csak online, ott pedig az ingyenes szállítással spóroltam, a 2 speciális ecsetet az Amazonról rendeltem. Még veszek majd egy másik, speciális, picit lazább szőrű kontúrozó ecsetet, amint sikerül beszereznem a sephorás sticket, kezdődhet “élesben a próba” .
Ugyan relativan közel hozzánk (≈40 km) van egy kis Sephora, ahová mindig rossz szájízzel megyek be, mert bunkók és erőszakosak az eladók, gyenge a kínálat, még az alap Sephora kollekciójuk is hiánycikkes, mint pl. ez a stick is. Az egész üzlet olyan pici, hogyha egy ember bemegy, 2-nek ki kell(ene) jönnie, hogy elférjünk, aztán azonnal jönnek a lihegő és rámenős eladók🤨, akiknek hiába mondom, hogy első körben szeretnék nyugodtan körülnézni és szükség esetén kérem majd a segítségüget. Nem is értem, hogy egy ilyen, (szívesen költekező) túristákkal teli, menő nyaraló helyen miért nem tudnak egy normális méretű üzlethelyiséget bérelni és miért ennyire hiányos a kínálatuk is. Ebből a szempontból sokkal udvariasabbak a Douglas eladói, szép, tágasak az üzleteik, náluk nyugodtan lehet nézelődni, próbálgatni.
Rajtam nem narancsos, de meleg árnyalat - egyébként csak alig kell beleérintetni az ecsetet.
Szerintem bőrtónustól függ. Akinél én láttam először, ő nagyon világos bőrű, hófehérke típus (jó magyarsággal cool-rosy). Rajta valóban narancsosan hat, mert ő abba a típusba tartozik, aki napozás során sem barnul, hanem maximum leég. Ezért szerintem az ennyire világos-rózsás bőrőn nagyon idegennek hat mindenféle bronzosító, viszont sokkal jobban állnak a pirosítók.
Szép dolgokat vettél!
Nem szoktam kontúrozni, csak ritkán, ha eszembe jut, egy Nyx “pirosítóval” (olyan hideg-sápadt barnás szín, hogy senkin nem tudom pírként elképzelni). Bronzer, pirosító, highlighter megy bőségesen. Mostanában szeretek kísérletezni a különféle állagokkal, kiszerelésekkel és finish-ekkel (krém, folyékony, stick, loose, kitekerős-szivacsos miafene), olyan jól elszórakozom ezzel az időt, hogy a kontúrozásra nem jut. Meg a pirosító egy részére szoktam rózsás highlighterrel végigsuhintani.
Nem dolgoztam soha a Sephoránál, de lehet stresszeli őket a vezetés, hogy muszáj többet eladniuk. Egyik volt kolléganőm a Hervisnél volt Ausztriában, ott konkrétan személyenként elvárták tőlük a több eladást pedig még csak tanuló volt, itthon én ilyet egykor nem tapasztaltam szintén diákként. Üzletpolitika. Neked tetszene az osztrák Douglas, az eladók néha levegőnek nézik a vevőt. Én maradok az online rendelésnél. Alapozónál, korrektornál azért jó lenne élőben tesztelni.
A DM-ben kiárusításban vannak a tavaszi Essie körömlakkok.
Ezt a kettőt vettem (más szín nálunk nem is volt, pedig a barackos még érdekelt volna), darabja 1399 Ft volt.
Piactérről jött a két kis Kiehl’s mini: ez a szemkrém lett nálam a befutó, de ismerem magam, a kisebbik kiszerelés is sok lenne, úgyhogy ez a 7 milis mini pont jól jött. A kalendulás krémet ismerem, próbáltam már mintát belőle, még az is lehet, hogy nyárra elég lesz ő is a szememre.
A Rajzshop rendelés is ma jött, gondoltam, megmutizom. (Még várok egy Penman-t és egy Penjoy-t.)
Ma legalább sokat mozogtam, kétszer is kimentem a csomagautomatákhoz. (Kemény 50 méter. )
Köszi a tippet, remélem én is találok, beugrom délután egy dm-be
Szép zsákmány! Készúl valami?
Neeeem, ez csak az írószer mániás lelkemnek kellett most, meg 20% kedvezmény volt a Pentel ecsetfilcekre 6 feletti mennyiség vásárlás esetén, szóval gondoltam, akkor most veszem meg őket. (És pont mielőtt leadtam a rendelést, elfogyott a violet blue árnyalat. )
Szabadidőmben mindenféléket tanulok és kézzel jegyzetelek, úgyhogy ott fogom őket bevetni.
(Per pillanat a gyöngyfűzés köt le teljesen, úgyhogy a rajzolás most a háttérbe szorul sajnos.)
Sminkes barátnőm elmegy a munkahelyemről, mert rohadtul megunta a politikusokat ( ) szerintem stilszerű ajándékot vettem neki, nem?
Úgyse vette volna meg magának, pokolian ki akarta őket próbálni, én meg találtam egy kettőt veszel hármat kapsz akciót.
Olyan szép látvány így együtt:
Nem szoktam kontúrozni én sem, sőt nyárra a pirosító is a fiókban marad. A bevált bronzer és highlighter kombinációt használom.
Én szoktam kontúrozni, ha van időm rá, bronzerrel, mert nálam az a legkezelhetőbb ebben a kategóriában (bár megvan a Nyx szürkésbarna színe is). Toka, állvonal, arccsont alatt, ha nem tettem rá pírt, holmok és ha baromi sok időm van, akkor az orrommal is elvacakolok.
Ha nincs időm, akkor pírrel az arccsont alatt erősebben és arccsonton “rendesen” és szaladok.
Ha nagyon kimarad minden, akkor korrektor szem alá, highlightert csapok az arccsontomra és kész
Mai agyf**csillapító, idenekemazakciósessiet dm-kör eredménye:
Vagy az ügyfeleim, vagy a kollégáim kinyírása miatt fogok dutyiba kerülni, majd hozzatok nekem kaját.
Sminket és citromos croissant-t viszünk.
Még egy könyvet dobjatok be és vígan elleszek a kóterben.
Nem, azért nem hirigelem ki őket, mert a börtönben is korán kell kelni.