@Montelino, eddig én is csak pirosítót használtam (a kontúrozási videókat tanulmányozva rájöttem, hogy azt is rosszul 
), szeretném finomítani az arc sminkelésemet, de nem tettem nagy (márkás) “beruházást”, a Sephoránál 20% akció volt, az Elf a Douglasnál kapható, de csak online, ott pedig az ingyenes szállítással spóroltam, a 2 speciális ecsetet az Amazonról rendeltem. Még veszek majd egy másik, speciális, picit lazább szőrű kontúrozó ecsetet, amint sikerül beszereznem a sephorás sticket, kezdődhet “élesben a próba”
.
Ugyan relativan közel hozzánk (≈40 km) van egy kis Sephora, ahová mindig rossz szájízzel megyek be, mert bunkók és erőszakosak az eladók, gyenge a kínálat, még az alap Sephora kollekciójuk is hiánycikkes, mint pl. ez a stick is. Az egész üzlet olyan pici, hogyha egy ember bemegy, 2-nek ki kell(ene) jönnie, hogy elférjünk, aztán azonnal jönnek a lihegő és rámenős eladók🤨, akiknek hiába mondom, hogy első körben szeretnék nyugodtan körülnézni és szükség esetén kérem majd a segítségüget. Nem is értem, hogy egy ilyen, (szívesen költekező) túristákkal teli, menő nyaraló helyen miért nem tudnak egy normális méretű üzlethelyiséget bérelni és miért ennyire hiányos a kínálatuk is. Ebből a szempontból sokkal udvariasabbak a Douglas eladói, szép, tágasak az üzleteik, náluk nyugodtan lehet nézelődni, próbálgatni.