💖 ùj unboxing kèpekkel

Flaconi rendelés. Nekem ez a szérum vált be a legjobban az összes C-vitamint tartalmazó termék közül. Utazóméretek.
IMG_20240505_115916_edit_31988539744598

P. C. rendelés, - 20% volt. Jelenleg egy 15 ml-s fényvédő felénél tartok, bevált a kombinált bőrömre. Szem köré nem kenném, mert kicsit szárít. BHA mindig van itthon, most nem a folyékonyabbat vettem meg. A kis fényvédőt még nem próbáltam.
IMG_20240505_120354_edit_31926775050857
Választható ajándéktermékek. Lemosóm jelenleg van elég, vagy parkol vagy eladom majd. A BHA megvan itthon jelenleg is, ugyanilyen utazóméret.
IMG_20240505_120453_edit_31903474123777

17 Likes

Itt látható a méretkülönbség:
20240506_082016

15 Likes

Feltöltöttem a terméket és írtam véleményt:
https://kremmania.hu/kremek/giorgio-armani-luminous-silk-glow-bronzer

Én mindem mást félretettem most, csak ezt használom, imádom. De ha sok bronzere van az embernek, akkor nem must have.

4 Likes

Hűűű ez aztán tényleg nagy, csodásan néz ki egyébként :slight_smile:
Más márkáknál is láttam már, hogy a bronzerek lényegesen nagyobbak mint az egyéb arcra valók.

IMG_20240506_211713
Első box and beauty, és egyben első koreai pakk rendelésem
Bevallom, én azt gondoltam, a koreai cuccok az arcápolás szent gráljai. Még szerencse, hogy rendelés előtt csak lecsekkoltam az incit, a krémek kB 70%-át a paraffin vagy mineral oil miatt ejtettem ki.
Nagyon kíváncsi leszek rájuk, gyorsan kipróbáltam őket, ami nagyon fura az az erőteljes illat. Engem nem szokott zavarni, de nem is értem a létjogisultságát.
A fenyvédőnek viszont nincs, kezemen gyorsan kipróbáltam, nyomtalanul felszívódott egy pillanat alatt

10 Likes

Én csak a színnel vagyok bajban. Nem tudom eldönteni melyiket válasszam 90 vagy 100. A fotókat amiket néztem a 90-es néhol annyira sárgának tűnik . Mennyire világos a bőröd ha megkérdezhetem?

1 Likes

Én is mindig nagyítóval nézem az INCI-jüket.

A legvilágosabb árnyalatot szoktam venni mindenből.
Csodálatos a legvilágosabb, egyáltalán nem sárgás.

Nézegettem instán, de arany árnyalatúnak tűnnek, nem is mertem megrendelni. @Mse tudnál a CT Filmstar mellé swatcholni, hogy legyen mihez viszonyítani? Köszönöm szépen.
A Pat Mcgrath, CT, BB-hez képest hova pozícionálod az Armanikat? Kíváncsi vagyok.

1 Likes

Ohhhhh, nincs CT-m, már elfogyott, Pat Mcgrath-om sosem volt (a pisztácia kifogyott, csokoládé sosem volt) és BB bronzerem sem.
Sokat segítek? :laughing:
Swatcholni se tudok most otthon máshoz hasonlítva, mert most nincs más bronzerem, csak ez.

3 Likes

:joy::joy::joy: már megérte

Hozzám is megérkezett a bronzosító :blush::smiling_face_with_three_hearts:
És a kedvenc Bobbi primerem is újravettem. Szinte csak ezt használom, mióta először próbáltam.

20240507_161213

Nem tudom, hogy karácsony van e a Douglasban, vagy mi a fene, de ennyi sok mintát küldtek :heart_eyes:

20240507_161533

21 Likes

Befotóznád a bronzert kinyitva? Köszönöm.

Nagyon függ a fényviszonyoktól, mert bizonyos szögben pont olyan haloványnak és hidegnek tűnik, mint Mse első fotóján.
De mindenképpen egy határozottan meleg árnyalat - ha nem tudnám, hogy ez a legvilágosabb, bőven medium-nak gondolnám. Apró csillámok is vannak benne.

Igyekeztem színhűen fotózni, ez áll legközelebb:

20240507_170657

14 Likes

Pedig esküszöm, nem narancsos. Az én bőrömön pont tökéletes.Tényleg nehéz színhűen fotózni. Egy suhintás elég, itt rendesen felkentem. Pokoli tartós.
20240507_184841

3 Likes

Honnan rendelted?

Bocsánat, hogy megszakítom az eszmecserét, egy (nem tervezett) Notino rendelésem érkezett.

Aciósan vettem a VS parfümöt, a kedvencem, már kifogyóban van.
A RT mini ecset pedig annyira cuki, a 9 éves ugyanilyen, csak normál méretű ecsetemet terveztem lecserélni, utazáshoz ez praktikusabb is lesz.
A sminklemosót a karácsonyra kapott vízálló Urban Decay szempillaspirálomhoz vettem, ugyanis a sima micellás víz meg sem mozdítja. :neutral_face:
A Buxom ajakceruza & szájfény szett beugrott a kosárba, hasonló mini verzióm van és szeretem.

1000005049

18 Likes

Olyan cuki az az ecset :grin: :smiling_face_with_three_hearts:
A Notino-t nem szokta tervezni az ember lánya :sweat_smile:

2 Likes

Douglas

Én a spanyol oldalról (neve nem jut eszembe), de egy örökkévalóság volt, mire ideért. Viszont náluk nagyon olcsó volt.