Itt látható a méretkülönbség:

Feltöltöttem a terméket és írtam véleményt:
https://kremmania.hu/kremek/giorgio-armani-luminous-silk-glow-bronzer
Én mindem mást félretettem most, csak ezt használom, imádom. De ha sok bronzere van az embernek, akkor nem must have.
Hűűű ez aztán tényleg nagy, csodásan néz ki egyébként 
Más márkáknál is láttam már, hogy a bronzerek lényegesen nagyobbak mint az egyéb arcra valók.

Első box and beauty, és egyben első koreai pakk rendelésem
Bevallom, én azt gondoltam, a koreai cuccok az arcápolás szent gráljai. Még szerencse, hogy rendelés előtt csak lecsekkoltam az incit, a krémek kB 70%-át a paraffin vagy mineral oil miatt ejtettem ki.
Nagyon kíváncsi leszek rájuk, gyorsan kipróbáltam őket, ami nagyon fura az az erőteljes illat. Engem nem szokott zavarni, de nem is értem a létjogisultságát.
A fenyvédőnek viszont nincs, kezemen gyorsan kipróbáltam, nyomtalanul felszívódott egy pillanat alatt
Én csak a színnel vagyok bajban. Nem tudom eldönteni melyiket válasszam 90 vagy 100. A fotókat amiket néztem a 90-es néhol annyira sárgának tűnik . Mennyire világos a bőröd ha megkérdezhetem?
Én is mindig nagyítóval nézem az INCI-jüket.
A legvilágosabb árnyalatot szoktam venni mindenből.
Csodálatos a legvilágosabb, egyáltalán nem sárgás.
Nézegettem instán, de arany árnyalatúnak tűnnek, nem is mertem megrendelni. @Mse tudnál a CT Filmstar mellé swatcholni, hogy legyen mihez viszonyítani? Köszönöm szépen.
A Pat Mcgrath, CT, BB-hez képest hova pozícionálod az Armanikat? Kíváncsi vagyok.
Ohhhhh, nincs CT-m, már elfogyott, Pat Mcgrath-om sosem volt (a pisztácia kifogyott, csokoládé sosem volt) és BB bronzerem sem.
Sokat segítek? 
Swatcholni se tudok most otthon máshoz hasonlítva, mert most nincs más bronzerem, csak ez.

már megérte
Hozzám is megérkezett a bronzosító 

És a kedvenc Bobbi primerem is újravettem. Szinte csak ezt használom, mióta először próbáltam.

Nem tudom, hogy karácsony van e a Douglasban, vagy mi a fene, de ennyi sok mintát küldtek 

Befotóznád a bronzert kinyitva? Köszönöm.
Nagyon függ a fényviszonyoktól, mert bizonyos szögben pont olyan haloványnak és hidegnek tűnik, mint Mse első fotóján.
De mindenképpen egy határozottan meleg árnyalat - ha nem tudnám, hogy ez a legvilágosabb, bőven medium-nak gondolnám. Apró csillámok is vannak benne.
Igyekeztem színhűen fotózni, ez áll legközelebb:

Pedig esküszöm, nem narancsos. Az én bőrömön pont tökéletes.Tényleg nehéz színhűen fotózni. Egy suhintás elég, itt rendesen felkentem. Pokoli tartós.

Honnan rendelted?
Bocsánat, hogy megszakítom az eszmecserét, egy (nem tervezett) Notino rendelésem érkezett.
Aciósan vettem a VS parfümöt, a kedvencem, már kifogyóban van.
A RT mini ecset pedig annyira cuki, a 9 éves ugyanilyen, csak normál méretű ecsetemet terveztem lecserélni, utazáshoz ez praktikusabb is lesz.
A sminklemosót a karácsonyra kapott vízálló Urban Decay szempillaspirálomhoz vettem, ugyanis a sima micellás víz meg sem mozdítja. 
A Buxom ajakceruza & szájfény szett beugrott a kosárba, hasonló mini verzióm van és szeretem.

Olyan cuki az az ecset

A Notino-t nem szokta tervezni az ember lánya 
Douglas
Én a spanyol oldalról (neve nem jut eszembe), de egy örökkévalóság volt, mire ideért. Viszont náluk nagyon olcsó volt.
Az egész fürdő illatozik, nincsenek felbontva a termékek, de a szappan illata még az előtérben is érezhető. A párom imádja, igazából neki vettem nagy változatban: