Nagyon szépen köszönöm a választ, valszeg az iherbről fogom őket rendelni, én is azt az oldalt néztem. Így is örülök, mert egy gyönyörű BH palettára le tudtam csapni egy dmben - 1991 a paletta neve.
Zoeva-s korrektor és ferde ecset. Az essence-k a DM-ből vannak, ahova ugye csak egy csg. vattáért mentem.
Jaj de szuper!
Arról a ferde fejű ecsetről majd kérhetnék véleményt az első benyomások topicba? Nagyon izgatta nekem is a fantáziám mindig, de nem tudom hogyan lehetne jól hasznosítani
A tokja, amiben jött az pl. már mindjárt kiválóan használható ecsetek hurcolászására. A külső V-ben, illetve a V-ből felfele sréhen a külső szemzug irányába szoktam a ferde ecsetekkel satírozni. @Kokapu -tól tanultam.
Döglesz Night Shopping eredménye:
EL szemöldökfilc (!)
L’Oreal korrektor, végre jó színben (ez a 3. próbálkozásom )
Cédrat Envirant, a vágyam volt pár hónapja. Neki is estem.
A többi ajcsi.
Dugi kép megint Melóban, asztalom alatt készült.
Ezt én is megvettem, de még nem használtam. A MAC nyári kollekciójának a bronzerecsetére hajaz. Van egy MAC bronzerem, arra gondoltam, hogy majd ahhoz vetem be.
Nagyon szép rendelés Kíváncsi leszek a szemöldökizére, mit gondolsz róla A színe jó lett?
Asszem jó lesz a szemöldökbigyusz színe. Nagyon finom vonalkákat lehet vele húzni, legalább is kézfejen Aztán egy időre leállok a szemöldök-vackok beszerzésével, haha
Lassan már szakértője leszel a témának
Megérkezett a zsibis rendelésem Az új színperverzióm a zöld éppen Csodálatosan ragyog a napfényben, lehetetlen volt lefotózni…
@umpalumpa kitűnő ötlete alapján fiókos unboxing: KIKO rendelés.
1 db olivazöld és 1 db pezsgőszínű water szemhéjpúder.
1db égetett pirosító, fényes finish-sel, ami nagyon kis helyes: 3,5g csak, 03 Panarea Mauve árnyalat.
1 db radiant arcbázis. A leírás szerint (van magyar is) élénkítő, és arctökéletesítő alapozó, ami egy fényárnyalattal élénkít és fokozza a bőrt.
Mindennek élénkebb a színe, a telefonom nem fotóz vmi jól. A pirosító is rózsásabb, nem ilyen barna.
Gyönyörű!!!
Te rossz kislány
De szépségesek azok a fényes festékek!
Megnézném a szemeiden
Juj, hát magácska se panaszkodhat Csodaszép rendelés, azok a szemhéjpúderek, igazi álom! Szép az a zöld is
Mostanában én is a hárombetűs színben utazok: ződ.
Kívánságod parancs! Épp most fejeztem be a sminkelést, hát ez valami hihetetlenül szép pigment! Vennék még Barry M-től az tuti!
de szép
Hűha!
Amióta Isabelle elküldte a kék palettát és párszor meghemperegtem benne, nyitott vagyok új dolgokra is, mint a ződ (Ezen jót nevettem )