💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon szépen köszönöm a választ, valszeg az iherbről fogom őket rendelni, én is azt az oldalt néztem. Így is örülök, mert egy gyönyörű BH palettára le tudtam csapni egy dmben - 1991 a paletta neve.

1 Likes

Zoeva-s korrektor és ferde ecset. Az essence-k a DM-ből vannak, ahova ugye csak egy csg. vattáért mentem. :roll_eyes:

20200623_091246

13 Likes

Jaj de szuper!
Arról a ferde fejű ecsetről majd kérhetnék véleményt az első benyomások topicba? Nagyon izgatta nekem is a fantáziám mindig, de nem tudom hogyan lehetne jól hasznosítani :smiley:

2 Likes

A tokja, amiben jött az pl. már mindjárt kiválóan használható ecsetek hurcolászására. A külső V-ben, illetve a V-ből felfele sréhen a külső szemzug irányába szoktam a ferde ecsetekkel satírozni. @Kokapu -tól tanultam. :innocent:

4 Likes

Döglesz Night Shopping eredménye:
EL szemöldökfilc (!)
L’Oreal korrektor, végre jó színben (ez a 3. próbálkozásom :sweat_smile:)
Cédrat Envirant, a vágyam volt pár hónapja. Neki is estem.
A többi ajcsi.
Dugi kép megint :stuck_out_tongue: Melóban, asztalom alatt készült.
szerzemények döglesz

14 Likes

Ezt én is megvettem, de még nem használtam. A MAC nyári kollekciójának a bronzerecsetére hajaz. Van egy MAC bronzerem, arra gondoltam, hogy majd ahhoz vetem be. :thinking:

Nagyon szép rendelés :slight_smile: Kíváncsi leszek a szemöldökizére, mit gondolsz róla :slight_smile: A színe jó lett? :slight_smile:

1 Likes

Asszem jó lesz a szemöldökbigyusz színe. Nagyon finom vonalkákat lehet vele húzni, legalább is kézfejen :slight_smile: Aztán egy időre leállok a szemöldök-vackok beszerzésével, haha :smiley:

1 Likes

Lassan már szakértője leszel a témának :sweat_smile: :gift_heart:

1 Likes

Megérkezett a zsibis rendelésem :blush: Az új színperverzióm a zöld éppen :sweat_smile: Csodálatosan ragyog a napfényben, lehetetlen volt lefotózni…

20200623_114239 20200623_114318

13 Likes

@umpalumpa kitűnő ötlete alapján fiókos unboxing: KIKO rendelés.
1 db olivazöld és 1 db pezsgőszínű water szemhéjpúder.
1db égetett pirosító, fényes finish-sel, ami nagyon kis helyes: 3,5g csak, 03 Panarea Mauve árnyalat.
1 db radiant arcbázis. A leírás szerint (van magyar is) élénkítő, és arctökéletesítő alapozó, ami egy fényárnyalattal élénkít és fokozza a bőrt. :smiley:
Mindennek élénkebb a színe, a telefonom nem fotóz vmi jól. A pirosító is rózsásabb, nem ilyen barna.

20200623_141546

14 Likes

Gyönyörű!!!

1 Likes

Te rossz kislány :laughing:
De szépségesek azok a fényes festékek! :star_struck:

1 Likes

Megnézném a szemeiden :heart_eyes:

1 Likes

Juj, hát magácska se panaszkodhat :heart_eyes: Csodaszép rendelés, azok a szemhéjpúderek, igazi álom! Szép az a zöld is :sweat_smile: :green_heart:

3 Likes

Mostanában én is a hárombetűs színben utazok: ződ. :smiley:

7 Likes

Kívánságod parancs! Épp most fejeztem be a sminkelést, hát ez valami hihetetlenül szép pigment! Vennék még Barry M-től az tuti!

06_23_smink

14 Likes

de szép :star_struck:

1 Likes

Hűha! :star_struck:

1 Likes

Amióta Isabelle elküldte a kék palettát és párszor meghemperegtem benne, nyitott vagyok új dolgokra is, mint a ződ :smiley: (Ezen jót nevettem :smiley: :rofl:)

4 Likes