💖 ùj unboxing kèpekkel

Fogalmam sincs, pénteken hozta a posta még nem próbáltam ki, csak kinyitottam a nappaliban egyszer, hogy megcsodáljam jajjdeszép :smiley: Aztán visszanyomorgattam a tokjába, mert eszembe jutott, hogy le kellene fotózni.

Ez most hülye kérdés, de egy sima ernyő nem véd az UV sugárzás ellen ha csak simán árnyékot ad?

1 Likes

Nem tudom én csak örülök az ernyőmnek :slight_smile:

1 Likes

Nem, árnyékban is le lehet barnulni, csak nem olyan intenzíven, mintha kifeküdnél napozni. Mint, állandóan leégős bőrű, tapasztalattal is alá tudom támasztani :smiley:

2 Likes

Igen , tényleg van “ árnyékban barnulás” , családi nyaralásokkor hófehér bőrű nagynéném mindig vagy fa vagy napernyő alatt hevert és három hét múlva halvány karamell árnyalattal tért haza.
Én hardcore nyomtam egész nap a 2 faktoros Ambre Soleil bronzolajjal , akkor még fogalmam sem volt a napozás veszélyeiről.

1 Likes

Csak 3 dologra van mentségem: Nivea, Oral-B pótfejek és a Bondi Sands fényvédős ajakápoló.

A kislányos ajakizé, aminek a tokjában flitterek mozognak meg a Catrice virágos highlighter olyan csinosak :heart_eyes: Szeretem sajnos az ilyen marhaságokat :woman_shrugging:

A Balea körömápoló olaj az utolsó mentsvár a körmeimnek (illetve vár még lakk formájú erősítő is a sorára). Talán a nyár is segít majd, olyankor szebbek lesznek.

Jobbra lent a színes dobozban dinnye illatú gyertya van és persze hogy a doboza miatt kellett :grin:

1000007777

19 Likes

Azt a gyertyát én is megvettem volna :innocent:

1 Likes

Nem hülye kérdés.
Sztem ha nincs más, akkor jobb a sima esernyő, mint a semmi. Árnyék nélküli hosszú úton én is használtam már így esernyőt, hogy ne bántson a nap és ne főjek meg.
Persze a UV szűrős jobb (,de oldalról az sem véd, ha belegondolunk :thinking: ).

Az essence mesmerizing ajakizét én is megvettem, de olyan fura virágos illata van és kicsit halványan de lilás-rózsaszín lesz tőle a szám (én is sokszor megveszem az ilyen trendkiadásos ajakkencéket de az 1,5 ml körüli sellő uszonyos ajakápolót végül otthagytam, az ajakolajat vettem meg , de annak meg olyan fura applikátora van mint valami kampó :open_mouth: )

4 Likes

De szép kis csecsebecséket választottál!
Van egy kollégám, akivel az a mottónk, hogy ha valamiben nem vagy biztos, gyere hozzám nyugodtan, és én rábeszéllek! Szóval ha gondolod, segítek önigazolást keresni a többiekre is! :slight_smile:
Ez a Catrice belül virágos, ugye? Szerintem korábban láttam a DM-ben, olyan csodálatos!

2 Likes

Ó, az jó, elég is ennyi szín egy ilyen csicsás ajakbigyótól :wink:
Félkarú kalózos ajakolaj :pirate_flag: :laughing:
A sellőfarok már nekem is sok volt :sweat_smile:

3 Likes

Szerintem le kellene feküdnöm egy kicsit azt olvastam, hogy sellő uszonyos asszonysutyorgót.
Elképzeltem, hogy van sellő szekció ahol meg lehet beszélni az ajakápolást .:smiley:

5 Likes

Okés, sokszor fogok a jövőben igazolást kérni :smiley:

Sima belül a virágos kompakt, de olyan selymes-krémes a púder anyaga, fúúú… és szép a fénye, finom, de aki akarja építheti is. A másik szín túl barackosnak tűnt videókban, hát ez kellett. Oltári nagy szükségem volt rá :sweat_smile:

Szerk: Jaaaa, lassan, de leesett, hogy a szemfestékre gondoltál! :sweat_smile: Nekem is nagyon tetszik, de nem veszem meg, sajnálnám használni, mert olyan kis helyes :blush:

1 Likes

Az új Armani malomkerék:
20240502_151825

21 Likes

Gyönyörűséges!

1 Likes

én bele se mernék nyúlni, olyan szép!

1 Likes

Notinos pakk. Nagyon bejött a NYX kontúr paletta, köszönöm az ajánlásotokat. :hugs:
A szempillaspirálok is utánrendelések, ezek váltak be leginkább.

1000004750

16 Likes

Én annyira kíváncsi vagyok a véleményedre. Nézem -nézegetem de annyi bronzer mellé kell ez még nekem?

Szépséges! Amióta csak megjelent, nem bírok letenni róla, úgyhogy hozzám is úton van :blush:

IMG_20240504_210031
Glamor napok és néhány drogériás kör eredménye.
Ezekről a maszkokról egyszerűen nem tudok lemondani, mindig bűntudatom van, amikor veszek, mert mániákusan szelektív hulladékgyűjtős vagyok, és ugye ezt nem nagyon lehet.
A 2 nagy kedvencem a baleás ceramidos (ha esetleg tudtok ajánlani csodás ceramid szérumot vagy krémet, ami nem komedogén, akkor leváltanám), és az isana kollagén.
A kevés (muhahaha) maszkot már egy ideje használom, a maskaolint váltotta le nálam, és hát szuper.
A héliás mist egyrészt az illata miatt fogott meg, mert imádom a kékszőlőt, meg kellett hialuron szérum alá. Egyelőre szoknom kell, mert víziszonyom van, és a permettől is irtózok…
A Foamie kókuszos sampon volt az, ami igazán áttörést ért el a rettenetesen gyorsan zsírosodó hajamnál, de az nem volt most a müllerben, így kipróbálom ezt.
A tusikat az illatuk miatt vettem meg, ha esetleg szárítanának, nem érdekel, mert úgyis bepácolom magam testápolóval.

12 Likes