Fogalmam sincs, pénteken hozta a posta még nem próbáltam ki, csak kinyitottam a nappaliban egyszer, hogy megcsodáljam jajjdeszép Aztán visszanyomorgattam a tokjába, mert eszembe jutott, hogy le kellene fotózni.
Ez most hülye kérdés, de egy sima ernyő nem véd az UV sugárzás ellen ha csak simán árnyékot ad?
Nem tudom én csak örülök az ernyőmnek
Nem, árnyékban is le lehet barnulni, csak nem olyan intenzíven, mintha kifeküdnél napozni. Mint, állandóan leégős bőrű, tapasztalattal is alá tudom támasztani
Igen , tényleg van “ árnyékban barnulás” , családi nyaralásokkor hófehér bőrű nagynéném mindig vagy fa vagy napernyő alatt hevert és három hét múlva halvány karamell árnyalattal tért haza.
Én hardcore nyomtam egész nap a 2 faktoros Ambre Soleil bronzolajjal , akkor még fogalmam sem volt a napozás veszélyeiről.
Csak 3 dologra van mentségem: Nivea, Oral-B pótfejek és a Bondi Sands fényvédős ajakápoló.
A kislányos ajakizé, aminek a tokjában flitterek mozognak meg a Catrice virágos highlighter olyan csinosak Szeretem sajnos az ilyen marhaságokat
A Balea körömápoló olaj az utolsó mentsvár a körmeimnek (illetve vár még lakk formájú erősítő is a sorára). Talán a nyár is segít majd, olyankor szebbek lesznek.
Jobbra lent a színes dobozban dinnye illatú gyertya van és persze hogy a doboza miatt kellett
Azt a gyertyát én is megvettem volna
Nem hülye kérdés.
Sztem ha nincs más, akkor jobb a sima esernyő, mint a semmi. Árnyék nélküli hosszú úton én is használtam már így esernyőt, hogy ne bántson a nap és ne főjek meg.
Persze a UV szűrős jobb (,de oldalról az sem véd, ha belegondolunk ).
Az essence mesmerizing ajakizét én is megvettem, de olyan fura virágos illata van és kicsit halványan de lilás-rózsaszín lesz tőle a szám (én is sokszor megveszem az ilyen trendkiadásos ajakkencéket de az 1,5 ml körüli sellő uszonyos ajakápolót végül otthagytam, az ajakolajat vettem meg , de annak meg olyan fura applikátora van mint valami kampó )
De szép kis csecsebecséket választottál!
Van egy kollégám, akivel az a mottónk, hogy ha valamiben nem vagy biztos, gyere hozzám nyugodtan, és én rábeszéllek! Szóval ha gondolod, segítek önigazolást keresni a többiekre is!
Ez a Catrice belül virágos, ugye? Szerintem korábban láttam a DM-ben, olyan csodálatos!
Ó, az jó, elég is ennyi szín egy ilyen csicsás ajakbigyótól
Félkarú kalózos ajakolaj
A sellőfarok már nekem is sok volt
Szerintem le kellene feküdnöm egy kicsit azt olvastam, hogy sellő uszonyos asszonysutyorgót.
Elképzeltem, hogy van sellő szekció ahol meg lehet beszélni az ajakápolást .
Okés, sokszor fogok a jövőben igazolást kérni
Sima belül a virágos kompakt, de olyan selymes-krémes a púder anyaga, fúúú… és szép a fénye, finom, de aki akarja építheti is. A másik szín túl barackosnak tűnt videókban, hát ez kellett. Oltári nagy szükségem volt rá
Szerk: Jaaaa, lassan, de leesett, hogy a szemfestékre gondoltál! Nekem is nagyon tetszik, de nem veszem meg, sajnálnám használni, mert olyan kis helyes
Az új Armani malomkerék:
Gyönyörűséges!
én bele se mernék nyúlni, olyan szép!
Notinos pakk. Nagyon bejött a NYX kontúr paletta, köszönöm az ajánlásotokat.
A szempillaspirálok is utánrendelések, ezek váltak be leginkább.
Én annyira kíváncsi vagyok a véleményedre. Nézem -nézegetem de annyi bronzer mellé kell ez még nekem?
Szépséges! Amióta csak megjelent, nem bírok letenni róla, úgyhogy hozzám is úton van
Glamor napok és néhány drogériás kör eredménye.
Ezekről a maszkokról egyszerűen nem tudok lemondani, mindig bűntudatom van, amikor veszek, mert mániákusan szelektív hulladékgyűjtős vagyok, és ugye ezt nem nagyon lehet.
A 2 nagy kedvencem a baleás ceramidos (ha esetleg tudtok ajánlani csodás ceramid szérumot vagy krémet, ami nem komedogén, akkor leváltanám), és az isana kollagén.
A kevés (muhahaha) maszkot már egy ideje használom, a maskaolint váltotta le nálam, és hát szuper.
A héliás mist egyrészt az illata miatt fogott meg, mert imádom a kékszőlőt, meg kellett hialuron szérum alá. Egyelőre szoknom kell, mert víziszonyom van, és a permettől is irtózok…
A Foamie kókuszos sampon volt az, ami igazán áttörést ért el a rettenetesen gyorsan zsírosodó hajamnál, de az nem volt most a müllerben, így kipróbálom ezt.
A tusikat az illatuk miatt vettem meg, ha esetleg szárítanának, nem érdekel, mert úgyis bepácolom magam testápolóval.