💖 ùj unboxing kèpekkel

Egy rövid cseh kirándulás során sikerült egy Sephora-ba eljutnom. Mivel ugye koronában vannak az árak, számolgattam rendesen, mi mennyibe kerül. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Amit szerettem volna (Sweed lipliner), az sajnos nem volt. Sokat nézelődtem, de majdnem üres kézzel távoztam, ugyanis kissé le voltam döbbenve, hogy egy mini terméket sem lehet már 9000 Ft alatt kapni. Borzasztó drága minden. 🫣

A személyzet szerintem már azt hitte, lopni akarok, olyan sok időt töltöttem bent :rofl:, de hát nem minden nap van lehetőségem Sephora-zni.

Végül egy Huda Beauty mini púdert és egy Moroccanoil hajolajat vettem, még egyiket sem próbáltam korábban. Utóbbit ma este fogom használni.

1000005020

17 Likes

Jöttem beszámolni: a sampon egy zseni. Egyelőre imádja a hajam, totál odáig vagyok. Szöszölődő, zsíros hajam van, festett. Igazán szépen tisztít, nagyon selymes a hajam, és az illata… Zseni. Párom imádja az egész termékcsalád illatát, az egész travel size csomag szuper.
Viszont egyáltalán nem habzik, ha valaki nem szereti, gondoltam, megemlítem.

1 Likes

De elmennék egyszer egy Sephorába! :pleading_face: Még úgy is, hogy többen írtátok, hogy a választék akkora, hogy nehéz kitalálni mit hagyjunk ott :grinning_face_with_smiling_eyes: ráadásul sokunk pénztárcájához igen drága mulatság.

Ha most ledobnának egy ilyen boltba, azt hiszem a Rare Beauty-hoz szaladnék első körben és én is a mini cuccokat nézném meg először. Aztán a Milk Makeupot és a többit nem tudom még.

4 Likes

Köszi! Nagyon gondolkodom rajta, elég húzós az ára, de ha működik…
Az utóbbi fél évben két nagyon durva cisztás pattanásom volt az arcomon (illetve talán inkább furunkulusnak nevezik). Szerencsére hegesedésre nem vagyok hajlamos, de maradt utánuk két nagy, erősen pigmentált folt. Nem mondom, hogy nem tudok együttélni velük, de azért nem bánnám, ha kicsit lehetne halványítani rajtuk.

1 Likes

Megkérdeztem, hogy melyik a sötétebb árnyalat, amivel kevered? Pont a számozás miatt. Nekem a 3-as passzol legjobban és szerettem volna csak eggyel világosabbat, amit még akár önmagában, vagy korrektorként tudok használni. (Tombor Sarolta többször használja u.annak az alapozónak a világosabb árnyalatát korrektorként. Az ötlet is nagyon tetszett + ár-mennyiség tekintetében is jobban megérné nekem, mint egy Armani korrektor)

A lényeg, hogy azzal szembesültem, hogy a 3-as a legvilágosabb és nem az 1,5, mint gondoltam. Pedig annyira hófehérke nem vagyok.

Lengyel és Cseh Sephorába voltam én is annyi ideig voltam bent hogy már figyeltek pedig csak szét akartam nézni. Ami meglepő volt az a szétbarmolt teszterek. Kicsit lehangolt és az áru készlet sem olyan mint amit egy nagy Sephora fotón látunk.

5-ös, semleges árnyalat elvileg.
Van sárgás, rózsaszínes, barackos árnyalat is. Jó lett volna tesztelni valahol, de nem tudtam.

1 Likes

Egyetértek. Itt is voltak kritikán aluli teszterek. :neutral_face:

Életem első Sephora élménye egy kaliforniai üzletben volt, na az csodás volt! :star_struck: Hatalmas, mindenféle márka, ami nálunk nem kapható, imádtam csak nézelődni is.

Utána az európai Sephora-k egy kicsit csalódást okoztak… De még mindig lázba jövök, ha van lehetőségem betérni egybe.

Egyébként nekem az Ulta jobban tetszik, megfizethető márkák is vannak, nem figyeltek árgus szemekkel. Remélem még egyszer eljutok. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Én csak Velencében voltam Sephorában. Az tetszett, nem voltak szétcseszve a teszterek. Viszont a választék kisebb volt, mint amire számítottam (azért elköltöttem ezelőtt kb. 6 éve 190 eurót :rofl:).

7 Likes

Még jó hogy nem volt nagyobb választék mert könnyen elcsábul az ember .

4 Likes

Ugyan nem smink de hasznos beauty tool egy spf- es mini napernyő.
Ajándékba kaptam még márciusban de csak ma hozta meg a posta. Nem bírtam ki és kinyitottam azért ilyen idétlen hurkagyurka a formája.
IMG_9060

Nagyon könnyű ,be fogom dobni a tasimba, sokszor van olyan hogy valahol várakozni ácsorogni kell ahol nincs àrnyék, jó szolgálatot fog tenni.

13 Likes

Ez csodás, hol vetted? :heart_eyes:

1 Likes

Ajándékba kaptam nem tudom honnan van :frowning:

Jaj bocsánat vak voltam, írtad is :see_no_evil:
Szuper egy ajándék midenesetre!

Ha szeretnéd megkérdezem, hogy honnan van :slight_smile:

2 Likes

Azt nagyon megköszönöm, de csak ha nem gond :slight_smile:

A Decathlonban láttam ilyet, elvileg az UV ellen vannak kitalálva (meg szemerkélő esőre): :slightly_smiling_face:

2 Likes

Maya azt mondta adjam neked az ernyőt én meg kapok másikat :smiley:
Így is lesz!
:heart:

3 Likes

Jaj de kedvesek vagytok :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

2 Likes

Egy ilyen a szelet mennyire bírja? Ha kifordul, az még hagyján, csak el ne törjön ilyenkor.