A párom végzett masszőr, lehet, megkérem, végezze el a kozmetikusit is, és meg van oldva
De alapvetően nem szoktam kozmetikushoz járni.
Utazási méretekben termékek, a többi ajándék
Ó, én a samponjukkal szemezgetek már egy ideje gyorsan zsírosodó hajamra, esetleg azzal vannak tapasztalataid?
Nincs tapasztalatom még, de ebben a travel kit-ben van egy sampon, mindenképp írok véleményt róla, ha kipróbáltam.
Írtam róla
https://kremmania.hu/kremek/la-roche-posay-mela-b3-szerum
Ajánlom megvenni, nekem egy hét után is már látszik a hatása.
Flaconi rendelés.
Volt egy mintám ebből a samponból, ezzel fogom váltogatni a kedvenc Wella samponomat. Az alapozó már megvan sötétebb árnyalatban, ami kicsit sötét rajtam jelenleg, azzal fogom ezt a nagyon világosat keverni. Tetszik a finishe, de az árnyalatok számozása borzalom.
Köszönöm szépen, hogy leírtad,
örülök, hogy használ.
Ma rendeltem egy nagy adagot Stylevanatól, benne a COS DE BAHA TRANEXAMIC ACID-dal, ha nem válik be, jön a MELA B3.
Kitették tesztre is, az előbb láttam ahogy beléptem
Ígéretesnek tűnik amit mutattál, majd írsz róla ?
Tegnap valaki írt ( igaz negatívat ) egy rizstejes tonerről, az jutott eszembe, hogy egy hasonló terméket azért még szívesen kipróbálnék, az állaga miatt lehet locsolni, reggelente jó lenne egy ilyet felpacsálni a képemre. Körbenézek, aztán megírom mire jutottam ez ügyben a rizstej is nagyon jól halványít ezt már több helyen olvastam.
Ennél többet jelenleg nem igénylek, főleg ha majd jön a meleg, akkor a bokámnál fog minden kikötni amit felkenek .
Az I’m from rizstejes toner engem nem hidratált eléggé, a haruharu wonder fekete rizsese viszont szuper, rendeltem is belőle.
Írok a COS DE BAHA-ról mindenképp.
Egyébként egy nagy, (mandulamagnyi) mélyről induló barna foltomat a tretinoin hozta a felszínre. Először piros lett, meg is ijedtem, de aztán eltűnt, nyoma sincs.
Tegnapi ámokfutásom eredménye.
Dior körömlakklemosó: egyszer megvettem, legközelebb utántöltöm valami olcsóbbal, de teljesen elegem volt abból, hogy az olcsó lemosók flakonja nem zár rendesen, és kipárolog belőle a lötyi. Nem is a veszteség zavar, hanem az, hogy ezt akkor én egész nap lélegzem be a lakás levegőjéből…
Biobalance Magic Touch: ez izgat most a legjobban. A fentihez kaptam ajcsiba a Marionnaud-tól (a Biotherm mintákkal együtt). Ma reggel felkentem, és azt hiszem, szerelmes vagyok. Tömény szilikon, de a jó fajtából, a krém egy sűrű hab állagú valami és látszólag sötét, de nekem teljesen beleolvad a bőrömbe, max. egy kis egészséges napcsókolta színt ad, de csak nagyon enyhén. Kiegyenlít, eltűnteti a mitesszereimet és a pirosságot, mellette viszont tényleg olyan, mintha nem lenne a bőrömön semmi smink. Nagyobb bőrhibákat korrektorral el lehet fedni, és így tényleg szuper klassz a bőröm. Evidens, hogy egy esti programra kevés, de ha nem akarok úgy kinézni mint aki sminkelve van, csak szép bőrt szeretnék, akkor tökéletes. Meglátjuk, hogy bírja a mai napot, de ha jól kijövünk, akkor biztos megveszem, mert évek óta egy ilyen terméket keresek. És most utánanézek a márka többi termékének is.
Sisley Phyto Eye Twist ‘Topaze’ árnyalatban: fel akartam használni a Douglas hűségcsekkjeimet és miután az eladó srác bemázolta a kezét az összes barna krémes szemfestékükkel, végül ez jött velem haza. Gyönyörű, pont elég sötét, és még szemüvegen keresztül is kiemeli a szemem zöldjét.
A Biobalance Magic Touch nagyon jól hangzik!
Eddig jól teljesít. Fedése tényleg alig van, de nagyon szépen egységesít és a legfontosabbakat eltűnteti. Persze ha nem lenne ilyen zsíros a bőröm, ez is jobban működne, de a poralapozóimmal jól ki fog jönni azt már látom, így nem lesz nehéz korrigálni, és ahol kell, egy kis extra fedést elérni. Egyedül a szemhéjamat fogom kikerülni vele, mert a szemfesték tartósságát kicsit csökkenti.
Olyan napokra, amikor tényleg csak ki akarok ugrani valamiért de nem szeretnék nagy sminkelést csinálni, ez tökéletes lesz. Sőt, szerintem poralapozó alá primerként is.
Pink -ról akciósan. Bejött ez a fenyvédő, hála a Magasságosnak!
Nem emlékszem honnan online szintén akciósan, mert ez a deo a best!
Drogériás kör, mert hát nem volt itthon klasszik vörös lakkom, botrány! A Skin Tint 20-as számú, mert a 30-as kicsit barackos, a 40-es meg sötét lett így a tavasz legvégére. A ceruza forma szemhéjfesték. Miközben egyszerűsíteni szeretnék, folyton egy újabb cuccal gyarapítom a sminkkészletet, aztán minden bonyolultabb lesz, ahogy egyre több opció terem a dobozaimban A körmeim tropák, a kiscica kakitól kezdve a gyémantos, bambuszos szirszarig mindennel kenem már.
Korff csomag:
Fényvédő érzékeny bőrre
Fényvédős szájfény, ami színtelen egyébként
Szemceruza
Szemfesték
Hivatalosan primer is, úgyhogy elvileg jónak kell lennie.
Kicsit úgy hangzik a leírásod alapján, mint egy jó bb krém.
Hááát nem tudom, nekem a BB krém ennél jobban kell, hogy fedjen. Skin79, Purito Cica Clearing, Missha piros tubusos, ezeket használtam huzamosabb ideig, és fényévekkel jobban fednek mint ez. De most pont erre volt szükségem, mert valahogy kezdem elengedni azt, hogy állandóan tökéletesnek látszódjon a bőröm. Messze nem az, szóval egész eddig erősen kompenzáltam az alapozóimmal, de már nem érdekel. Hivatalosan “primer, alapozó és korrektor”, ebből az elsőt aláírom, hogy teljesíti, a másodikat alig, a harmadikon meg csak röhögök.
Ja, meg is rendeltem azóta, a Douglas-on ma 20%-os kedvezmény volt az app-ban.
Közben képzeld, néztem, hogy én nem is ezt használom jelenleg, hanem a Moisture boost változatot.
A lényeg, hogy bejött. Nyáron is használtad már?
Ilyen “szép” tavaszi időben, mint amilyen ma is volt Bp-en, biztos elbírnám a Moisture Boost változatot én is.
A zsíros bőrre való alá meg teszek ilyenkor hidratáló(kat)t.
Szerintem az Oil Control fajtát 30 fokig tuti bírni fogom. Utána meg majd kiderül…
Kedves @umpalumpa, szép csomag!
Írnál majd egy kicsit az Essence glossy jelly lakkról? Nincs a KM-en oldala még (legalábbis én nem találtam). Milyen az illata, meddig tart, még másnap is érzed? A körmöket mennyire festi meg? (Szép lakkjai vannak az Essence-nek, de nekem nagyon durván sárgára színezi a körmeimet, még akkor is, ha alaplakkot használok mellette.)
A Rimmel nagyon jó véleményeket kapott, úgy látom. Majd azt is írd meg, hogy neked segített-e, ha már tényleg ennyi mindent kipróbáltál!
Hm, ezek szerint jellegében inkább egy picit egységesítő primer (?), egy filterszerűség, ami önmagában is megállja a helyét. Szerintem nincs is most ilyen termékem, mert az Essence Magic Filter, a MAC Strobe Cream vagy a CT Hollywood Flawless (remélem, jól emlékszem a nevére), baromi fényes, alapozó alá tök jó, de fedése nincs.
Nekem eddig a bb krémek voltak a könnyű, kis egységesítő fegyvereim, a skála másik vége meg az EL DW nehézbombázó. Az még a hegek egy részét is elrejti.