💖 ùj unboxing kèpekkel

Milyn jó rövid, csak 10 szóból áll az arcpùder a guerlain től. Viszont gyönyörűség :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

IMG_8976
MyPharma rendelés, tegnap érkezett éjszakára már fel is kentem a szérumot.

17 Likes

Kíváncsi vagyok a szérumra, hogy mennyire halványítja a foltokat. Leírnád majd a tapasztalataidat?

1 Likes

Mindenképpen updatelek majd két hét múlva addigra azért már látszania kell, hogy csinált- e valamit a homlokommal vagy nem.
Eddig 3x kentem fel, utoljára épp 5 perce :slight_smile: Éjszakára nem teszek már rá semmit, ma napközben ment rá a Vichy naptej, elsőre úgy tűnt, hogy nem vesztek össze aztán úgy délután 2 körül éreztem, hogy kukacosodik a dolog. Ezt önmagában nem produkálja.
Sűrű anyag, a pipettája egyenes cső, szűkítő és gombócka nélkül, hogy könnyen lehessen adagolni. Színe narancsos- pirosas , nekem kicsit fura de felőlem lehetne uw zöld is csak használjon.
Jól beszívódik, kicsit hűsít, selymes bőrérzetet hagy maga után. Nem csíp, szemem is körbekentem vele ott sem irritált.
Az illata “ krém illat” a Vichyknek szokott hasonló lenni, nem zavaró egyáltalán.
Negatívumot eddig egyáltalán nem tapasztaltam.
Óriási reklámkampány van mögötte, nagyon remélem, hogy használni is fog.

5 Likes

Mivel kezelésekre járok, ezért elkezdtem kutakodni olyan termékek után, amik a kezelés alatt álló, de egyébként is érzékeny, irritált bőrre valók.
Ezek itt koreai termékek, a cushion egy fényvédő (!!!) valójában, de egyben BB alapozó 60%-a nedvességgel, peptidekkel, kifejezetten irritált bőrre ajánlják.Gyönyörű árnyalat, a képen sötét, egyébként nagyon világos, tökéletes az én bőrömön, csak ki kell találnom valamit, hogy ne a puffnival ütögessem be, mert azt nem tartom higiénikusnak.
Valaki, aki használt valaha cushiont, tud segíteni, hogy mivel vigyem fel? Gondoltam arra, hogy tömörebb fejű alapozóecsettel, de nekem most nincs olyanom (ez a minimál sminkrutinom átka)
A krém egy ránctalanító, könnyű, isteni krém bakuchiollal, niacinamiddal, és sok-sok minta, krémmaszkok, szemránckrémek és fényvédő a tubusban.
20240413_102537
20240413_102515

14 Likes

Koreai termékek.:heartpulse:
Nagyon régen használtam cushiont, blendert alkalmaztam (több is van, ezért nem kellett minden este fürdetni, de gyanítom, hogy nálad nem kallódik annyi).
Ha ennyire tetszik a ternék, nem veszel egy ecsetet hozzá? Pl. KAP, Real Techniques setting brush vagymianeve.
Szabad megkérdezni, milyen kezelésre jársz?

1 Likes

Persze, NCTF135 HA kezelések, de nem önszántamból (haha), kaptam egy “bérletet”. Nem hiszem, hogy önszántamból elmentem volna, de most azt mondom, megérte. Kaptam utókezelő krémeket, Genosys márkájúakat főleg, amit elhasználgatok, aztán meglátom. Egyébként egy szupercuki kozmetikust is találtam a közelben, lehet, hogy felkeresem ezután, még nem tudom, de nagyon meggyőző.
A KAP jó ötlet, meg is nézem a tömör fejű ecsetüket. :heart_eyes: Ez a cushion formájú fényvédő zseniális, csak én vagyok béna.

1 Likes

Ez feltöltő-hidratáló kezelés?
Ha elmész a kozmetikushoz, nagyon kíváncsi lennék a véleményedre (sajnos csak negatív tapasztalatom van velük).

Nézd csak, van rá 20% kedvezmény is:

1 Likes

Hú, én mennyit szenvedtem azzal hogy ne kelljen belenyúlkálni “koszos” puffnival egy cushionba :smiley: sokszor kiskanál hátával vagy vaskos ecset nyelével nyúltam bele, felpöttyöztem, és az eszközt megtöröltem nedves törlőkendővel (vagy kézfertőtlenítős zsepivel) mielőtt újra belenyúltam.
Aztán rátaláltam erre, nem tudom létezik-e még: 4995
Ha valamikor, akkor itt jó ötlet a szilikon applikátor.

6 Likes

Drogériás gyorskör (végre jobban látszik ezzel a fehér alapppal a múltkor vett kék spirál) és másodkézből, igen jó áron szerzett 40 ml-es parfi :star_struck: :yum: :yum: Annyira örülök neki :grinning_face_with_smiling_eyes:
1000007646
1000007645

20 Likes

Igen, csak hát mikrotűs kezelés, szóval :frowning:
Én néha, mikor hazafelé sétálok egy stresszes munkanap után, úgy vágyom arra, hogy beüljek egy kozmetikai kezelésre (az Andrássyn találtam egy cuki kozmetikust), de aztán 5 percre rá meg boxolni szeretnék egy teremben, majd újabb 5 perc múlva meg egy masszázsra vágyom.
Szóval ez a kozmetikus is csak egy fellángolás nálam, általában kinövöm. :smiley:
Köszi a tippet!!!

Megértem a hozzáállásod. Egyszer elmentem egy bőrgyógyászhoz, hogy beszéljek vele a lézeres kezelésről a hegek miatt, de a vérzés említésére és a neten látott fotók miatt elálltam tőle (egyszer muszáj lesz).
:smiley: A kozmetikusok masszíroznak is, de csak akkor verd meg őket, ha teafaolajat akarnak a bőröd alá fecskendezni.

Ez komoly? Teafa olajat bőr alá??? Az erősen allergizáló…

Ha jól emlékszem, okosszepseg Insta oldalán olvastam. Egy pattanásba fecskendeztek teafaolajat, szép heg lett a vége.

Én egyszer egy herpeszre kentem rá, azt hittem, jót teszek. Olyan szép vörös égést okozott, hogy legalább mindenki arra figyelt, nem pedig a kirügyezett számra… :joy:

Jaj, hát megint én :sweat_smile: Ti vagytok, akiknek mutogathatom és lelkendezhetek a szerzeményeken :smiling_face_with_three_hearts: Senki nem értékeli az ilyesmit a környékemen.
Oltári cuki minik a zsibiről használtan. A neveik annyira bénák, vagyis tök mást adnék nekik, ha rámhagyták volna a dolgot szaglás alapján.
Ti próbáltátok valamelyiket a sorozatból? Nekem 5-ből, amit eddig szippantottam, még mindig a Tender Light tetszik legjobban.
1000007661

19 Likes

Nagyon cukik, nem ismerem egyiket sem. Majd mesélj, melyik milyen és mi lenne a jó név. :kissing_heart:

2 Likes

Juj de klassz, majd mesélj az élményeidről is :heart: Milyen neveket adnál nekik?

2 Likes

Na, most bajban vagyok, kellett nekem jártatni a számat :sweat_smile: :sweat_smile: Törhetem a fejem más parfümneveken :grin:
Egyelőre csak az érzéseket, képeket lövöm be, amikre az illatoláskor asszociálok. De az már megvan, hogy az Infinite Sky-t valahova keletre tenném, ahol fűszerpor száll az árnyékos bazári bolt napfény csíkjában és meleg van nagyon.

4 Likes

de édesek…
én úgy szeretem, amikor az érzést írják le egy parfümmel kapcsolatban: “ahol fűszerpor száll az árnyékos bazári bolt napfény csíkjában és meleg van nagyon.”
Az én mai parfümöm pl. édes pisztáciás, krémes-selymes fahéjas puhaság (Zara)

3 Likes