Azt a lakkot én is nagyon várnám, gyönyörű! 
Még pár gondolat a poralapozókhoz, tekintve, hogy a napokban az volt rajtam:
-
Ha miután felteszed nem tetszik, akkor ne vágd rögtön a szemétbe, mert a poralapozók sajátossága, hogy először nem mutatnak olyan jól, talán nem is fednek annyira, majd ahogy a bőröd olajaival és a felkent krémekkel összeolvad a por, egyszerre sokkal szebb lesz. Nekem ez viszonylag rövid idő a zsíros bőröm miatt, másnak kicsit több ideig tarthat, de ha minőségi darab, akkor fog szépülni ahogy telik az idő.

-
Fontos, hogy valami krém legyen az arcodon, ha mégoly kevés is, mert ha azt csinálod amit én (nem valószínű, csak mondom), hogy a szokásomhoz híven nem tettem fel krémet, csak tonik és szérum ment alá, akkor poralapozó legyen a talpán ami jól mutat és képes a bőrödhöz tapadni. Én most azt csinálom, hogy egy apró nyalintásnyi arckrémet elkeverek a tonikkal és szérummal, és úgy egyben kenem fel. Utána 10 perc várakozás, hogy sehol ne legyen nedves az arcom még csak picit sem, és utána mehet a por.
-
A poralapozó és az ásványi alapozó nem ugyanaz a termék. Előbbiben van egy csomó filler (akár szilkonok is), amik miatt jól tapad és szinte krémes tud lenni, utóbbiban nincs ilyen (vagy nem mindig), és szárazabb hatású. Kb. 1 hónapja próbálkoztam ásványi alapozóval és le kellett vonnom a tanulságot, miszerint ez a húszas éveimben még működött, de így negyvenes fejjel (=bőrrel) már felejtős.

Nekem nagy fogás, mert az ajándék szemkrém a valaha volt legnagyobb kedvencem.