Ez a kis Tarte-os cucc nekem nagyon tetszik használd egészséggel
Imádott Neroli Amarám megérkezett tegnap egy rendkívül kedves Krémmániástól. Ez lesz a 3. üvegem. Az arcolaj, kis fügés parfüm és szappan ajándékba jöttek vele.
Végre hazahoztam a Sephora rendelésemet a postáról. Ma van a szabadnapom, egyébként a posta hamarabb zár, mint a munkahelyem, ezt nem boxba rakták. A dobozt valaki elkezdte már felbontani, de benne van minden. Egy nagy papírtáska volt a dobozban, szerencsére fektetve, gondolom ezért maradt meg a tartalom, de több, mint 10 cm-re felrepítette valamelyik postai dolgozó.
A kedvences doboz féláron volt.
Ezt már megvettem tavaly, nekem bejön ez a kígyóuborka illatú lemosó, most ezt használom otthon és alig fogy 1-1 arcmosásnál belőle, akciósan jól jön az utánpótlás.
Ez a rendelés mellé járt:
Douglas (a sokadik ajakápoló is kellett, igen, mert csak… ezeket legalább használom is).
Müller (mivel a notinos 2000 Calorie beszáradva érkezett legutóbb, kellett egy olyan barna spirál ami fog is):
Jaj, ez kimaradt… megvenném én, de nem magyarországon lakom, nemzetközi shippinggel meg nem akarlak fárasztani. Azért köszönöm!
Tudjátok, van az az érzés, hogy vennem KELL magamnak valamit…
Itt az eredmény
A tusi illata isteni, arctisztítóm elfogyott, a plexet főleg szárazon használom hajvégekre. Az ilyen szövet maszkokat imádom, az epres peelingből egyet már el is használtam, pihe puha arcbőrt eredményezett🤗
Ismerem a feelinget, általában nagyon pocsék vagy nagyon szuper napok végén szokott rámtörni.
Szépeket vettél, azokat a csokis kísértéseket látva meg most akkor el is kanyarodok a spájz irányába…
Én főleg szar napok után vagyok így, és a férjmentes napokon. Nasi, fürdőbomba, hajnalig sorozatnézés a macskákkal, arcpakolások🤗
Party hard női módra!
Az utóbbi idők beszerzései (részlet, mert a többit lusta vagyok előhalászni a kincses komódból):
Van, amit már kipróbáltam (bocs, hogy egybevonom a két témát):
A Fekkai volumennövelő samponjától valószínűleg korpásodik a fejbőröm, szerencsére csak a kis kiszerelést vettem meg belőle.
A Catrice Soft Glam Filter egy csoda. Púderpuffnival felütögetve selyemfényt ad, ecsettel csak egy szolid retusálást, fény nélkül. Megvannak az ezt ihlető Meteorites gyöngyök is, én jobban szeretem ezt a kis filléres kompaktot.
Mellette a Guerlain Terracotta pirosító pöffeszkedik, roppant büszke magára, hogy két hete szinte csak őt használom. A 00 Nude Clair árnyalatot vettem meg, pedig reszkettem a csodás, sötétebb árnyalatokért - viszont kíváncsi voltam, hogyan mutat rajtam egy ilyen világos árnyalatú pirosító, ill. nem kell mindig kifestősdit játszanom, ezzel nem kell óvatoskodni. Baromi erőteljes, virágos illata van, ami nélkül tudnék élni.
A Catrice Space Glam highlighter már nem visszafogott, pici, kékeslilás csillámokkal varázsolt el, főleg másik highlighterre felütögetve szeretem, de matt sötétzöld szemfestékre is felkerült már.
A két Amouage minta nagy szerelem lesz, még csak egyszer próbáltam mindkettőt (a Memoir blatteren szörnyű volt, rajtam egészen más arcát mutatja).
Az Essence Skin Tint nagyon tetszik, szimplán az ujjaimmal szoktam eldolgozni. A Magic Filter egyelőre nem lopta be magát a szívembe, irtózatos lábszaga van (majd beledugom az orrom a Guerlain pirosítóba a használata után), és, hiába van elvileg színe, csak natúr csillogást produkál rajtam, mintha izzadt lenne az arcom. A Catrice Ten!sational nevű, hasonló termékét jobban szeretem (a CT Flawless filterrel és a MAC Strobe Creammel kicsit igazságtalannak érzem összehasonlítani).
A többieket még nem próbáltam.
Miután kibosszankodtam magam a The Body Shop poralapozók (és a saját hülyeségem) miatt, beruháztam egy ilyenre. Tőlem, nekem, szülinapomra.
Egyszer majd a régen vágyott Dior Forever Natural Velvet poralapozó is sorra kerül, de miután kipróbáltam a Parure Gold Matte alapozómintámat és a padlón landolt az állam, inkább erre esett a választásom. Jön a nyár, ilyenkor a por változat működik nekem úgyis. A folyékonyat majd ősszel.
Egyelőre nagyon tetszik, azt hiszem, beváltja a hozzá fűzött reményeket. (1N árnyalat)
És ennek is valami Parure Gold izé a neve?
Kis drogériás vétel.
Végrevégre sikerült szívecskés lakkot szerezni , tudom gyerekeknek való, de ha én is az vagyok
A spirál kék, ki is pingáltam a pilláimat, de kell alá egy fehér szempilla alapozó (na, mégis van létjogosultséga a fehérnek), hogy jobban látszódjon. Illetve azt gondolom, h azzal jobban fog, mert elég feketék a szempilláim, csak a vége lett kicsit kékebb. Látványos, erős királykéket szeretnék, valszeg Sky High lesz belőle, ha hagynak nekem a Glamour napok után/alatt is.
Rászántam magam megint a fényvédőzésre Ha tényleg matt marad, akkor nyárra is jó lehet majd.
Ohh, az a lakk!!!
Én tavaly egész nyáron ebben a fényvédőben toltam, és most nagyon nem tudom, miként vélekedjek róla. Sokan nagyon rosszat írtak róla, azt, hogy egész egyszerűen hatástalan, barnultak, foltosodtak, megpirultak mellette. Személy szerint és semmi ilyet nem tapasztaltam, igaz, kb úgy láttam a napot, mint Gollam, igazi pirítós időben, egész nap kint szerintem nem teszteltem. De idén le fogom, mert amúgy imádtam. Nem fehér, nem kukacosodott még a niától sem, nem voltam tőle fényes, pedig marhára zsíros a bőröm. Ha nem fogok pirulni mellette, én nála fogok maradni, amíg ki nem vonják.
Jajj, bocsánat, csak azt nem írtam oda, hogy ő kicsoda!
Na szóval igen, róla van szó: Guerlain Parure Gold Skin Control High Perfection Matte Compact Foundation - Arcpúder | Makeup.hu
Tartok is a nyártól, mert ugyan nem ezt a verziót, de szintén Revuele fényvédőt használok (anti-blemish verzió, a pattanások ellenit). A télen vettem, és nem szeretném lecserélni, mert kényelmes. Szóval várom a nyarat. A hétvégén elég sokat voltam kint, akkor is ő volt rajtam, még nem látok gyanús jeleket, szóval kivárok.
Most én is ezt a fényvédőt használom, én szeretem. De tény, hogy még nincs nyári időszak.
Nagyon jól néz ki Bevallom, sosem próbáltam még poralapozót. Kombinált bőröm van és mindig tartok tőle, hogy összecsomósodna a bőrömön. Valószínűleg azért, mert 14-15 éves koromban próbálgattam anyukám színezett kompakt púdereit, mindig borzasztó lett az eredmény és valahogy a poralapozóhoz is ezt társítottam. Neked milyen tapasztalataid vannak a folyékonyhoz képest, szereted? Ecsettel vagy inkább saját szivacsukkal használod?
Nem mindegy, hogy milyet használ az ember, én nemrég vettem a Body Shop-tól, de azt kell mondjam, ilyen pocsékkal még nem találkoztam, púdernek sem tudom elhasználni, mindenhogy száraz és irtózatosan kihangsúlyozza a bőröm egyenetlenségeit.
Shiseido-tól, Dior-tól a régi verziójukat próbáltam, amik már nem kaphatók (mindkettő nagyon szép), a MAC Studio Fix-et (röviden ), valamint az új EL Double Wear-t ami mostanáig a kedvenc poralapozóm. Nekem ő a biztonsági játékos, nem nagyon tudom elrontani a felvitelt, és bármikor tudom nap közben korrigálni, nem lesz ronda, az új mennyiség nagyon szépen “felsorakozik” a régi mellé/fölé. (Még nyáron is!) Őt egy flat top kabukival viszem fel, de akár a szivacs is jó ha nincs más. Ecsettel azért nekem jobb, főleg az orromon, ahol a legkritikusabb a helyzet a sok mély pórus miatt.
Mindig megpróbálom a termékhez kapott szivacsot, de ha másért nem, az orrom miatt mindig visszatérek az ecsethez. A Guerlain esetében az orromra egy régi mini kabukit használok (KÉP), és az arcom többi részére egyelőre nem flat top kabukival viszem fel, habnem egy sima ívelt tetejű púderecsettel. Így természetesebb a végeredmény, de persze még kísérletezek.
A MAC is olyan, amivel nekem nincsenek túl jó tapasztalatim. Ha többet visz fel az ember mint kellene, akkor botrányosan tud kinézni. A napokban kipróbáltam a fenti módszerrel (kis kabuki az orromra, a többi felületre sima púderecset) és így egész jó. Sokat nem fed, de a pirosságot eltűnteti és egységesít. A pattanásokra vagy azok nyomaira viszont biztos, hogy folyékony korrektor kell. Nem győzött meg, de talán van remény, hogy el tudom majd használni.
Összességében nem tudok olyan konkrét terméket mondani, ami tuti befutó lesz neked, de az biztos, hogy high-end vonalon próbálkoznék, ott még nem értek kellemetlen meglepetések. A Body Shop terméke abszolút felejtős, a MAC Studio Fix meg egy szeszélyes hisztérika… (De lehet, hogy én vagyok az. ) A poralapozó sosem fog olyan szépen fedni, mint egy folyékony (de ha fednie is kéne, akkor EL DW-nek van), viszont nyáron nekem ideális választás, mert a folyékonyat pár óra alatt ledobja a bőröm. Az is jó, hogy tudom napközben korrigálni. (A Guerlain-nél majd még meglátom, hogy ez mennyire megy, a DW-nél tökéletesen.) A poralapozó utazáshoz is sokkal praktikusabb nekem, és mivel a munkám miatt (is) nyáron sokkal többet vagyok úton, így tényleg létszükséglet nekem olyankor.
Egyszer mindenképpen érdemes egy próbát tenni vele. És: a színezet kompakt púder nem ugyanaz, abból ne indulj ki.
Azta, nagyon köszönöm a részletes választ és a sok tippet Jól hangzik, ki fogom próbálni! Nagyon kíváncsi vagyok rá.
Én mondjuk nagyon szeretem a minerál poralapozókat, a Gosh-al próbálkoztam jó eredményekkel (ez mondjuk nem préselt, hanem loose). Csomósodik persze kánikulában, de konkrétan ujjal elsimogatom és majdnem ugyanolyan mint mikor felvittem.