Kis Douglas beszerzés. A fejbőr szérum a páromnak lesz, kíváncsi vagyok rá nagyon. A hámlasztót magamnak vettem, nagyon kíváncsi leszek rá.
Zsibiről mindkettő. A kék mániám továbbra is tart (MAC Lunar), a lila meg örök szerelem, ráadásul az a MAC Vio-lit olyan gyönyörű lila. (Ami a fotókon abszolút nem jön át…)
Micsoda fegyverarzenál…
Egy kis ez-az.
Zsibiről a parfümminták és ajandék a kis “aranyos” primer.
A lemosó kb. olyan, mint a Balea peeling lemosója, csak nem büdös. Ára ugyanaz.
A színes dobozkában hólyagtapaszok vannak, de nem emiatt vettem meg, hanem mert csini fémdoboz Persze a szandálos idő elején a tapasz is elkél néha.
Olyan szépek, mint egy sellő!
Kérlek, ne nézz hülyének, de ők ugye szemhéjpúderek?
Ó, el kell mennem a DM-be dobozkáért.
Lapos, mint egy púderdoboz, ezt jó tudni
Dehogy nézlek, annyi sminktermék van manapság a piacon, lassan ember legyen a talpán aki megmondja mindről, hogy micsoda.
Igen, szemhéjpúderek, és szárazon és nedvesen is lehet őket használni. Szárazon sem rossz, ma például a Vio-lit van rajtam szemhéjtus helyett, de csak szárazon, hogy puha, füstös legyen a vonal. Viszont egy nedves ecsettel brutál intenzív a színük.
Tegnap csináltam swatch-okat és rögtön el is felejtettem őket, de akkor most megosztom őket.
Cult beauty, most jött, nagyon megérte, ezt muszáj volt. Szemkrém ajándék, 20% kedv + találtam 15 euró jóváírást a rendeléseim után. Legjobbkor.
Onlinehajbolt rendelés, innen vettem a póthajam amit száraznak éreztem és panaszkodtam rá , ezekkel ajánlották kezelni.
HO- ban vagyok így azonnal hajat mostam és már mosás közben éreztem, hogy olyan a hajam mint a selyem. Remélem így is marad, az olajat majd formázás után fogom felkenni finishnek.
Jut eszembe, kuponom is volt hozzá.
Upd: szárítás és göndörítés után is selymes maradt , el sem hiszem. Nagyképűen azt gondoltam, hogy elég sokat tudok a póthajakról és a hozzájuk való termékekről , de ma újat tanultam
Az Amla olajnak Kenzo Jungle Elephant illata van … de vállalom, mert szuper ez az olaj.
Nagyon tetszik a körmöd színe is.
Kösziii! Ice Delight a Phoneix Indie-től (Nailland).
Alapszíne nincs, csak egy lilás-kékes fény, ami vagy látszik éppen, vagy nem, a betekintési szögtől függően. A fotón éppen jó volt szög ezek szerint.
Pont ilyen színű lakkot keresek.
Köszi a nevét, az lett volna a kérdésem.
Azt a bakuchiolos izét én is ki kell hogy próbáljam valamikor! Mondjuk ránézésre ugyananny benne a baku meg a reti is, mint a baleásban (bár ebben legalább nem palmytate van), de peptidek meg c-vitamin is van benne… és hú de jól kiegészítené az anhydrous BHA-t a The Ordinary-től, de hol lehet beszerezni?!
Szerk.: úristen rákerestem és azt írja €68. Most ez komoly?
Szia, nekem van egy picit kedvezőbb áron …
https://kremmania.hu/elado/mimicike-paula-s-choice-clinical-0-3-retinol-2-bakuchiol-treatment-30ml
Szívesen! Nézz azért képeket róla a neten, mert nagyon nem olyan, mint a fenti fotómon látszik. És nem is teljesen olyan, mint a hivatalos képeken, videókon.
Nagyon áttetsző, az alap egy enyhén sárga lötty, abban van a rengeteg kékeslila pigment, ami 80%-ban látszik, de 20%-ban csak a sárgás szín és a körmöd színe fog. Mondjuk viselve ez annyira nem gond, mert az embernek mozognak annyit az ujjai, hogy az emberek csak azt a 80%-ot regisztrálják meg azt, hogy szinte világít a szín.
Köszönöm, mindenképp utánanézek!
Igen, de 1-2 hete a Cultbeauty rendelés mellé volt FREE termék. Nyilván x összegű vásárláshoz kötve, de elfogadta a -20%-ot érő kódot is.
Összességében kb. 8000 Ft/db áron rendeltem az utolsó 3 vásárlásommal, ami tekintve az eredeti árakat szerintem elég jó, nekem megérte.
Nem veszem meg teljes áron, vadászom az akciókra.
Végül feltettem zsibire. Nekem nem elég erős, nem elég markáns. Olyan illataim mellett, mint az Alien, Xerjoff Muse, Aura, nekem hát…kicsit lepkefing. Ha a kardamom (ami a legcsodásabb fűszer a világon, és minden lekváromba belecsempészem) sokkal nagyobbat szólna, akkor viszont imádnám, mert a finoman porcukros mandulája viszont tetszett.
Ma a futár ébresztett, megérkezett a Feelunique rendelésem. A húsvéti sminket már a Tarte palettával szeretném elkészíteni, kis minike, de nekem bőven elég.
A cicikrémet hirtelen felindulásból vettem meg, 35 felett nem árthat.