💖 ùj unboxing kèpekkel

Kis Douglas beszerzés. A fejbőr szérum a páromnak lesz, kíváncsi vagyok rá nagyon. A hámlasztót magamnak vettem, nagyon kíváncsi leszek rá.

1000007523

18 Likes

Zsibiről mindkettő. A kék mániám továbbra is tart (MAC Lunar), a lila meg örök szerelem, ráadásul az a MAC Vio-lit olyan gyönyörű lila. :star_struck: (Ami a fotókon abszolút nem jön át…)

20240320_141852

20240320_141930

20240320_141933

21 Likes

Micsoda fegyverarzenál…

1 Likes

Egy kis ez-az.
Zsibiről a parfümminták és ajandék a kis “aranyos” primer.
A lemosó kb. olyan, mint a Balea peeling lemosója, csak nem büdös. Ára ugyanaz.
A színes dobozkában hólyagtapaszok vannak, de nem emiatt vettem meg, hanem mert csini fémdoboz :sweat_smile: :crazy_face: Persze a szandálos idő elején a tapasz is elkél néha.
20240321_212052

17 Likes

Olyan szépek, mint egy sellő!
Kérlek, ne nézz hülyének, de ők ugye szemhéjpúderek?

Ó, el kell mennem a DM-be dobozkáért. :rofl: :see_no_evil:

2 Likes

Lapos, mint egy púderdoboz, ezt jó tudni :slightly_smiling_face:

1 Likes

Dehogy nézlek, annyi sminktermék van manapság a piacon, lassan ember legyen a talpán aki megmondja mindről, hogy micsoda. :blush:
Igen, szemhéjpúderek, és szárazon és nedvesen is lehet őket használni. Szárazon sem rossz, ma például a Vio-lit van rajtam szemhéjtus helyett, de csak szárazon, hogy puha, füstös legyen a vonal. Viszont egy nedves ecsettel brutál intenzív a színük.
Tegnap csináltam swatch-okat és rögtön el is felejtettem őket, de akkor most megosztom őket. :slight_smile:

1

2

3

11 Likes

Cult beauty, most jött, nagyon megérte, ezt muszáj volt. Szemkrém ajándék, 20% kedv + találtam 15 euró jóváírást a rendeléseim után. Legjobbkor. :joy:

20240322_113121

18 Likes

Onlinehajbolt rendelés, innen vettem a póthajam amit száraznak éreztem és panaszkodtam rá , ezekkel ajánlották kezelni.
HO- ban vagyok így azonnal hajat mostam és már mosás közben éreztem, hogy olyan a hajam mint a selyem. Remélem így is marad, az olajat majd formázás után fogom felkenni finishnek.IMG_8847

Jut eszembe, kuponom is volt hozzá.

Upd: szárítás és göndörítés után is selymes maradt , el sem hiszem. Nagyképűen azt gondoltam, hogy elég sokat tudok a póthajakról és a hozzájuk való termékekről , de ma újat tanultam :slight_smile:
Az Amla olajnak Kenzo Jungle Elephant illata van … de vállalom, mert szuper ez az olaj.

15 Likes

Nagyon tetszik a körmöd színe is. :blush:

1 Likes

Kösziii! Ice Delight a Phoneix Indie-től (Nailland). :slight_smile:
Alapszíne nincs, csak egy lilás-kékes fény, ami vagy látszik éppen, vagy nem, a betekintési szögtől függően. A fotón éppen jó volt szög ezek szerint. :smiley:

2 Likes

Pont ilyen színű lakkot keresek. :blue_heart::purple_heart:
Köszi a nevét, az lett volna a kérdésem. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Azt a bakuchiolos izét én is ki kell hogy próbáljam valamikor! Mondjuk ránézésre ugyananny benne a baku meg a reti is, mint a baleásban (bár ebben legalább nem palmytate van), de peptidek meg c-vitamin is van benne… és hú de jól kiegészítené az anhydrous BHA-t a The Ordinary-től, de hol lehet beszerezni?!

Szerk.: úristen rákerestem és azt írja €68. Most ez komoly?

3 Likes

Szia, nekem van egy picit kedvezőbb áron …
https://kremmania.hu/elado/mimicike-paula-s-choice-clinical-0-3-retinol-2-bakuchiol-treatment-30ml

Szívesen! :slight_smile: Nézz azért képeket róla a neten, mert nagyon nem olyan, mint a fenti fotómon látszik. És nem is teljesen olyan, mint a hivatalos képeken, videókon.
Nagyon áttetsző, az alap egy enyhén sárga lötty, abban van a rengeteg kékeslila pigment, ami 80%-ban látszik, de 20%-ban csak a sárgás szín és a körmöd színe fog. Mondjuk viselve ez annyira nem gond, mert az embernek mozognak annyit az ujjai, hogy az emberek csak azt a 80%-ot regisztrálják meg azt, hogy szinte világít a szín. :smiley:

1 Likes

Köszönöm, mindenképp utánanézek! :hugs:

1 Likes

Igen, de 1-2 hete a Cultbeauty rendelés mellé volt FREE termék. Nyilván x összegű vásárláshoz kötve, de elfogadta a -20%-ot érő kódot is.
Összességében kb. 8000 Ft/db áron rendeltem az utolsó 3 vásárlásommal, ami tekintve az eredeti árakat szerintem elég jó, nekem megérte.
Nem veszem meg teljes áron, vadászom az akciókra.

2 Likes

Végül feltettem zsibire. Nekem nem elég erős, nem elég markáns. Olyan illataim mellett, mint az Alien, Xerjoff Muse, Aura, nekem hát…kicsit lepkefing. Ha a kardamom (ami a legcsodásabb fűszer a világon, és minden lekváromba belecsempészem) sokkal nagyobbat szólna, akkor viszont imádnám, mert a finoman porcukros mandulája viszont tetszett.

Ma a futár ébresztett, megérkezett a Feelunique rendelésem. :partying_face: A húsvéti sminket már a Tarte palettával szeretném elkészíteni, kis minike, de nekem bőven elég.
A cicikrémet :rofl: hirtelen felindulásból vettem meg, 35 felett nem árthat. :face_with_hand_over_mouth:
IMG_20240326_121247
IMG_20240326_121157

15 Likes