💖 ùj unboxing kèpekkel

Úgy szeretem az ilyen termékeket, tavasszal/nyáron én szinte csak ajakbalzsamokat használok.

2 Likes

Heti beszerzett apróságok (H&M, Rossmann, DM)
20240313_165738
20240315_162217

20 Likes

Ó, ezt a Revoxos krémet imádom! Kár, hogy nincs belőle 3x nagyobb kiszerelés!

1 Likes

Azt hiszem nálad olvastam, hogy milyen jó :slight_smile: Alig várom, hogy felbonthassam (van még 2 krém és egy gél-krém nyitva meg egy krém és pakolás 2in1 :laughing:) :yum:

Na, most nagy a nyomás, milyen ciki lesz már, ha neked meg nem jön be :smiley:
De én tényleg imádom, a folyton zsírban tocsogó bőröm csak úgy issza, és a kráter méretű mitesszereimet nem tömíti el :slight_smile:
Én még a szemem alatti szárazabb részeket is jól bepácolom vele, és szépen eltünteti a táskákat, sokkal kipihentebb a tekintetem tőle. Remélem, Neked is jó tapasztalataid lesznek vele!

1 Likes

Akkor pont a melegre fogynak el a bontottak és eljön az ideje ennek a kis Revoxnak :slight_smile: Örülnék, ha beválna, már az ára miatt is :money_with_wings:

IMG_8815
Sikerült megtalálni a blush izé utódját, a strobe krémből nem mertem nagyot venni, meglátom hogy működik majd, kezemre kenegetve csudiszép. Pinklite árnyalat.
A Catrice és a Dylan ajándék volt :slight_smile:

17 Likes

Egy cuki Dylan minike és D&G minta lemaradt a képről, utólag raktam össze a képet, a parfümök máshol laknak, mint a sminkek. A Catrice highlighterért vissza kellett menni, mégis kellett, nem tudtam nélküle élni :rofl:

442825c8-a599-4c91-bf6d-af338a87e02e

Az ígért LE csomi @umpalumpa :grin: (Még jó, hogy barátnőm adott részletfizetési lehetőséget :rofl: ) Szép a tasi is, de bevallom, nekem jobban tetszett a kicsi. Azt jobban ki tudnám használni. Egy rúzs, ecset és tükörnek elég akkora. (Nem kapható a kis méret nagyon régóta :sob: ) Illetve más lett a csomagolás is, a régi jobban tetszett, hogy felül nyílik…de a legnagyobb szívfájdalmam, hogy levették a cuki történeteket mi inspirálta Lisát egy-egy színnél :sob: Kicsit kezdi elveszíteni a brand a személyes varázsát nálam. Az új rúzsok minősége kifogástalan. (Rinya off, csak meg kellett osztanom, ti tuti megértitek az ilyesmit :pleading_face: )

25e6aa5d-71d8-4af8-9e39-5549d7e60062
cf137f99-dd42-479b-be58-b4364d6a18db

21 Likes

Micsoda szüret! :star_struck:
A Bobbi Brown az micsoda?

1 Likes

Hazaköltözött barátnőm, kellettek a vámmantes rúzsok :rofl:
Az shimmer brick pink quartz árnyalatban. :brick:

6 Likes

Utánpótlás? Úgy emlékszek, ezek az árnyalatok megvannak neked.

1 Likes

Nem, ők nem voltak még meg :see_no_evil: :sweat_smile:

1 Likes

Én is jó voltam, megérdemlem a csomagot :blush:
Etude (House) Tint valami Sweet Potato vagy miaszösz színben, Lip Oil megint, mert bejött, kifutott EL Desire rúzs Devastate szín, Esfolio krém, Skin79 arcpakolás, és ajándékba kaptam a Soondy (hehe, szundi) 100 ml-es macis esszenciát/tonert :smiling_face_with_three_hearts:
20240318_162616

17 Likes

Honnan rendelted? Nagyon cuki csomag.

1 Likes

Köszi!
Képzeld, N-betűs webárházból :smiley: Az árak is tűrhetőek voltak akciósan.

1 Likes

A Neo Nude helyett vettél végül valamit?

1 Likes

Semmit, csak a pirosító és a strobe krém utazó méret az amit most bezsákoltam.
Még van hátra egy alkalmam lézerrel a foltjaimra és utána ha meggyógyult az arcom, akkor gondoltam megjutalmazni magam a Neo Nude-al vagy az új Shiseido alapozóval, amikor már nem leszek 101 kiskutya. Addig még lesz időm megnézni őket. Voltam Müllerben is ,de bevallom addigra elfelejtettem annyira megkönnyebbültem, hogy a MAC-ben kaptam mindent. :frowning:

3 Likes

Megjött a Cultbeautym, nagyon szép kedvezménnyel rendeltem.
Paula’s Choice ajándék a Clinical Bakuchiol Treatment.
A Summer Fridaysnak és a Dr. Jart+ -nak is nagyon örülök, kívánságlistás volt mindkettő.

20240319_143011

18 Likes

Úúú, de jó kis ajándékot kaptál a csodás csomagodhoz! :heart_eyes::star_struck:

1 Likes

Rekaret-től érkezett. A titkos fegyverem, mindig használni fogom. :smiling_face_with_three_hearts:
A 0,05-ös nyárra, már hozzászoktam, heti 2x használom. A 0,1-es hatása érezhetően erősebb, az heti 1x-es (és néha hámlásos).

1000004460

12 Likes