💖 ùj unboxing kèpekkel

@Amadea szerezte nekem ezt a kis kincset :smiling_face_with_three_hearts:
20240307_182026

Ezeket meg rajzoláshoz, pingáláshoz és N-betűsből szerváltam (van még egy Chilly Vanilly szemkrém is, mert :crazy_face: vagyok, de uncsi is, hát nem rakom ide).
20240307_181905

Ez lemaradt: fekete lapokkal (végre. Eddig magam gyártottam, de így más lesz)
20240309_112723

15 Likes

Mit rajzolsz? Megmutatod majd? :grinning:
Caran D’Ache Luminance!!! :star_struck: :heart_eyes:

2 Likes

Ebbe még semmit :grin:
Az egész csak terápia, nem tanultam, nem vagyok ügyes rajzban, csak egyszer úgy döntöttem, hogy előszedem a fiam leamortizált vízfestékét, aztán elmentem egy majdnem ingyenes műv.terápiára. Azóta csinálgatom a magam kedvére többnyire olcsóbb alapanyaggal, de most rápörögtem ezekre a ceruzákra. Olyan szuperek :heart_eyes: Egy igazi művésznél láttam egy tintaöntögetős technikát és ezeket a ceruzákat is bevetette. Ki akarom próbálni a magam stílusában :wink:
(Bocs, hogy offoltam)

4 Likes

Stylevana
IMG_20240310_190138
Ha esetleg valaki valaha keresne ilyesmit:
a Purito Oat-In Calming Gel Cream és a Hada Labo Koi-Gokujyun Uv White Gel fungal acne safe termékek.

16 Likes

Megjött a Notino, a sampon a szokásos csak új csomagolásban van, a fogkrémet is sokadszorra vettem újra.
A Mythic Oil creme valami csoda, előtte az Elseve Extraordinary cremet használtam, de nehézkessé vált a beszerzése, így bár ez háromszor annyiba kerül, erre váltottam.
Mindent tud amit egy hajkrémnek tudnia kell, könnyen fésülhető és selymes lesz a hajam tőle , a töredezés teljesen eltűnt vele és van benne hővédő is. Szárítás és kifésülés előtt törölközőnedves hajra használom,valamint reggelente egy icipicit a fésülködéshez, így nekem egy tubus kb. 1 évig volt elég.
Nekem ez a csodaszer kategória, remélem nem vonják ki a forgalomból.
A legjobban a kis Chillyt vártam, azonnal felpacsáltam a szemem köré és valóban sokkal szebb az eredmény mint a before állapot, köszönöm szépen az ajánlást @umpalumpa .
Valamiért azt hittem, hogy ez egy csillámos zselé szerű átlátszós cucc lesz, meglepődtem, hogy mintha vörös agyag lenne kikeverve maszknak úgy néz ki. Felőlem krokodilkaki is lehet, csak használjon. 🥹IMG_1553

13 Likes

Én is most várom a notino rendelésemet, amit mérgemben adtam fel szombaton. Miután a hatodik rossmann-ban sem kaptam, amit akartam múlthéten.

De jó, hogy tetszik az a kis tubusos! :heart_eyes: Használd egészséggel!

1 Likes

Hm, benéztem a netre, ez a mythic oil alig kapható még online is :grimacing: pedig ki szeretném próbálni mert szalmakazal a hajam. Itt 16€ körül mozog. Az előző krémet amazonon megtaláltam, 11€- ért, lehet, hgy kipróbálom . A szem alá valòt is megnézem ma a dmben. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ha teheted próbáld ki, sok hajápolón túlvagyok már , ha az én szőkített póthajamra jó, akkor bàrmilyen hajra fel lehet kenni. :slight_smile:

1 Likes

Még épp időben sikerült levadásznom a DM-ben a rúzst, csodálatos a színe, nagyon jól pigmentált, és meglepően jól tart, 2 evészetet kulturált kopással vészelt át. Közben beszereztem egy sötétebb árnyalatban is, csak az bent van még a munkahelyemen.
A parfit pedig egy kedves Krémmániástól szereztem, egek valami csodálatos! Az üvege is gyönyörűséges, de az illat is :slight_smile: Le kellene állnom a parfüm gyűjtéssel, de nem bírok, olyan sok csodás illat van!
IMG_20240311_182618

19 Likes

Csak a szokásos :wink: A sampon és a balzsam ajándék volt.

image_67176193

13 Likes

De bánom, hogy nem vettem meg ezt a Chopardot, tavaly még fillérekért adták a Notino-n.

1 Likes

Hát igen, most horror áron van boltokban. Viszont itt krémmánián van még üveges példány. Kegyetlen jó, most is az van rajtam, de már érzem, hogy meleg van hozzá. Igazi csípős hidegben a tuti! Tegnap egész este az üvegét simiztem meg babusgattam, mint egy nem normális…

4 Likes

Szerintem ez teljesen normális, parfümből sem lehet elég otthon :grinning_face_with_smiling_eyes: Csodálatos lehet ez a Chopard is!
(Üdv, a másik parfümb.zi :heart: :sweat_smile: )

4 Likes

A Dulcis sorozat még mindig van és 100 ml 16 ezer körül mozog belőlük, én is nézegettem tavasszal őket, hogy jók lehetnek.
A fekete üvegesek ha jól emlékszem 28 körül voltak tavaly most már 40 ezer.
Én anno a Ferrari illatok miatt éreztem hasonlóan, 10-12 ezer körül voltak a Notinon, de még lehet, hogy alatta is, https://www.fragrantica.com/perfume/Ferrari/Bright-Neroli-30258.html , Noble Fig, Pure Lavander, Radiant Bergamot, illatai, csupa szuper KM-es értékeléssel, gyönyörű csomagolásban, hát tiszta hülye vagyok, hogy legalább az egyiket nem vettem meg, teljesen unisex az összes.

2 Likes

Miközben arról sopánkodok, hogy le kellene állni a parfümvásárlással, már éppen úton volt a következő.
Bőven elég lett volna nekem belőle egy 30 ml-es kiszerelés kóstolóba, de Notinon közel egy árban volt a 30 ml és a 100 ml, és hát a nagy kiszerelésen olyan szép a fityegő, szóval a hülyének is megéri, hát még nekem. A Chillyről pedig olyan szépeket írtatok, ki kell próbálnom.
IMG_20240312_124840

14 Likes

Majd mesélsz az illatról? Többször szembejött már velem, de még nem próbáltam.

Rögtön magamra is fújtam, nem kellett volna kevernem, de nem tudtam megállni :smiley:
Rajtam szinte csak a mandula jött elő, enyhén narancsvirágosan-körtésen, édesen, de nem a nagyon porcukros édességgel. Irodában nagy sikert aratott, mindenki most ezt szaglássza. A kezdeti nagy erő ellenére 1 óra múlva nem azt mondom, hogy bőrközeli, én intenzíven érzem magamon, a környezetem úgy 1-1,5 m-re. Egyelőre tavaszi/hűvös illatnak tartom, de szerintem nem gelj nyári viseletre sem. Elsőre nagyon tetszik, de ilyenkor szeretek csendben egy hétvégét rászánni a barátkozásra, mindig kíváncsi vagyok, hogy viselkedik kint, amikor belekap a szellő, sok illat akkor mutatja meg igazán magát.

4 Likes

IMG_8768
DM rendelés.
Az Xepil gyantacsík nekem tökéletes a szemöldökömhöz, kb. 3- 4 hónapig biztosan elég ez a dobozka.
Az intim lemosó is 5*- os, nagyon szépen karbantartja a déli féltekét.
A picike krém ajándék volt, persze azonnal kentem belőle a kezemre, nem fogom elhasználni, mert avas szaga van, csalódás.

8 Likes

Egyéb más mellé tettem a kosárba, 2 ajakbalzsam.
A Vaseline rosyt már nézegettem egy ideje, azt gyorsan ki is próbáltam, színe szinte semmi, de könnyű kényelmes viselet, rágógumi illattal. Nyárra elég is.
A Piz Buin spf 30, az Avene helyett vettem, mert az 3ezer helyett 6ezer lett, ami szerintem arcátlan ár.
Egy próbát megér.

20240313_155321

14 Likes