💖 ùj unboxing kèpekkel

Beérkezett pár rendelésem a napokban.

A Nailland-től:
Phoenix Indie - Marvellous Unicorns (bal)
Phoenix Indie - Ice Delight (jobb)
Mivel éppen befoglalható kabosonokat készítek velük, így meg is tudom mutatni őket. :smiley:

20240307_093732
Marvellous Unicorns:
20240307_093620
Ice Delight:
20240307_093638

Ez pedig Aliexpressről. Ő egy párafejlesztő kis USB-s ketyere, rózsavíz és glicerin keverékét tettem bele az alábbi videók által inspirálva.
Videó 1
Videó 2
A glicerin mostanában a kedvenc arcápolóm (hülye olcsó és nagyon látványos a hatása), szóval jó dolog, hogy magammal is tudom vinni. A kis kütyü tökéletesen működik (még), és nem permetet hanem gőzt fejleszt.

20240307_093832

20240307_093850

20240307_094108

13 Likes

Megosztod, ha nem vagyok túl indiszkrét, hogy miért nem akarják tölteni?

Két indokot mondtak, az egyik, hogy nem kell , mert nem vészesek, sminkkel takarható.
A másik, hogy ez az a töltés ami a legkönnyebben és a leglátványosabban tud elmászni az arcon, így sokszor van, hogy a karika alatt köt ki két nagy pukliban amitől még látványosabb lesz a probléma.
Nem igazán szeretik csinálni , ahogy én észrevettem.

Jó nagy hely van a szemöldököm alatt , majd ha megadja magát a gravitációnak és megcsináltatom, az sokat tud javítani az alsó részen is.

Jobb napokon mint ma is smink nélkül vállalható, de ha épp nincs jobb napom akkor nyalogathatom oda a Shiseido korrektort én akkor is látom, hogy ott vannak.
Amúgy ez a korrektor nagyon jó, előtte Clinique-el meg YSL Touche eclattal kenegettem, azok nem hoztak ennyire szép eredményt.

6 Likes

Előre is bocsánat, mert nem kence, nem is fogok belőle rendszert csinálni, de most jött és olyan színes és csillogós! :grin:
Gondoltam, tudjátok értékelni. :grinning:

20240307_115205

23 Likes

Előző életemben én is szarka lehettem, olyan szépen csillognak!
Majd mutasd meg a csodákat, amiket készítesz belőlük!

4 Likes

Úristen, KINCSEK! CSILLOGNAK!!

2 Likes

Lehet, hogy elküldesz a sóhivatalba és nyugodtan mondhatod, hogy nem válaszolsz, de kíváncsi vagyok :slight_smile: Hogyan nem félsz a beavatkozásoktól? Hogyan indult a botox? Miért döntesz úgy, hogy ezt vagy azt megcsináltatsz? :slight_smile: Teljes kíváncsiság és ítélkezés sincs mögötte, csak érteni szeretném :slight_smile: Tekintve, hogy én a vérvételtől is rettegek, el sem tudom képzelni, hogy a kötelező “muszáj”-t leszámítva önként és dalolva menjek tű/kés alá :wink:

3 Likes

Azt hiszem azt már tudod rólam, hogy egy-egy vásárláson évekig tudok gondolkozni, gondolj bele mennyi előkészület előzte meg, hogy elmenjek egy-egy kezelésre :smiley:
Az idő senkit sem kímél, tudtam, hogy 40 felett már nekem is szükségem lesz majd erre-arra, végül amikor elkezdett ráncosodni a homlokom az adta meg a végső lökést.
Rengeteg infót gyűjtöttem az évek alatt, tudtam, hogy csak orvoshoz fogok menni, plasztikai sebész vagy bőrgyógyász jöhetett szóba.
Eddig csak olyan kezeléseket csináltattam amik visszafordíthatóak, így az első alkalmak előtt egy minimális izgalom volt csak bennem, tudtam, hogy ha nem tetszik az eredmény akkor is csak fél/egy évig nézem majd a tükörben. A smiktetoválásomon jobban izgultam, mert ha a néni elrontja a szemöldököm akkor egy Batman jellel a homlokomon kell élnem amíg ki nem lézerezik, míg 0,5 ml hyaluronsavat senki, de senki nem vett észre a számban.
Szerintem túl is vannak ezek a kezelések misztifikálva, miután túl van rajta az ember már csak nevet, hogy jé hát ettől féltem , nem is fájt annyira mint gondoltam és ha ésszel van csinálva akkor szinte észrevehetetlen.
Leginkább a számnál voltam izgatott és azzal vártam vagy 20 + évet, mert amikor bejött a szilikon én már akkor szerettem volna, csak mindig az járt a fejemben, hogy de jó lenne valami olyan anyag ami fel tud szívódni ha nem tetszik. Voilá és lőn hyaluron :smiley: Megérte óvatosnak lenni.
A fájdalom teljesen kibírható 10-15 szúrás a homlok és azt hiszem talán 6-8 a száj.
A száj az le van zsibbasztva , nekem eddig 4 kezelésből egy volt ami fájt a többi az nem.

Mellesleg utálom az orvosokat és rühellem a tűket, de mégis minden évben az összes vizsgálatot végigjárom, annyi, hogy most már beillesztettem a kötelező körökbe plusz egy-két szurkálást is.

Ha lesz még több kérdés is akkor nyitok neki egy topicot, hogy ne legyek off.

10 Likes

Ezzel teljesen egyet tudok érteni. (Habár én magam semmit nem tudok jelenleg elképzelni, de tegyük hozzá, még nem nagyon van rá szükségem.)
Én azt a kérdést során feltenni, hogy mitől más egy fogszabályozás, mint bármelyik szépészeti beavatkozás, hialuronsavas feltöltés, botox…? A fogszabi persze lehet egészségügyi okokból is, de én pl kizárólag esztétikai okokból csináltattam meg felnőttként.

3 Likes

Szia!
Ha eljön az ideje, én tuti, rá fogom szánni magam valamire. Hiú vagyok, na…
Nyilván nem az olyan jellegű beavatkozásokra gondolok, mint amikor a 60 éves kivénhedt sztárokat mutogatják, hogy fel sem lehet őket ismerni. Én még szerencsés is vagyok, mert tulajdonképpen a homlokomat sem tudom ráncolni, csak a szemem körül vannak szarkalábak, meg picit az ajkaim széle van lebiggyedve, de már most rendszeresen lifting masszázsozok, meg kenek magamra minden szart :smiley:

8 Likes

Deeee posztolj még ilyet :drooling_face: :drooling_face: :drooling_face: :star_struck:

3 Likes

Ezen jót nevettem és felismertem egy sorstársat :smiley: Bár a masszírral mostanában le vagyok maradva :see_no_evil:

1 Likes

“… meg kenek magamra minden szart.”
Az én bőrápolási filozófiám veleje. :smiley: :smiley:

8 Likes

Viccen kívül, Csajok, engem tényleg megnyugtat, hogy itt sorstársakra találok. A munkahelyemen sokszor megkaptam azt a kritikát, hogy túlságosan kopog a magassarkúm, vagy munkába úgy öltözök, mint más színházba… Én inkább arra a kolléganőre (és barátnőmre) hallgattam, aki azt mondta, a munkaköri leírásomba bele kellene írni hogy csak magassarkúban mehetek dolgozni, mert mocskos jó vádlim van😅
Imádom látni, hogy mennyi kencét összevásároltok, mert én pl a parfümöknél teszem ugyanezt. Úgyhogy összességében arra jutottam, inkább azért szóljanak meg, mert csinos vagyok, mint azért, hogy slampos, vagy igénytelen…

11 Likes

Egy nem túl távoli jövőben egy AP (Anti parfüm) gyűlésen:
Én:Sziasztok, Rita vagyok, parfüm függő vagyok…
Mindenki: SziaaIMG_20240307_215621
Riiitaaaa…
Ez a februári, március eleji üveges maradék beszerző túrám eredménye… De végülis szülinapom volt, meg hát itt a nőnap is🥲

20 Likes

Nagyon kacagok :smiley: pont ma fejtettem ki férjnek, hogy az ehavi kozmetikai/szépségápolási, öltözködés (nadrágokat varratok) és eü kiadásaim mekkora összeget fognak felemészteni, meg hogy muszáj leszek lassan meghúzni a nadrágszíjat, mert ez nem állapot. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy mostantól nincs smink meg körmös meg hasonlók. Reakció: te költözöl vagy én, mert válunk. Slampos nővel nem élek együtt :smiley: Nem szoktam meg :smiley:
Nem véletlenül az én emberem :wink:
Csak hogy ON is legyek: holnap teszek fel képet a frissen szerzett púderemről és spirálomról :smiley:

10 Likes

Sipo patikából rendeltem vitaminokat, teát stb mikor megláttam, hogy a La-Roche Posaynak van itthon új fényvédője. Illatmentes. UVA 36, orvostechnikai besorolású termék.
Álmom, hogy egy gyógyszeripari cégtől lehessen venni fényvédőt, ami kozmetikai szempontból is megfelelő. Meglátjuk, eddig sajnos nincsenek jó tapasztalataim.

20240308_155317

18 Likes

@Gloria, nagyon izgi ez az új felfedezésed :ok_hand:, engem is nagy lázba tud hozni ha (nagy ritkán) magas PPD számú fényvédőre bukkanok, mert ugye legalább a nyári, vízparti tartózkodás idejére a minél magasabb uva-védel lenne az ideális.
A múltkoriban is beszámoltál egy új brandről és rendeltél is tőlük (ha nem csal az emlékezetem) egy szintén magas uva-védelmű fényvédőt, kibróbáltad?

Mint már ennek többször hangot adtam itt (is), én, mióta felfedeztem, eltántoríthatatlanul ISDIN-fényvédő-hű :grin: vagyok (vízközelben mindenképp), mert számomra az eddig kipróbált összes fényvédő közül ez az egyetlen, ami egyesíti a számomra fontos tulajdonságokat: magas és megbízható (gyógyszertári) fényvédelem + 1000% nem csípi a szemet + egyedülállóan kiváló kozmetikai elegánsság (Fusion Water).
Amúgy ennek a spanyol márkának is van magas uva-védelmet biztosító fényvédője: Isdin Fotoultra Solar Allergy Spf100+ papírforma (in vitro) szerint SPF 107 és UVA 40.
Amúgy a nem vízparti (mindennapos, városi) fényvédelmet illetően én is ki-kicsapongok :face_with_hand_over_mouth:.

6 Likes

Igen, a NicheLab-ra gondolsz, kipróbáltam, az első alkalommal félre is dobtam. Kipirosodott a bőröm, csípte a szemem, nem vészesen, de éreztem. Aztán második, harmadik alkalommal már nem volt ilyen tünet, de nem hiszem, hogy újraveszem. 5-ből 4 csillagos. Nem rossz, de kicsit nehezen szívódik fel, és a folyékony nagyon szilikonos színtelen állag miatt nehéz eldönteni, hogy került-e mindenhova megfelelő mennyiségben.
Az Isdin radaron van, próbáltam a water fusion verzióból többet, de sajnos csípi a szememet.
Nagyon érzékeny a szemem és a bőröm is, a mineral lenne az igazi, de abból még nehezebb jót találni. Szerintem bőven 30 felett vagyok a próbálgatásban és kettő van amit szeretek, az Avene illatmentes és a Naked Sunday mineral.
Azzal a kettővel el is lennék, de vadászom a tökéletesre.
Valamennyire hozzászokott a bőröm a kémiaihoz, de csak újgenerációs, a régi fajta összetevőket nem bírom.
Láttam az Isdint a spanyol oldalon, amit ajánlottál és köszi a fenti linket.
Azt hiszem, a többiek nevében is írhatom, ha van jó beszerzési forrásod és szállít eu-ba, légyszi tedd itt közzé. :blush:

9 Likes

@Gloria , sajnálom, hogy nálad az ISDIN által kifejlesztett szemirritáció-mentességet garantált Safe-Eye Tech tecnológia nem működik :thinking:, számomra meg ez az egyetlen fényvédő, ami biztosan nem csípi az amúgy extrém érzékeny, világos szemem.

Az ISDIN beszerzése itt nálunk már nem nehéz, mo-i viszonyban még igencsak az általunk is jól ismert, francia gyógyszertári márkák uralják a kereskedelmet. Tudnám ajánlani az Amazont, vagy ezt a lengyel e-commerce-t Superpharm, ami már más országokban, mint itt Olaszo. is, nyitott honlapot.
Tudom, nem annyira kényelmes, hogy a lengyelt le kell fordítani és a zlotyit át kell váltani :face_with_hand_over_mouth:, de csak némi türelem és gyakorlat kérdése, … én pl. évekig rendeltem rendszeresen több, fix cuccot is egy lengyel honlapról (sajnos az új tulaj nem postáz külhonba).
Ja, még az is feltűnt, hogy még a K-18 is beszerezhető náluk. Érdemes lehet itt is csemegézni, gyakran a “szomszéd kertje zöldebb”, mint a sajátunk :grin:

4 Likes