Azt hiszem azt már tudod rólam, hogy egy-egy vásárláson évekig tudok gondolkozni, gondolj bele mennyi előkészület előzte meg, hogy elmenjek egy-egy kezelésre
Az idő senkit sem kímél, tudtam, hogy 40 felett már nekem is szükségem lesz majd erre-arra, végül amikor elkezdett ráncosodni a homlokom az adta meg a végső lökést.
Rengeteg infót gyűjtöttem az évek alatt, tudtam, hogy csak orvoshoz fogok menni, plasztikai sebész vagy bőrgyógyász jöhetett szóba.
Eddig csak olyan kezeléseket csináltattam amik visszafordíthatóak, így az első alkalmak előtt egy minimális izgalom volt csak bennem, tudtam, hogy ha nem tetszik az eredmény akkor is csak fél/egy évig nézem majd a tükörben. A smiktetoválásomon jobban izgultam, mert ha a néni elrontja a szemöldököm akkor egy Batman jellel a homlokomon kell élnem amíg ki nem lézerezik, míg 0,5 ml hyaluronsavat senki, de senki nem vett észre a számban.
Szerintem túl is vannak ezek a kezelések misztifikálva, miután túl van rajta az ember már csak nevet, hogy jé hát ettől féltem , nem is fájt annyira mint gondoltam és ha ésszel van csinálva akkor szinte észrevehetetlen.
Leginkább a számnál voltam izgatott és azzal vártam vagy 20 + évet, mert amikor bejött a szilikon én már akkor szerettem volna, csak mindig az járt a fejemben, hogy de jó lenne valami olyan anyag ami fel tud szívódni ha nem tetszik. Voilá és lőn hyaluron Megérte óvatosnak lenni.
A fájdalom teljesen kibírható 10-15 szúrás a homlok és azt hiszem talán 6-8 a száj.
A száj az le van zsibbasztva , nekem eddig 4 kezelésből egy volt ami fájt a többi az nem.
Mellesleg utálom az orvosokat és rühellem a tűket, de mégis minden évben az összes vizsgálatot végigjárom, annyi, hogy most már beillesztettem a kötelező körökbe plusz egy-két szurkálást is.
Ha lesz még több kérdés is akkor nyitok neki egy topicot, hogy ne legyek off.