KM zsibis szerzemény . Tegnap egy foltomra már használtam, úgy láttam nagyon jó. Jó állagú, tartós, pont jó a színe :).
DM (talán Gloria írta, hogy bővült a koreai/japán választék), tényleg.
Rossmann:
H&M-be néztem még be. Hazajött egy fekete szandál (lapos sarok)+egy playsuit (rövidnacis, teszek a visszerekre ezután ha meleg lesz). Mindkettő akciós volt, most nagyobb méretekben is láttam jó ruhákat leárazva.
Az anyáknapi csokrot is beszereztem, most, hogy sikerült egy munkanapon hazaesni.
Amadea pirosítója is úton van ismét. Már nagyon madár látta lesz.
Hada Labo van a DM-ben?
Igen, de lehetne több fajta is, nem haragudnék érte, kint nincs.
Vagy direkt elbújnak előlem, vagy ennyire vaksi vagyok, de én még nem találkoztam a koreai újdonságokkal.
Wáwáwá, nagyon köszi, majd légyszi küldd át a ragszámot, nehogy úgy járjunk, mint legutóbb.
A másikat vettem meg, piros, és nagyon jó. Minden tonerem parkol azóta. Nagy adag, nem kell spórolni.
A másikat nem mertem megvenni, abban retinol is van. Elég gyakran elfelejtem a fényvédőt, pl. ma is. A szérumon gondolkodtam még, de emellett döntöttem.
Már kipróbáltam. Ráírták, hogy nem illatosított, de ennek jó illata van.
A többit is ki kell próbálnom majd, kivéve a tégelyesek. Eszméletlen jó hatással van a bőrömre. Remélem, neked is be fog válni.
Egy gyors kérdés Montelino, én holnap megyek Bécsbe, és benéznék Dm-be Physicians formula termékekért. Az itthoniakban nem sok van, folyton üres a készlet mire odajutok. A kintiekben vannak? (Butter bronzerre fáj a fogam konkrétan, itthon a webshopokból is kifogyott. Ha ott meg tudom venni inkább nem rendelném külföldről)
végre megjöttek a JHAG mintácskák!
egy Moon Dance-t is rendeltem, sajna az nem jött meg, írtam a customer supportnak, elküldik később vagy mi lesz
Én ott nem láttam ezt a márkát a DM polcain. Iherb oldaláról lehet rendelni pl.
A Mariahilferen (3 Douglas van, a legnagyobb azt hiszem a 84-es szám alatt van, ott van The Ordinary, Benefit, Nars, UD stb. is) találsz olyan nagyobb márkákat is amelyeket otthonra csak rendelni tudsz. A Kärntner utcában is van egy nagy (meg egy kisebb is), talán az a legnagyobb a városban. Bocs, hogy csak most válaszolok, itthon nincs mobilnetem.
De rég olvastalak! Merre jártál?
Sikerült pár méhecskés Essence terméket beszerezni, egyelőre csak a rúzst és a balzsamot próbáltam, annyira nem kiemelkedőek, a paletta mellé kirakott mintát swatcholtam és egész jónak tűnt, de nem az én színeim, úgyhogy azt nem hoztam el, arcra való ecset már nem volt sajnos.
A Moyra mini lemezekre elvileg 30% kedvezmény volt, itthon vettem észre hogy nem vonták le a kedvezményt, végülis csak párszáz forint volt és amúgy is megvettem volna teljes áron mert tetszenek a minták.
A Galactica impulzus vásárlás volt, csillagok, űrhajósok, holdjárók vannak rajta.
A két ILNP lakk is impulzus vásárlás volt, az Interstellar nevűn egy ideje már gondolkodtam, az Isabella nevű meg megtetszett.
Elvileg így néznek ki
Interstellar:
Isabella:
De szuper termékek Az a kék lakk álomszépséges
Azt elfelejtettem írni hogy az ILNP lakkok a zsibiről vannak, tényleg lehet szép dolgokat találni kedvező áron
Az indie lakkokat nehéz jó áron eladni, ha féláron elmennek, már az is siker - ami vevő oldalról viszont jó.
Ez az eladó azért elkérte az árát de mivel tudtunk személyesen találkozni így nem volt postaköltség, ha egy Nailland rendelést adtam volna le az valószínű több lett volna mint ez a két lakk
magam alatt :'D na jó, csak félig, de tavaly nyáron tényleg kicsit rossz passzba kerültem és elment a kedvem pár dologtól, meg a gépem is olyan öreg volt már, hogy kikapcsolódásra se nagyon használtam, aztán vettem most egy új laptopot és újra felfedeztem a fórumot
@bernadettu nagyon szépek a lakkok . 2 ILNP lakkal én is szemezek, de még nem tudtam jó indokot találni, hogy vegyek
Meg sem merem kérdezni hogy melyek azok, mert végül az én kívánság listám is hosszabb lesz
Akkor kellemes visszatérést!