💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon nem fogy az a pirosító :grinning:

Lehet, hogy egyszer felveszem a fonalat az Instámon, de nagyon távol fogom tartani magam az influenszeres köröktől az biztos. Úgy talán még lesz lelki nyugalmam is folytatni, csak a magam és pár sminkfanatikus örömére.

Így legyen.

2 Likes

Én is :smiley:

1 Likes

Notinos pakk. A K18 jelenleg csodaszer kategória nálam, a minta 2 kezelésre volt elég, nagyot dobott a hajam állapotán.
A Catrice szemöldök ceruza hű társam, most a szokásos 040-es mellé vettem egy világosabbat, a 020-ast.
Az Essence-ből pedig be kell tárazni. :grin:1000004330

10 Likes

Az Essence-ből nekem is van már egy tartalékom. :smiley:

4 Likes

@Gloria és @Montelino voltak akik inspiráltak (vagy mondjam úgy, hogy miattatok? :grin::money_with_wings: :money_with_wings:)
N webáruház és egy régi ismerőstől, aki megkérdezte mit szeretnék Németo-ból, amikor jön. Nem akartam drágább dolgot kérni, mert nem engedi kifizetni, de az Essence The Super Balm már a kívánságlistámon volt mióta láttam egy influenszernél.
20240223_101236
Az ajkkencékkel le kell állnom, jó kis készlet jött már össze.
A 10x-es nagítású tükör rémisztő képet mutat, mintha mikroszkóp lenne :scream:
A Skin Tint ajánlást köszönöm, @Gloria ! Tényleg jó kis cucc!

13 Likes

Nekem a balm-ra fáj a fogam. :grinning:

1 Likes

Jött ma egy iHerb rendelésem és a vitaminok mellé becsúszott egy alapozó is. A színt azt hiszem eltaláltam, az illata pedig tisztaság illat. :blue_heart:

Nem igazán olvastam utána, csak megtetszett. :see_no_evil:
IMG_20240226_185229

12 Likes

Barinőmtöl kaptam ezeket a csillogó és irizáló csodákat. Sajni a kép nem színhű. Egy Catrice stardust in a bottle és egy Gabriella Salvete lemonade színek.
Betegen is azzal foglalkozott, hogy nekem elhozza ezeket :heart:
20240229_195714

20 Likes

Huncutkodtam pár napja és ilyeneket vettem. A mini arcepilátor jól jön a növekvő arcszőr-állományra míg el nem jön a (majdnem) végleges szőrtelenítés. Először a N webáruházban néztem ki akciósan, aztán körülnéztem a neten és nem akciósan majdnem fele annyiért szereztem be :joy:
Dm gyorskör. 2 fázisú micivíz, amit vízálló smink ellen használok és a Balea jó értékelésű, illatmentes testápoló cica krémje -fincsi :yum:
20240226_124752
20240229_204847

17 Likes

Legyen nagyon sok örömöd benne én is köszönöm a cuki ajakápoló szettet :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

:heart: :gift_heart: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

A Gabriella Salvete fedőlakk egy csoda. Kíváncsi vagyok, a "sima " lakkjai milyenek. Írsz majd róla? :slight_smile:

1 Likes

Igen, most épp egy rétegben csücsül a csutkára vágott körmeimen :sweat_smile: A száradási sebessége szuper- egyelőre ennyit mondhatok :slight_smile:

1 Likes

Ez jó hír, nálam ez a legfontosabb lakk-tulajdonság. :smiley:

1 Likes

Otthoni DM és egy gyógyszertár. Rengeteg ecsetem van, de a KAP valahogy idáig kimaradt. Ez az ecset külsőre nagyon hasonlít az RT Expert face brush ecsetemre.
IMG_20240303_165206_edit_68489568277567

Douglas:
IMG_20240303_164026_edit_68574049718179

Müller: - 30% volt koreai termékekre bizonyos összeg felett. Sminkre is volt akció.
IMG_20240219_163253_edit_68612764115569
IMG_20240303_164153_edit_68516457508813

16 Likes

Ez a Sky High primer tök jó, és olyan elegáns.

Még nem próbáltam, de fekete, legalább nem fog fehéren látszani a spirál alatt.

1 Likes

Ma megrendeltem én is a Chilli-t és egész nap ezt fogom dúdolni :smiley:

Köszi az ajánlást, nagyon kíváncsi vagyok erre a kis cuccra.

2 Likes

Haha, nekem is ez az együttes ugrik be a nevéről :laughing:
Na, akkor megvan a fejemban mára a nóta :sweat_smile:

Remélem neked is beválik a kis malackaszínű cucc :crossed_fingers:

2 Likes

Nagyon remélem, mert tölteni senki sem akarja nekem , így csak az elfedés marad mint opció.
Majd referálok, hogy milyen :slight_smile:

1 Likes