Én is 
Notinos pakk. A K18 jelenleg csodaszer kategória nálam, a minta 2 kezelésre volt elég, nagyot dobott a hajam állapotán.
A Catrice szemöldök ceruza hű társam, most a szokásos 040-es mellé vettem egy világosabbat, a 020-ast.
Az Essence-ből pedig be kell tárazni. 

Az Essence-ből nekem is van már egy tartalékom. 
@Gloria és @Montelino voltak akik inspiráltak (vagy mondjam úgy, hogy miattatok? 
)
N webáruház és egy régi ismerőstől, aki megkérdezte mit szeretnék Németo-ból, amikor jön. Nem akartam drágább dolgot kérni, mert nem engedi kifizetni, de az Essence The Super Balm már a kívánságlistámon volt mióta láttam egy influenszernél.

Az ajkkencékkel le kell állnom, jó kis készlet jött már össze.
A 10x-es nagítású tükör rémisztő képet mutat, mintha mikroszkóp lenne 
A Skin Tint ajánlást köszönöm, @Gloria ! Tényleg jó kis cucc!
Nekem a balm-ra fáj a fogam. 
Jött ma egy iHerb rendelésem és a vitaminok mellé becsúszott egy alapozó is. A színt azt hiszem eltaláltam, az illata pedig tisztaság illat. 
Nem igazán olvastam utána, csak megtetszett. 

Barinőmtöl kaptam ezeket a csillogó és irizáló csodákat. Sajni a kép nem színhű. Egy Catrice stardust in a bottle és egy Gabriella Salvete lemonade színek.
Betegen is azzal foglalkozott, hogy nekem elhozza ezeket 

Huncutkodtam pár napja és ilyeneket vettem. A mini arcepilátor jól jön a növekvő arcszőr-állományra míg el nem jön a (majdnem) végleges szőrtelenítés. Először a N webáruházban néztem ki akciósan, aztán körülnéztem a neten és nem akciósan majdnem fele annyiért szereztem be 
Dm gyorskör. 2 fázisú micivíz, amit vízálló smink ellen használok és a Balea jó értékelésű, illatmentes testápoló cica krémje -fincsi 

Legyen nagyon sok örömöd benne én is köszönöm a cuki ajakápoló szettet

A Gabriella Salvete fedőlakk egy csoda. Kíváncsi vagyok, a "sima " lakkjai milyenek. Írsz majd róla? 
Igen, most épp egy rétegben csücsül a csutkára vágott körmeimen
A száradási sebessége szuper- egyelőre ennyit mondhatok 
Ez jó hír, nálam ez a legfontosabb lakk-tulajdonság. 
Otthoni DM és egy gyógyszertár. Rengeteg ecsetem van, de a KAP valahogy idáig kimaradt. Ez az ecset külsőre nagyon hasonlít az RT Expert face brush ecsetemre.

Douglas:

Müller: - 30% volt koreai termékekre bizonyos összeg felett. Sminkre is volt akció.

Ez a Sky High primer tök jó, és olyan elegáns.
Még nem próbáltam, de fekete, legalább nem fog fehéren látszani a spirál alatt.
Ma megrendeltem én is a Chilli-t és egész nap ezt fogom dúdolni 
Köszi az ajánlást, nagyon kíváncsi vagyok erre a kis cuccra.
Haha, nekem is ez az együttes ugrik be a nevéről 
Na, akkor megvan a fejemban mára a nóta 
Remélem neked is beválik a kis malackaszínű cucc 
Nagyon remélem, mert tölteni senki sem akarja nekem , így csak az elfedés marad mint opció.
Majd referálok, hogy milyen 
Beérkezett pár rendelésem a napokban.
A Nailland-től:
Phoenix Indie - Marvellous Unicorns (bal)
Phoenix Indie - Ice Delight (jobb)
Mivel éppen befoglalható kabosonokat készítek velük, így meg is tudom mutatni őket. 

Marvellous Unicorns:

Ice Delight:

Ez pedig Aliexpressről. Ő egy párafejlesztő kis USB-s ketyere, rózsavíz és glicerin keverékét tettem bele az alábbi videók által inspirálva.
Videó 1
Videó 2
A glicerin mostanában a kedvenc arcápolóm (hülye olcsó és nagyon látványos a hatása), szóval jó dolog, hogy magammal is tudom vinni. A kis kütyü tökéletesen működik (még), és nem permetet hanem gőzt fejleszt.