Notino-n megakadt a szemem két új terméken, Essence skin tint és magic filter glow booster.
Őszintén semmi elvárásom nem volt, jó ideje nem veszek drogériás sminkcuccot. Meg semmilyet, elvonón vagyok.
Vettem egy pírt is, ami törötten érkezett, 3 levélváltással sikerült az 1000 Ft-os reklamációt elfogadtatni. Ezen úgy felb@sztam magam, hogy beledobtam a táskámba, mondom soha többet semmit innen.
De a lényeg, fürdés előtt kipróbáltam, a magic filterből tuti veszek még, de a skin tint is hibátlan. A színt is eltaláltam. Ennyi pénzért minőséget kapunk.
A magic filter tényleg healthy glow, egy szépítő fátyol, semmi feltűnő csillogás, csak belső fény, wow. Állagra habos krém. Mindkettő illatmentes, a skint tint spf 30. Ajánlom kipróbálni, filléres csodatermékek.
Csatlakozom, tényleg tud valamit a kis szemkörnyékápoló akármi.
Korábban volt hasonló terméke az Essence-nek, applikátoros korrektor, ugyanilyen rózsás árnyalatban, csak sűrűbb a formula. Szóval időről-időre felbukkan.
Ez a szempillaspirál is nagyon jó, pedig én sosem találok semmit az Essence-nél.
Spirálra nem szeretek sokat költeni, mert ez az a termék,aminél biztosan betartom a szavatossági időt, viszont a drogeriásakkal sem voltam elégedett. De ez az Essences tényleg szép pillákat csinál, biztosan újraveszem, amíg még kapható.
Te nőszemély, miért csábítasz??!
Használd egészséggel a termékeket!!
Jaj, megint vásárolni kell
Magic filterhez hasonló lehet a Catrice Soft Glam Filter Fluid nevű terméke. Én még nem próbáltam.
https://www.catrice.eu/hu-hu/lp/watch-me-glow
Igen, csak ez pumpás, a Catrice meg úgy emlékszem szivacsos végű. CT koppancsok.
A legkorábbi amit találtam a Hourglass Curator. Nemtom megvan-e Safiya, a youtuber aki a Buzzfeed-nél kezdett, neki volt egy videója a Hourglass csavaros spiráljáról 2017-ben.
Nekem ez kimaradt, hogy volt ilyen jóval korábban. Huh, micsoda áron adták! Vicces a csavaros módszer, azt hittem hülyéskedsz mikor először írtad, hogy vettek azt is
Azt gondoltam az ázsiaiak csinálták meg először ezt a fém vackot. Ezek szerint nem ők találták fel.
Lehet, hogy egy jobb vízálló drogériás spirállal is elérném a tartósan megemelt hatást vagy egy jóféle koreai vagy japán “normál” szempillafestékkel is, meg az is lehet, hogy nem- satnyulnak a pilláim
Már megint én… Zsibis beszerzés. Jön a tavasz (remélem nem csap be az időjárás) és nem sokára jön az olajos t-vonal időszaka, talán ez majd segít kicsit a pórusoknak és az olajtermelés normalizásálásban. Olyan csinos ez a rózsaszín lötty (lámpafény: )
Mai kalandozásom a Westendben.
Eredetileg a két Marionnaud rendelésemért mentem (kihasználtam a 30%-os kedvezményt), de végül vettem egy Body Shop poralapozót is, kíváncsi leszek, hogy teljesít. (Medium 2W: határozottan sárgás, a Dior 1W és 2W között van azt hiszem. Lehet, hogy picit sötét lesz, de akkor legfeljebb jön az 1W is.)
A 2 db Dior Lip Glow-ból az egyik a 004 Coral (sokadszorra veszem újra), a másik a 012 Rosewood amit most próbálok először. Nem tudom, hogy csinálják, de ez is zseniális szín, ragyog tőle az arcom.
A Creme Abricot régi vágyam, most 30%-al olcsóbban jó vétel volt, és egy időre meg van oldva a körömágybőröm ápolása. Tényleg mindent visz, nagyon szépek tőle a körmeim.
A Clarins szemhéjpúder paletta (06 Midnight) arra jó, hogy kiélem vele a kék utáni sóvárgásom. Remélem.
(Kíváncsi leszek erre a My Way Nectarra, az anyaillattal ki lehet kergetni a világból; depresszív, lehangoló, nehéz, tömény… )
Év eleji stylevana rendelés:
Új cuccok. A mangós fufut már most megbántam, nagyon szottyadt (teszter nem volt sajna), de a másik kettő azért kellemes. Jobbra a két magenta hajas cucc akciós volt, remélem az egyik legalább bejön majd, de a szérumot át kell tennem valami spré üvegbe mert kiborít ez így (illetve hát na, félek hogy kiborul). A fehér hajlakk a kép tetején középen impulzusvásárlás volt, de a szárazsamponhab bejött, remélem ez se okoz csalódást (bár az illata nagyon más, azt hittem egy termékcsalád, egy illat, de nem…)
Középen a lemosók, az fogyóeszköz de akartam valami újat…
Alul meg a sminkek KIKO kiárusításból. Az alapozóra mérges vagyok hogy kivezetik, pont az én téli színem és az a lágy filterszerű fedés, amit kerestem, de utolsó (előtti) darab volt. (Nem megyek vissza megvenni az utolsót, van két másik bontott alapozóm, de nem tudtam otthagyni.) A másik egy matt kékesszürke folyékony rúzs. Nagyon természetellenes, imádom. (Az essence vibrant shock “black widow” árnyalatra emlékeztet, amit a fene tudja hány évig őrizgettem míg megbuggyant.)
Sminkes barátnőm meglepett.
Egyelőre nézek, mint a moziban, eddig nem volt folyékony pirosítóm.
Lip Glow… kistáskám állandó tartozéka. Imádat.
Úgyszintén! Eddig ezeket próbáltam: Coral, Ultra Pink, Raspberry, Cherry, Rosewood.
Nagyon szerettem volna egy Ultra Coral-t is, de már nem kapható a Dior oldalán…
Te melyik szín(eke)t használod?
Coral, Raspberry, Rosewood, én még használom a Rose Nude-ot is. Mindig kapok a rendeléshez olyan mini Lip Maximizert is, de ez a formula a kedvencem.
Ja, most vettem egy Rare Beauty ajakbalzsamot, de úgy érzem, hogy sose ér ide a rendelésem.
A Rose Nude-ból egy mintám van, bár az Lip Maximizer, de nagyon tetszett a színe. Azért ha megvenném, én is a Lip Glow változatot venném, az az igazi. Nem szeretem az ajakdúsító termékeket, utálom ha mentolos, és birizgál meg csíp, a gondolatot meg főleg, hogy ez végül a bensőmben köt majd ki…
A Rare Beauty-ból melyik árnyalatot vetted? Bevallom, semmit nem próbáltam még tőlük, valahogy nem keltette még fel a márka az érdeklődésem. Miért szereted amit szeretsz tőlük, mit tudnak?
A Lip Maximizer nekem is csak arra jó, hogy egy perc alatt lenyaljam. Cuki a kis üvegecske, nagyon fancy, ha este bedobom a retikülömbe, de kb. ennyit is tud.
Rare Beauty? Jajjjj, hol kezdjem? Selena Kolléganőmnek/barátnőmnek vettem először születésnapjára egy szemfestéket, egy bronzert és egy pirosítót. Oda-vissza volt érte. Mivel napi 10-12 órát dolgozunk egymás mellett, kb. mindent kipróbálunk/kielemzünk, ami a kezünkbe kerül. Sminkesként dolgozik egyébként mellékesen, kb. tonnányi cucca van. Bőre, haja olyan, mint az enyém, látom, mi milyen rajta.
Nagyon jó árban vannak a termékei, iszonyatosan szépen pigmentáltak, tartósak. Nem mellesleg nagyon jók az összetevői, bírja a bőröm. Lefotózhatom mi van nekem, ő a bronzerért, szemfestékért, pirosítóért odáig van.
Nekem ez van, egy tartós szemfesték, ami brutális, a Sephorából rendeltem. Tényleg súlytalan, a krémes festékeknél azt nem szeretem, hogy nem áttetszőek, nem kifinomultak, hanem vastagok. Ez gyönyörű. Most vettem egy másik színben, alig várom, hogy megjöjjön (lassú a szállítás a Rare Beauty oldalán):
Van még egy ecsetem és egy folyékony pirosítóm, amit a kolléganőmtől kaptam, egyelőre imádás minden. Ja, és volt egy ilyenem, amit valahol elhagytam :
Ajakbalzsamból az Appreciate árnyalatot vettem, csak az volt készleten: