💖 ùj unboxing kèpekkel

Notino-n megakadt a szemem két új terméken, Essence skin tint és magic filter glow booster.
Őszintén semmi elvárásom nem volt, jó ideje nem veszek drogériás sminkcuccot. Meg semmilyet, elvonón vagyok. :joy:
Vettem egy pírt is, ami törötten érkezett, 3 levélváltással sikerült az 1000 Ft-os reklamációt elfogadtatni. Ezen úgy felb@sztam magam, hogy beledobtam a táskámba, mondom soha többet semmit innen. :rofl:
De a lényeg, fürdés előtt kipróbáltam, a magic filterből tuti veszek még, de a skin tint is hibátlan. A színt is eltaláltam. Ennyi pénzért minőséget kapunk.
A magic filter tényleg healthy glow, egy szépítő fátyol, semmi feltűnő csillogás, csak belső fény, wow. Állagra habos krém. Mindkettő illatmentes, a skint tint spf 30. Ajánlom kipróbálni, filléres csodatermékek.

20240213_121204

22 Likes

Csatlakozom, tényleg tud valamit a kis szemkörnyékápoló akármi.

Korábban volt hasonló terméke az Essence-nek, applikátoros korrektor, ugyanilyen rózsás árnyalatban, csak sűrűbb a formula. Szóval időről-időre felbukkan.

3 Likes

Ez a szempillaspirál is nagyon jó, pedig én sosem találok semmit az Essence-nél.
Spirálra nem szeretek sokat költeni, mert ez az a termék,aminél biztosan betartom a szavatossági időt, viszont a drogeriásakkal sem voltam elégedett. De ez az Essences tényleg szép pillákat csinál, biztosan újraveszem, amíg még kapható.

1 Likes

Te nőszemély, miért csábítasz??! :smiley:
Használd egészséggel a termékeket!! :slight_smile:

2 Likes

Jaj, megint vásárolni kell :rofl:

2 Likes

Magic filterhez hasonló lehet a Catrice Soft Glam Filter Fluid nevű terméke. Én még nem próbáltam.
https://www.catrice.eu/hu-hu/lp/watch-me-glow

1 Likes

Igen, csak ez pumpás, a Catrice meg úgy emlékszem szivacsos végű. CT koppancsok.

1 Likes

A legkorábbi amit találtam a Hourglass Curator. Nemtom megvan-e Safiya, a youtuber aki a Buzzfeed-nél kezdett, neki volt egy videója a Hourglass csavaros spiráljáról 2017-ben.

1 Likes

Nekem ez kimaradt, hogy volt ilyen jóval korábban. Huh, micsoda áron adták! Vicces a csavaros módszer, azt hittem hülyéskedsz mikor először írtad, hogy vettek azt is :laughing:
Azt gondoltam az ázsiaiak csinálták meg először ezt a fém vackot. Ezek szerint nem ők találták fel.

Lehet, hogy egy jobb vízálló drogériás spirállal is elérném a tartósan megemelt hatást vagy egy jóféle koreai vagy japán “normál” szempillafestékkel is, meg az is lehet, hogy nem- satnyulnak a pilláim :confused:

Már megint én… Zsibis beszerzés. Jön a tavasz (remélem nem csap be az időjárás) és nem sokára jön az olajos t-vonal időszaka, talán ez majd segít kicsit a pórusoknak és az olajtermelés normalizásálásban. Olyan csinos ez a rózsaszín lötty :heart_eyes: (lámpafény: :roll_eyes: :unamused:)

20240215_170705

14 Likes

Mai kalandozásom a Westendben.

Eredetileg a két Marionnaud rendelésemért mentem (kihasználtam a 30%-os kedvezményt), de végül vettem egy Body Shop poralapozót is, kíváncsi leszek, hogy teljesít. (Medium 2W: határozottan sárgás, a Dior 1W és 2W között van azt hiszem. Lehet, hogy picit sötét lesz, de akkor legfeljebb jön az 1W is.)

A 2 db Dior Lip Glow-ból az egyik a 004 Coral (sokadszorra veszem újra), a másik a 012 Rosewood amit most próbálok először. Nem tudom, hogy csinálják, de ez is zseniális szín, ragyog tőle az arcom.

A Creme Abricot régi vágyam, most 30%-al olcsóbban jó vétel volt, és egy időre meg van oldva a körömágybőröm ápolása. Tényleg mindent visz, nagyon szépek tőle a körmeim. :slight_smile:

A Clarins szemhéjpúder paletta (06 Midnight) arra jó, hogy kiélem vele a kék utáni sóvárgásom. Remélem.
:grin:

(Kíváncsi leszek erre a My Way Nectarra, az anyaillattal ki lehet kergetni a világból; depresszív, lehangoló, nehéz, tömény… :nauseated_face:)

3

4

2

1

20 Likes

Év eleji stylevana rendelés:
IMG_20240216_115056

20 Likes

20240217_002529
Új cuccok. A mangós fufut már most megbántam, nagyon szottyadt (teszter nem volt sajna), de a másik kettő azért kellemes. Jobbra a két magenta hajas cucc akciós volt, remélem az egyik legalább bejön majd, de a szérumot át kell tennem valami spré üvegbe mert kiborít ez így (illetve hát na, félek hogy kiborul). A fehér hajlakk a kép tetején középen impulzusvásárlás volt, de a szárazsamponhab bejött, remélem ez se okoz csalódást (bár az illata nagyon más, azt hittem egy termékcsalád, egy illat, de nem…)
Középen a lemosók, az fogyóeszköz de akartam valami újat…
Alul meg a sminkek KIKO kiárusításból. Az alapozóra mérges vagyok hogy kivezetik, pont az én téli színem és az a lágy filterszerű fedés, amit kerestem, de utolsó (előtti) darab volt. (Nem megyek vissza megvenni az utolsót, van két másik bontott alapozóm, de nem tudtam otthagyni.) A másik egy matt kékesszürke folyékony rúzs. Nagyon természetellenes, imádom. (Az essence vibrant shock “black widow” árnyalatra emlékeztet, amit a fene tudja hány évig őrizgettem míg megbuggyant.)

15 Likes

Sminkes barátnőm meglepett.:heart_eyes:
Egyelőre nézek, mint a moziban, eddig nem volt folyékony pirosítóm.20240215_165645

20 Likes

Lip Glow… kistáskám állandó tartozéka. Imádat.

1 Likes

Úgyszintén! Eddig ezeket próbáltam: Coral, Ultra Pink, Raspberry, Cherry, Rosewood.
Nagyon szerettem volna egy Ultra Coral-t is, de már nem kapható a Dior oldalán…
Te melyik szín(eke)t használod? :slight_smile:

Coral, Raspberry, Rosewood, én még használom a Rose Nude-ot is. Mindig kapok a rendeléshez olyan mini Lip Maximizert is, de ez a formula a kedvencem.

Ja, most vettem egy Rare Beauty ajakbalzsamot, de úgy érzem, hogy sose ér ide a rendelésem. :frowning:

A Rose Nude-ból egy mintám van, bár az Lip Maximizer, de nagyon tetszett a színe. Azért ha megvenném, én is a Lip Glow változatot venném, az az igazi. Nem szeretem az ajakdúsító termékeket, utálom ha mentolos, és birizgál meg csíp, a gondolatot meg főleg, hogy ez végül a bensőmben köt majd ki… :crazy_face:

A Rare Beauty-ból melyik árnyalatot vetted? Bevallom, semmit nem próbáltam még tőlük, valahogy nem keltette még fel a márka az érdeklődésem. Miért szereted amit szeretsz tőlük, mit tudnak?

A Lip Maximizer nekem is csak arra jó, hogy egy perc alatt lenyaljam. Cuki a kis üvegecske, nagyon fancy, ha este bedobom a retikülömbe, de kb. ennyit is tud.

Rare Beauty? Jajjjj, hol kezdjem? Selena :heart_eyes: Kolléganőmnek/barátnőmnek vettem először születésnapjára egy szemfestéket, egy bronzert és egy pirosítót. Oda-vissza volt érte. Mivel napi 10-12 órát dolgozunk egymás mellett, kb. mindent kipróbálunk/kielemzünk, ami a kezünkbe kerül. Sminkesként dolgozik egyébként mellékesen, kb. tonnányi cucca van. Bőre, haja olyan, mint az enyém, látom, mi milyen rajta.
Nagyon jó árban vannak a termékei, iszonyatosan szépen pigmentáltak, tartósak. Nem mellesleg nagyon jók az összetevői, bírja a bőröm. Lefotózhatom mi van nekem, ő a bronzerért, szemfestékért, pirosítóért odáig van.
Nekem ez van, egy tartós szemfesték, ami brutális, a Sephorából rendeltem. Tényleg súlytalan, a krémes festékeknél azt nem szeretem, hogy nem áttetszőek, nem kifinomultak, hanem vastagok. Ez gyönyörű. Most vettem egy másik színben, alig várom, hogy megjöjjön (lassú a szállítás a Rare Beauty oldalán):

Van még egy ecsetem és egy folyékony pirosítóm, amit a kolléganőmtől kaptam, egyelőre imádás minden. Ja, és volt egy ilyenem, amit valahol elhagytam :frowning: :

image

Ajakbalzsamból az Appreciate árnyalatot vettem, csak az volt készleten:

image

6 Likes