Majd írsz az Essence rúzsról?
(Neeem, nincs itthon annyi, hogy már kifolynak a tartóból, dehogy….)
Hogyne Drága! Annyit elmondhatok, hogy a színe (020 coral vibes) csodás, pont olyan, ami számomra a legkedvencebb. Kézfejre kikenve egyátalan nem száraz, nem darabos, sőt siklik. Szerintem jól is áll, bár szájamra még nem kentem fel.
Az Essence hidratalós színezett balzsamról viszont már van véleményem, ez a 303 delicate színű csodásan teszi a dolgát. Venni fogok még belőle, hogy mindenhol kéznél legyen.
Rendben, köszi, azt IS felírom a listámra.
Egy youtuberin azt mondta, hogy a dmolyan mint az ikea: bemész, hogy valami apróságot vegyél, azután kijössz 10 másikkal. Nos, velem ez történik; tényleg igaza van.
Szigorú listám van és tartom is magam hozzá. Azóta nem csusszannak be dolgok
Sziasztok!
Egy ritka szar, és csalódásokkal teli nap után nincs is örömtelibb pillanat, amikor a futár jön a magamnak szánt szülinapi ajimmal
Régóta szemeztem már ezzel az illattal, és most végre elfoglalhatja méltó helyét a polcomon
Veszélyes hely. Ezért szoktam online rendelni.
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
köszönöm, cuki vagy! Addig még lehet, meglepem magam egy-két dologgal
Helyes, úgy is kell, csak majd muti őket!
A hajcsavarók és Catrice SpaceGlam szemhéjpúder a Müllerből (020 Supernova), a szilikongyűrűs fülbevaló alapok meg Etsy-ről. (Utóbbi az ilyen szerencsétleneknek mint én, akinek nincs kilövetve a füle, és a nehéz sebgyógyulás miatt nem is lesz, pedig imádom a füliket.)
Nem vettem sok kencét mostanában, mert 9 év után rámjött ismét a gyöngyözhetnék, és minden pénzem gyöngyre és alkatrészekre költöm.
Muti a gyöngyös csodákat is majd!
Csatlakozom @Izar , én is kivi vagyok.
Ja, és hogyan használod azt a szilikonos izét, ha nincs lyuk a cimpádon?
Próbáltam fotózni magamon, de nem sikerült jó képet lőni. Ha magamat kell, akkor nem megy, bocsi
@dunaimano @umpalumpa Okés, teszek majd fel fotókat a frissen készültekről, de a régieket itt is megnézhetitek. (Érdemes az Ékszer menüpontra kattintani.)
A füli ilyen: LINK
Ez a belinkelt verzió az, aminél a boltban vett fülbevalónak a tüskéjéből a nagy részt lecsíped egy csípőfogóval, majd a maradékot bedugod ebbe egy kis Loctite pillanatragasztóval. Ilyenem is van, sok bizsu fülit átalakítottam ilyenre és boldogan hordom a boltban kapható cuccokat, amiket enélkül nem tudnék.
Én most olyat vettem, ahol már megvan az akasztó rész (ezüst, arany, rózsaarany színekben szokott készülni), és csak rá kell tennem amit megfűztem.
Azért szeretem, mert nem nyom, nincs fém ami érintkezzen a bőrömmel, egész nap tudom hordani, nem is érzem, hogy rajtam van. A hátránya, hogy nagy súlyt nem képes hordozni, mert akkor egy idő után lepotyog. De mivel nem hordok úgysem nagy fülbevalókat, ez nekem nem gond. A füled középső részén húzod fel, ahol a legvékonyabb, aztán lehúzod a cimpádra és eligazítod. Eleinte szerencsétlenkedik vele az ember, de gyorsan rájössz, és onnantól már nem gond a felrakása. (Nekem kb. 10 másodperc tükör nélkül.)
A múlt héten Sephorában jártam. Annyi mindent szerettem volna megnézni, persze a felét elfelejtettem. De hoztam egy Fenty púdert (van már egy, de az sötét), és hát az ND arcpalettát sem tudtam ott hagyni. Rare beauty-t akartam volna még megnézni, de csak nem sikerült. Majd legközelebb a másik két termék minta volt, kérés nélkül adta a hölgy
Aztán már itthon, de a DM-ben is jártam. Fényvédőből mindig lehet tesztelni, hát beugrott a kosaramban
Notinos pakk.
Válogattam mintákat, egy kézkrémet benn hagytam a munkahelyemen. Talán Moroccanoil az is, de nem nyűgözött le, Balea minőségű számomra. A többit még nem próbáltam.
A K18-ra nagyon kíváncsi vagyok, olyan jókat írtatok róla.
A La belle elcsábított, de erősen pacsuli illatú, nem tetszik.
Rászántam magam a Womanity-re, ez az Én-illat. A batch szerint 2020-as gyártású, az illata tökéletes, úgy nézem, nem hamis. Ennyiért már nem kapok úgysem.
Jött az Essence Chilly is, megfertőztetek. Holnap próbálom ki.
A NYX duck plump színe csodás, hajaz a Maybelline cheeky-jére (amit újravettem). A NYX tényleg csíp, sokáig, de kibírható. Máshoz azért ne érjen a szájon kívül és puszit se adjatok vele. Kicsit dúsít, és meglepően puhává tette az ajkaimat. Hamar kopik, gyorsabban, mint a Maybelline.
Aztamindenit! Nagyon ügyes vagy! Csak ámulok és bámulok.
Az utóbbi idők szerzeményei Végül megrendeltem a Sephorából a Rare Beauty préselt highlightereket és nagy örömömre egyben megérkeztek, pedig ugyanúgy nem volt semmi extrával kitömve a doboz.
Folyékony és krémes pirosító bolondulás van nálam, így abból is tesztelgetek szépen. Még egy Beautybay csomagom úton van, aztán remélem többet nem láttok pár hónapig új fotóval ebben a topicban.
Köszönöm, aranyos vagy!
Ígértem, hogy mutatom az újakat is, befotóztam most őket, bár csak telefonnal. A régi képek az akkori fényképezőgépemmel készültek, de azt sem tudom, hogy működik-e még, újabb meg nincs. (Telóval mindent megoldok, de termékfotókhoz azért kellene egy minőségi masina.)
Ez egy hónap termése, és még készülőben van pár, arról nem beszélve, hogy mennyi mindent szeretnék még megfűzni.
Itt a LINK, kedvcsinálónak meg minden egy kupacban.