💖 ùj unboxing kèpekkel

Remélem a sampon is, a szem alatti kis krém is beválik. A sampon szerintem segíteni fog a fejbőrödön (van benne egy kis korpásodás elleni összetevő, ami viszketés ellen is tuti) és ha jól olvastam visszatértél a göndör hajadhoz, puhább lesz tőle, de nem túlzottan. És az ára a legvonzóbb :grin:

N betűs weboldalról. Egyik Essence szemkrém a kisebbik húgomé lesz, másik tarcsiba kell. A Chilly Vanilly highlighterben nagy csilli (haha)-villi darabok vannak, hát nem vagyok oda :roll_eyes:. Pedig olyan vicces a kiszerelése…
20240201_102858

Ezek pedig alkotáshoz (szén, hímzőfonal) a tus az egyik hugicámé, körömbigyók nekem- kíváncsi vagyok fentmaradnak-e sima lakkal- és a toner/esszencia zsibiről. A képről lehagytam a kedvenc ceramidos Balea maszkot, amiből 10 db-ot zsákmányoltam :sweat_smile: Még egyszer nem fogyhatok ki belőle :grin:
20240202_221955

20 Likes

Mindent kipróbáltam, a sampon eddig nagyon tetszik, remélem, hogy nem szedi ki nagyon a hajfestéket, ez az egyetlen félelmem. Most nagyon durván színes volt a víz, de még csak egyszer mostam hajat a festés óta, betudom annak :smiley:
A szemkrém zseniális, megvan a catrice under eye brightener is, és ugyan jobb, mint a hagyományos korrektorok, de maradéktalanul nem vagyok megelégedve az állagával. Ennek viszont csodás az állaga, szépen eldolgozható. Ketten is megkérdezték a munkahelyemen tegnap, hogy mitől vagyok ilyen kisimult :grin: Viszont felkenéskor volt nekem valami fura érzés, mintha melegítette volna a bőröm, égetett picit. Egyáltalán nem érzékeny a bőröm, ezért is vagyok ennyire meglepődve rajta. Pirosság, egyéb irritáció nem volt, pár másodpercig tartott csak, aztán elmúlt és egész estig viselve sem bántott. Valaki tapasztalt már ilyet?

4 Likes

A terméklapon írja a második véleményező, hogy csípi a szemét. Nekem hálisten’ nincs baja az amúgy hisztis szememnek :relaxed:

1 Likes

Nekem is megvan ez a Chilly Vanilly szemkörnyékápoló vagy mi, nem érzem, hogy csípne.
Anno, amikor elkezdtem használni a Nyx glitter primert, kicsit égette a szemhéjam az első pár alkalommal, utána megszűnt ez a tünet. Lehet, hogy a te esetedben is ez fog történni.

2 Likes

Ugyanez van nálam is, mintha égetné a bőröm. Ma is használtam, éreztem, de nem volt olyan vészes, lehet, hogy azért, mert már számítottam rá. Köszi a megnyugtató választ, akkor emiatt nem teszem félre, bízom benne, hogy elmúlik :blush:

2 Likes

Én is kipróbáltam az újonnan beszerzett Chilly Vanilly-t és ugyanezt tapasztaltam, kicsit égett/meleg volt a szemkörnyékem, aztán folytattam tovább a sminkelést és elmúlt. Egész nap rendben volt a bőröm. Remélem nem leszek rá érzékeny, mert a végeredmény nagyon tetszett.

2 Likes

Használsz előtte azon a tájékon valamilyen krémet?
Remélem, elmúlik ez az égő érzés, esetleg még azt próbálhatod ki, az arcod más részein hogy viselkedik.

1 Likes

Valaki nem rakna fel egy before and after képet erről a csodakrémről? Csak a szem alatti részről. Úgy hangzik, mint valami MAC Pink lite, csak szem alá.

2 Likes

Rossmann beszerzés.
Ha a hajgöndörítőhöz bárkinek van hasznos tippje, videója, szívesen fogadom. Előre is köszönöm! :kissing:
1000022636

13 Likes

Hát, átnéztem párat. A legegyszerűbbnek az tűnik, ahol rácsavargatják simán a tincseket, scrunchie-val rágumizzák és kész. Ja, meg a fejtetőn rögzítik. Vannak fonott vagy annak kinéző verziók is. Ha puha a hurka, akkor talán aludni is lehet benne.
https://www.youtube.com/results?search_query=heatless+curling+rod+headband

1 Likes

Köszönöm, ezer hála @umpalumpa. :*
Szerinted hajhabbal érdemes bekenni tekerés előtt/után? Illetve én kicsit rá is szárítanék.

1 Likes

Mennyire hullámos vagy egyenes a hajad?
Ha egyenes, akkor kicsit bevizezném és igen, hajhabot tennék rá, utána jöhet a csavaró cucc.
Ha hullámosabb, akkor majdnem szárazon kezelném valami finish temékkel (hab, lakk, zselé, ilyesmi) utána csavarnék.
Szerintem egy éjszaka vagy nappal jó pár óra kell a hajnak, hogy ilyen hullámos legyen, mint a videókban.
Mindezt úgy mondom, mint aki sosem próbálta ezt az eszközt :sweat_smile: Abból indulok ki, hogy régen próbáltam én is éjjeli no-heat módszerrel kunkorítani és a fenti nedvességszint vált be. Ha túl vizes nem szárad meg, ha tök száraz, akkor meg nem hullámosodik. Nedves vagy alig vizes haj jó, szerintem.

2 Likes

Egyenes, mint a szög. :slight_smile: Hamar kirúgja a hullámokat. Hajhabot mindenképp tennék rá. :slight_smile:

1 Likes

Eddig azt sem tudtam, hogy ilyen létezik. :see_no_evil:

1 Likes

Mert bizonyára nem “fajtalankodsz” instán úgy, mint én. :smiley:

4 Likes

Nekem leginkább macskás tartalmak jönnek fel. :laughing:

6 Likes

Ez a Catrice rúzsceruza jó cucc? A múltkor nagyon szemeztem vele, de a low-buy stratágia győzött…

1 Likes

Igen, új, már párszor szemeztem vele, most véletlenül beleesett a kosaramba. :smiley:

1000022647
Ma vettem DM-ben, de számomra ez újdonság.

13 Likes