💖 ùj unboxing kèpekkel

Notino rendelés. Csak a naptejet szerettem volna… de becsusszant ez-az. :roll_eyes:
IMG_20240130_173542

12 Likes

Vedd úgy, hogy a szállítási költségen vetted valamelyik becsúszottat :grin: (Gondolom még az ingyenes szállítási kampány alatt rendeltél)

1 Likes

Igen. :grin: Az Essence brightening under eye-t nálad láttam, innen jött az ötlet, hogy megvegyem. Holnap tesztelem is!
Az Essence ajakolaj már a számon, nagyon kellemes. :ok_hand:

2 Likes

Remélem beválik az under eye krém!
Ha olcsó volt is, akkor is bosszantó, hogy kiadott rá pénzt az ember :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Szintén Notinos beszerzés :sweat_smile: a Glycolic gloss tényleg nem hagyott nyugodni, de legalább a szérumról lebeszéltem magam :laughing: a gyöngyös hajdíszek meg mindig jól jönnek, mostanában szeretem az ilyen bigyókat.
1000007022

12 Likes

Múltkor láttam hogy egy csaj két Mac rúzst hasonlított össze . Egyik Notinós a másik a Mac-ből volt . Ugyanaz az árnyalat még csak nem is hasonlított. A Mac rúzsikra jellemző finom illat sem volt fellelhető a Notinóról rendeltnél.

2 Likes

Az YSL rúzs felkenése után én nagyon köhögtem, folyamatosan, aztán letöröltem, annak is fura illata volt. Ilyen korábban nem történt, soha semmilyen márka terméke esetén. Lehet onnan rendelni nyilván, csak ne parfümöt vagy egyéb drága dolgot, amit hamisítanak. Megjelennek az oldalon mindig az aktuális Essence/Catrice kollekciók is, azt nyugodtan lehet, legalább nem marad le senki a limitált dolgokról, azokat nem éri meg hamisítani. Annyi országban jelen van és mindenhol ugyanazok a panaszok, annyi ember nem tévedhet. Nagy pénzt csinálnak, belefér nekik az elégedetlen vevő is.

1 Likes

Parfümnel megjartam amit tőlük rendeltem. Konkrétan dohos ,büdös volt az egyik. A másik egy Escada volt aminek olyan erős alkohol szaga volt ,hogy majdnem becsíptem tőle.
Visszaküldtem és megnéztem a. Müllerben a két illat nem is hasonlított egymásra.
Tényleg beleférhet nekik egy kis hamis is.

1 Likes

Én már régóta nem rendelek ugyanilyen indokból a Notino-ról, max. Essence, Catrice termékeket, pláne limitáltat.

3 Likes

Egy valódi tündér :fairy: :heart: volt olyan kedves :smiling_face_with_three_hearts: és nagylelkű :star_struck:, hogy nekem adta ezeket a finomságokat:
20240130_181715

És egy csomó ajándék érkezett az ajándékokkal :grinning_face_with_smiling_eyes:
20240130_181839
Elleszek egy darabig ennyi jósággal :yum: :partying_face:
Köszönöm, kedves @Gloria :heartpulse:

27 Likes

Beszereztem ezt is.
1000022559

14 Likes

Majd mesélj :star_struck:

1 Likes

Ez a legnagyobb, jesszusom. Ezt szalonban szokták használni. Tényleg kevés kell belőle, ezzel évekig elleszel. Én a 15ml-s minivel több, mint fél évig elvoltam mire az első kifogyott. Az fontos, hogy maszkot vagy balzsamot ne használj a samponozás után csak ezt. 4 percig a törölközőszáraz hajon, majd szárítás. Azután viszont lehet egyéb hidratáló terméket használni, ha valaki szeretne, én nem szoktam. De ott a leírás a dobozban, olvashatod.

4 Likes

Köszönöm, így volt a legolcsóbb. :slight_smile:
Este futás után felavatom. :slight_smile:

1 Likes

Kevés kell belőle, de majd tapasztalod, ez a legspórolósabb hajápolóm.

1 Likes

Honnan rendelted? :star_struck: kell! Most! :joy:

1 Likes

Fodrasznagyker.hu :slight_smile:

1 Likes

Nah l, akkor ezt még nem próbáltam, rendelek :sunglasses: és várom a csodát hogy láthassam :star_struck:

1 Likes

Huda rendelés. A várva várt doboz tartalma. A Silk Santal miatt adtam le a rendelést, egyik nagyobb parfümguru a YouTubeon meggyőzött, hogy megér egy próbát és elvileg limitált. A Vanilla 28 megvolt már 2x roll on formában, azt hozzácsaptam, hogy ingyenes legyen a szállítás. Utóbbit szeretem ha szétfagyós idő van, szerintem lesz még. Ez a fajta vanília ritkán jön szembe. A spirálminta úgy emlékszem ajándék volt bizonyos összeg felett, vagy csak a rendeléshez, elég viccesen néz ki.
IMG_20240202_112708
IMG_20240202_112816
IMG_20240202_112737

14 Likes

Mindig elfelejtem feltölteni a szerzeményeket, de most eszembe jutott, az utóbbi időszak zsákmányai:
20240202_114038~2

A két rúzs a notinós ingyen szállításkor csúszott be, a legendás Revlon Pink in the afternoon és egy Wet’n’Wild Megalast Cinnamon spice árnyalatban. Mindkettővel nagyon meg vagyok elégedve, pedig igencsak filléres termékek.

A parfümöt már régóta kerülgetem, nagyon szeretem kb az összes olyan illatot, amihez fragranticán hasonlítják, így érthető módon kíváncsi voltam rá és hát pont szembejött egy kihagyhatatlan ajánlat :sweat_smile::see_no_evil: Az üveg rém giccses, de imádom :grin:

A jobb oldali pedig a tegnapi dm kör. A samponról jók a vélemények, nekem meg mostanában nagyon viszket a fejbőröm, remélem, hogy beválik. A balzsamról nem olyan jók a vélemények, de tele van proteinnel, azt pedig imádja a hajam. A hámlasztó régi kedvenc, harmadszor vettem újra. A kis essence szem alatti cucc pedig @umpalumpa hatására ugrott a kosaramba.

14 Likes