💖 ùj unboxing kèpekkel

Van néhány rúzsom, Mattetrance és Luxetrance is, néhány palettám (karácsonyi kiadások, 2 Mothership és kicsik is), szem alatti púderem, és a Fetish eyes szempillaspirált próbáltam még ezen az ajakápolón kívül.
Azt hiszem, hogy én nem vagyok jó példa, mert én nagyon szeretek minden Pat McGrath termékemet. A rúzsokat is, ezt az ajakbalzsamot is, tartósak rajtam a szemhéjfestékek, és ettől a szempillaspiráltól vannak a legszebb pilláim, amitől nem leszek panda sem. Egyedül a szem alatti púder a kakukktojás. Egyrészt soha nem ül bele az apró vonalakba és szépen fixál. Viszont azt nem érzem vele kapcsolatban, mint az Hourglass Diffused Light púdernél, hogy kiemelné a tekintetet. Ilyen hatást nem látok, de egyébként működik.
A rúzsoknak annyi negatívumot tudnék mondani, hogy szerintem gagyi a csomagolásuk. Már ez az arany száj sem tetszik rajta, de van Kiko rúzsom, ami minőségibb anyagból van. De a belbecs nekem bejön. Az ajakápolót is nagyon szeretem, mert kellemes színt ad, de tényleg ápol.

Általában, ha olyan alkalom van, akkor ezeket használom: MAC szemhéjprimer (vagy NARS), szemhéjre Pat vagy Huda, Estée Lauder alapozó (Futurist), púder, pirosító, bronzosító, highlighter: Hourglass. Szempillaspirál Pat, de egyébként bejön a sárga Lovely is, csak az nem csinál olyan szép pillákat, mint a PM. A rúzs változó, ami színben jó. :slight_smile:
Használok másokat is, de amikor biztosra akarok menni, akkor biztosan ezekhez nyúlok.

De az az igazság, szerintem egyéni, hogy kinek mi válik be. Nagyon sokan pl. jobban szeretik Natasha Denonát, nekem nem jött be. Van, akinek a PM termékek nem válnak be.
Nem egyszerű ez. :slight_smile:

10 Likes

Nagyon is jó példa vagy! Öröm olvasni, hogy szereted minden termékét!
Tényleg úgy van, ahogy mondod. Ki kell tapasztalni kinek mi válik be.

1 Likes

Notino rendelés, 2 Discovery box és egy hajfény spray.
Illetve még egy év végi Douglas rendelés.IMG_20240125_170237
IMG_20240125_165847
IMG_20231228_190357

15 Likes

Ma végre megjött a hajápolós csomagom :star_struck:20240125_174319

20 Likes

Ezeket más ismerted, használtad? Ha igen, egy kis tapasztalati leírást kérhetek? :blush:
Köszi!

Egy kis rózsaszín :panda_face: rendelés.
Az első bigyó egy ajándék türkiz szemfesték :grin: , aztán egy hableányos lakk :mermaid:, majd a L’Oréal hajmosás előtti kezelése, amit megszerettem és bár drága, hamar elfogy, amíg van türelmem vacakolni vele, addig marad a rutinban (na meg, ha akciós). A Revuele pakolás azt hiszem cgm, olcsó, jó illatú, keratinos és remélem beválik majd. Esti kép, bocsi…
20240125_170709

18 Likes

Persze, az már lemaradt a nagy lendületben :grinning_face_with_smiling_eyes: igazából a Cantu termékeket használtam már régebben, aztán nehézkessé vált a beszerzésük és ezért álltam le róluk, a többi teljesen új próba lesz. A curl activator nálam nagy kedvenc, tényleg segít a fürtöket egyben tartani, csak nagyon ki kell tapasztalni az ideális mennyiséget, mert lelapít és összeragaszt, ha túl sokat teszel belőle. A frissítő spray is nagy kedvenc volt régen, mert száraz hajon is gyorsan megszáradt reggel és nem hagy ragacsos érzetet, és ha száradás után kinyomkodod, akkor nem is hagy kemény réteget. Az olajos hidratáló pedig nálam alkalmi dolog, amikor azt érzem, hogy rossz időszaka van a hajamnak, akkor ezzel szoktam még ápolni két mosás között, hogy kapjon egy kis extra hidratálást. Ez nálam olyan, mint az arcápolásban mondjuk a fátyolmaszk, hogy néha jó kényeztetni vele a bőröm (ez esetben a hajam) :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Köszönöm!
Gondolom legalább 3-as göndörségű a hajad.
Mennyi ideig tartott kitapasztalni, hogy mi válik be legjobban?
Más kérdésem nincs :sweat_smile:

Megérkezett, de volt egy kis küzdelem a futár céggel. Ki sem tudtam próbálni, el kellett jönnöm otthonról.
Úgy örülök! :smiling_face_with_three_hearts:
1000004162

24 Likes

Hát őszintén még mindig nem merem kijelenteni, hogy megtaláltam mindenből az igazit és már lassan 10 éve aktívan keresem a termékeket. A hajam nagyon szeszélyes és gyorsan változik. Sokszor azt érzem, hogy mindegy, hogy mit kenek rá, ugyanúgy jó neki (csak mondjuk legyen hidratáló). Máskor pedig a sokáig imádott termékre is “húzza a száját”. Emiatt sok terméktípusból több márka is van otthon, és váltogatom őket.
Egyébként igen, olyan 2c-3a-ra saccolnám a hajam, úgyhogy ezért is probléma mindig a szárazság. Neked már megvannak a tartós kedvencek?

2 Likes

Tulajdonképpen igen. Véletlenül vettem cgm és majdnem cgm drogériás termékeket és azokkal viszonylag jó eredmény érek el a 2a-b hajamon. Viszont nem hagy nyugodni a tudat, hogy vannak jobb hajápolók is, amikkel esetleg egyenletesebb eredményt érhetek el. Elég vegyesen állnak a tincseim: van alig hullámos, van “rendes” 2b és 1-2 db 2c is akad, ha jó napja van, szép csigásra sikerül. De olyan összevissza.
Most egy jó vágás kéne, régen voltam fodrásznál, nem göndörbarát már a formája.
Biztos, hogy fogok igazi curly termékeket venni, olyanokat, mint te is és meglátom azzal mit sikerül kihozni a fejemből. Ha nem lesz jobb, akkor marad a drogéria
( Balea sampon, Garnier banános hajpaki, L’Oreal curl tonic- nem cgm).
Bocs az off-ért Lányok!

2 Likes

Mini drogériás beszerzés futtában. Nincs a kedvenc ceramidos maszkom, sok helyen hiánycikk, hát ezekkel pótolom.
Ez volt az uccsó Essence brightening eye cream a polcon. Első benyomásom róla: fantasztikus! :star_struck: Nem túl rózsaszín (ezzel szokott bajom lenni az olivás bőrömmel), nem ül bele a ráncokba alákrémezés nélkül sem. Csak 1 órája viselem, de ha ez ilyen… kell még tarcsiba! :sweat_smile: (Sminkkel még nem tudom milyen.)
20240126_203404

14 Likes

1000022517
Tegnap rendeltem, mára meg is érkezett. Fodrasznagyker oldalról rendeltem.
Kíváncsi vagyok, mit fognak ezek a termékek produkálni a hajamon. Elvileg a vékonyszálú, szőkített hajammal azon célcsoportja vagyok az Olaplexnek, akiknél pozitív változás érhető el a termékek használatával. 3 hónapig kitartok, aztán mindenképpen beszámolok a tapasztalataimról. (K18ra is benevezek majd még).

13 Likes

A K18 sokkkkkkkal jobb, fényévekkel.

3 Likes

Akkor muszáj lesz megrendelnem. :smiley:

A kis mérete becsapós, nagyon kevés kell belőle (1-3 pumpálás), de nem kell minden héten használni. Samponos mosás után törölközőszáraz hajra kell felvinni nagyon keveset, 4 percig hagyni hatni, majd megszárítani. Roncsolt hajon azonnal látszik a pozitív hatása. Csak megbízható helyen érdemes megvenni. Van kis mini 5 milis teszter is.

3 Likes

Notionóról vagy a fodrasznagykerből akarom megvenni. Köszönöm a felhasználási tippet. :slight_smile:

Ne a Notinoról rendeld meg, ha eredetit akarsz. Hamisítják, mint az Olaplexet.

1 Likes

Jujj, köszönöm szépen!

olcsobbat.hu/boltok/iparfumeria

A Notino oldaláról írnak ott.
Elég beszédesek a vélemények. Amióta nem eredeti YSL rúzst vettem tőlük, megfogadtam, hogy drága dolgot onnan soha többé nem rendelek. Az olcsó dolgokat nyilván nem éri meg hamisítani.
IMG_20240130_172417
IMG_20240130_172810

Bocs a pocsék képért, de ez pont ide vág.

2 Likes