Van néhány rúzsom, Mattetrance és Luxetrance is, néhány palettám (karácsonyi kiadások, 2 Mothership és kicsik is), szem alatti púderem, és a Fetish eyes szempillaspirált próbáltam még ezen az ajakápolón kívül.
Azt hiszem, hogy én nem vagyok jó példa, mert én nagyon szeretek minden Pat McGrath termékemet. A rúzsokat is, ezt az ajakbalzsamot is, tartósak rajtam a szemhéjfestékek, és ettől a szempillaspiráltól vannak a legszebb pilláim, amitől nem leszek panda sem. Egyedül a szem alatti púder a kakukktojás. Egyrészt soha nem ül bele az apró vonalakba és szépen fixál. Viszont azt nem érzem vele kapcsolatban, mint az Hourglass Diffused Light púdernél, hogy kiemelné a tekintetet. Ilyen hatást nem látok, de egyébként működik.
A rúzsoknak annyi negatívumot tudnék mondani, hogy szerintem gagyi a csomagolásuk. Már ez az arany száj sem tetszik rajta, de van Kiko rúzsom, ami minőségibb anyagból van. De a belbecs nekem bejön. Az ajakápolót is nagyon szeretem, mert kellemes színt ad, de tényleg ápol.
Általában, ha olyan alkalom van, akkor ezeket használom: MAC szemhéjprimer (vagy NARS), szemhéjre Pat vagy Huda, Estée Lauder alapozó (Futurist), púder, pirosító, bronzosító, highlighter: Hourglass. Szempillaspirál Pat, de egyébként bejön a sárga Lovely is, csak az nem csinál olyan szép pillákat, mint a PM. A rúzs változó, ami színben jó.
Használok másokat is, de amikor biztosra akarok menni, akkor biztosan ezekhez nyúlok.
De az az igazság, szerintem egyéni, hogy kinek mi válik be. Nagyon sokan pl. jobban szeretik Natasha Denonát, nekem nem jött be. Van, akinek a PM termékek nem válnak be.
Nem egyszerű ez.