💖 ùj unboxing kèpekkel

@umpalumpa adta nekem is az ötletet :slight_smile:

3 Likes

Csere volt, félig van a sampon, nekem ez nagyon bevált ez a fajta, e.l.f eyeshadow palette :), a kis minta ajándék, a lány nagyon cuki dobozba rakta be, most abba költözött be pár paletta :heart::heart:. Én teákat raktam bele a csomijába :). A Helia-d arckrém tescos vétel volt, ki szerettem volna próbálni most egy másik fajtát, meg azért lényegesen olcsóbb mint az aszús, remélem bejön nekem majd ennek ellenére :sweat_smile:.
IMG_20200616_202113
IMG_20200616_205203

10 Likes

DM, Rossmann vásárlás eredménye. A Catrice matt pro ink rúzsból muszáj volt még egy árnyalatot beszereznem :slightly_smiling_face:IMG_20200616_125830

12 Likes

@Puszedli83, nem csodálom, én is imádom ezeket a Catrice rúzsokat, egyik legjobb a rúzsaim között :heart:. Jó kis termékeket vettél :sunglasses::star_struck:. Az ecset is nagy kedvenc :heart:, szerintem szeretni fogod :). Könnyű tisztítani is :).

1 Likes

Köszi @Szandika :slightly_smiling_face: Én is nagyon szeretem őket, remélem sokáig kapható lesz. Ránézésre tetszik az ecset, olyan pihe-puha :slightly_smiling_face:

1 Likes

Kicsit megcsúsztam tegnap, de ma jöttem a fotóval.
A kezemen nem annyira látszik, de ott inkább pinknek mutatja magát. Viszont mivel picit lilás a szám, így rajtam azért lett lilás rózsaszín. Valószínűleg mindenkinek a saját színéhez igazodik.
Ellenben nagyon szeretem, két napja ez van rajtam. Kopik, újra kell kenni, viszont nagyon kényelmes, mintha semmi sem lenne rajtam :slight_smile:
20200617_090158

És igen, a kezemen így látszanak a foltjaim is :smiley:

5 Likes

De aranyos vagy, hogy befotóztad, nagyon szép a színe, az ajkaidon adja ki igazán :relaxed: A foltokkal sincs semmi gond, megmondom őszintén, azt hittem a fényviszonyok ilyenek, ha nem mondod, nem tűnik fel :relaxed:

1 Likes

Ó, pedig aztán van, amelyik kiválóan látszik. A hátamon van egy folt, amit én jóindulattal pillangónak hívok :blush: Az remélem nem tűnik el, vagy változik meg.

1 Likes

Ha nem írod, én se veszem észre a foltokat. A saját hibáinkat mindig ezerszeres nagyításban látjuk.:slight_smile:

1 Likes

Én úgy vettem észre hogy sok rúzs máshogy néz ki egy-egy emberen. Nem tudom mitől függ ez, fura.

Rúzsokban nem vagyok otthon, de tippre azt mondom, egyrészt számít az alapszíne a szánknak, meg az is, hogy éppen milyen a fedése a rúzsnak. De tapasztaltabb rúzsosok lehet tudnak pontosabb választ is adni :slight_smile:

2 Likes

Ez így igaz :slight_smile: És mennyi csatát meg kell vívni saját magunkkal az elfogadásig vezető rögös úton. Bár én olyan szempontból szerencsésnek mondom magam, hogy világos az alapszínem, és nyáron se barnulok kifejezetten csokira. Így sokkal könnyebb. Bár 18 évesen az első bőrgyógyász, aki látott, csak annyit mondott, hogy ne aggódjak, lesz még több is. Ott és akkor nem akartam elhinni, hogy ilyen van. Viszont nem fáj, megvan minden végtagom, úgyhogy boldog vagyok :blush:

2 Likes

Ez nagyon aranyos :butterfly:

Nekem tinikorom óta striás a testem bizonyos helyeken (comb, mell) én tigrismintának hívom, mert csíkos vagyok végül is :smiley: A foltocskákról a párducok vagy a leopárdok jutottak eszembe, ők is olyan szép és cuki állatok :heart: :leopard:

Tudom a stria nem olyan mint a foltocskáid, de hátha mosolyt csal az arcodra a dolog :slight_smile:

5 Likes

Nem élem meg tragédiának :slight_smile: Minden ilyen “különleges” dolgot szépnek látok :slight_smile: Ez a tigrisminta is találó :slight_smile:

4 Likes

Én is tigriscsíkos vagyok.:):tiger2:

5 Likes

@Brunettee ennek nagyon örülök, szuper a felfogásod

2 Likes

Csatlakozom a tigrisek bandájához :grin:

4 Likes

Nekem az alkarom barnább a többi testrészemnél egész évben, engem nem zavar. Illetve az arcomon a szám alatt lévő anyajegy mellett ( rengetegen hitték már távolról pirszingnek.). Szóval ott vannak “fehér” hegek, nem annyira látványos, de párom azért észrevette. Nekem tetszik hozzám nőttek, ahogy a szeplőim is :).

3 Likes

Páromnak is van egy-két ilyen foltja a kezén. Télen nem látszik, de nyáron ő nagyon barnul, akkor kijön, hogy ott vannak a foltok. A homlokán is van egy ilyen, az arca barnul rendesen, a homlokán a folt pedig pirosodik. Ez sem látszik télen. Én már észre sem veszem, megszoktam, de neki is mondták az orvosok, hogy rosszabb lesz majd. Eddig nem következett be :smiley:

3 Likes

Panda, mikroszálas hajturbán :smile:, meg pár apróság. Az ecset 2 nap alatt elfogyott a webshopban 🤦 durva. Az egyik lakk rosegold, sosem volt még ilyenem. Ja, és szempilla göndörítőm sem, ezt kipróbálni vettem. Ha valaki tud rövid egyenes pillákhoz jót, írjon. Köszönöm.
IMG_20200617_162622

11 Likes