Na most már kíváncsi vagyok, azt hittem egy standard színezett ajakolaj lesz.
Nagy ajakolaj tapasztalatom nincs, de már vásárlás előtt olvastam, hogy inkább zselés állagú. Mondjuk kellően hidratált marad az ajkam utána, szép színt ad, ami pluszpont, de a kinti mínuszok mellett feltéve kicsit bizarr érzetű ez a hűs érzet.
Nemreg ertem veluk haza. Decemberi Pat Mcgrath rendeles.
Oktoberben kezdtem el bameszkodni az oldalon, aztan sok olvasas es swatchnezegetes utan decemberre beerett a dontes es megvettem egy ruzst (MattertTance Femmebot), tovabba egy minikbol allo Divine Rose szettet: Skin Fetish - Divine Blush, Lust - Gloss, MatteTrance Lipstick, Lip Fetish - Divinyl Lip Shine.
Mindent ki is bontottam, megnezegettem, megszagolgattam es meg kell mondjam, amennyire vartam ezeket a termekeket, legalabb annyira csalodott vagyok.
A Divine Rose ruzsnal szamitottam ra, hogy kisse meleg tonusa lesz, de sajnos a Femmebot is hasonlo. Legalabbis rajtam. Varatlanul sok a barnas-narancs mindkettoben. (Tudom, kepeken hidegnek vagy legalabbis neutralisnak tunik mindket ruzs, de eloben nem ilyenek. Sajnos.)
A masodik dolog, ami elegge zavar, hogy az ajakapolo budos. Zsirkreta szaga van. Nem tudom eldonteni, hogy ez normalisnak szamit-e a markanal. Ugyanis a szajfenyen kivul semminek nincs illata, csak enyhe nyersanayg bukeja vagy utos zsirkreta szaga.
A harmadik dolog, ami felborzolt mar hetekkel ezelott: hogy lehet az, hogy egy ekkora marka nem ad semmilyen informaciot a rendelesrol, csak egy a fizetest visszaigazolo emailt? Azutan semmi hir a csomagrol.
Vartam par nappal ezelottig, amikor is irtam nekik, hogy a FAQ szerint mar reg meg kellett volna erkezzen a csomagom, de nalam nincs es 0 informacio alapjan kovetni se tudom vagy legalabb a futarszolgalatnal erdeklodni.
Harom nap mulva valaszoltak, hogy sajnaljak, ha meg nem erkezett meg a csomagom es biztositottak rola, hogy ha esetleg megsem szeretnem a termekeket, akkor nyugodtan visszakuldhetem nekik es ok visszaadjak az arat.
Vegulis ma meglett. A helyi postan volt mar napok ota, csak senki nem ertesitett rola.
Lentrol felfele: Divine Rose, Femmebot es egy random ruzs, ami itt most irrelevans.
Bocsi, jo hosszu lett. Es belekeveredett elso benyomas is, meg swatch is.
Nekem eddig mindig küldték az infót, amikor feladták a csomagot. Bár már van egy éve, hogy rendeltem, tehát változhatott is.
Ajakápoló nekem még másféle csomagolásban van, de nem emlékszem, hogy krétás illata lenne. Majd megnézem.
A hosszú írás sose baj Ha részletes vagy vegyes, az külön jó is!
Sajnálom, hogy csalódást okoztak a várva várt termékek!
Varjuk ki a veget. Holnap alaposan kisminkelem magam, es a Femmebotot mindenkepp kiprobalom.
Ki tudja! Talan ajkakon teljesen jo lesz es meg tetszeni is fog! (Bar igy lenne!)
Sziasztok! Alig vártam már, hogy posztoljam én is az unboxingomat hajápolós termékekről, viszont most nagyon el vagyok keseredve. 10 napja adtam le a rendelésemet a shopbymalia-n (persze muszáj volt előre fizetni) és még mindig nem adták át a csomagom a futárszolgálatnak. Néhány napja írtam nekik, arra azt válaszolták, hogy hétfőn feladják…ma már kedd van…most írtam nekik megint, de már nem tudom mi tévő legyek. Ráadásul nyilván baromi nagy értékben sikerült vásárolni…
Jó, hogy újra itt!
Visszakéred a pénzedet vagy vársz még egy kicsit?
Nagyon kíváncsi vagyok miket vettél (vagy vettél volna)!
Aranyos vagy, nem így szerettem volna visszatérni. most mindenképpen megvárom, hogy visszaírjanak, utána annak függvényében döntök. Szeretném, ha valahogy célbaérnének a termékek, mert örültem, hogy találtam egy helyet, ahol ezeket a márkákat el lehet végre érni.
Szerintem nem lesz gond, többször rendeltem már tőlük. Nyilván az akció miatt csúszás van. De tudom bosszantó, én a Pingvin patikát tettem sztenderre a 2 hetes szállítás miatt.
Ez most kicsit megnyugtatott, már komolyan elkezdtem azon gondolkozni, hogy belefutottam volna egy kamu weboldalba, de túl jónak nézett ki hozzá.
Én is rendeltem már tőlük többször, mimden rendben volt. Ha jól emlékszem, Romániából jön a csomag.
Rajtam a Femmebot nagyon szép semleges szín volt, csupán az volt vele a bajom, hogy szárította a számat. Pont tegnap dobtam ki a minit, mert elfogyott. Szerintem szájon másképp fog mutatni rajtad.
Nem is tudtam, hogy a Pingvin patika 2 hétre is képes, nekem 1 hét alatt jött meg a rendelés. Régen olyan gyorsak voltak. Az áraik miatt tartok csak ki mellettük.
Igen, én is szerettem, árban is jók, de nagyon lassú a kiszállítás. Belföldön vicc.
A Sipo.hu -ról szoktam mostanában rendelni, GLS hozza, 1-2 nap.
A Sipo is jó, tőlük is szoktam rendelni, ha ég a ház vagy nagyon jó akciók vannak, de a Pingvin a favorit. Csak hát, türelem kell hozzájuk.
Nem kamu, hasonlóan jártam amikor nyáron rendeltem. Leadtam a rendelést, egy hét múlva még semmi. Írtam nekik, és másnap visszaírtak, hogy a csomag az előző napon át lett adva a futárszolgálat részére. Persze, gyorsan összepakolták és átadták, ahogy rájuk írtam, de a lényeg, hogy megkaptam, nem volt gond.
Ma végre megjelent a csomag a Foxpost rendszerében, úgyhogy most már tényleg úton van végre
No, megillatoztam, teljesen kellemes, átlagos rúzs illata van az én ajakápolómnak.
De nekem az ajakápoló van, a Lip fetish sheer colour balm, ha jól látom a tiéd inkább szájfény. Azt hittem, megváltoztatták a csomagolást, de az egy másik termék.
Koszi, hogy csekkoltad a sajatod! Orulok, hogy jo allapotban van! Szereted? Szivesen hasznalod? Mi a velemenyed a termekekrol (ha esetleg tobb is van a markatol)?
En ezt a szettet vettem meg, es igen, inkabb szajfeny. Igazad van.