💖 ùj unboxing kèpekkel

Na most már kíváncsi vagyok, azt hittem egy standard színezett ajakolaj lesz. :smiley:

1 Likes

Nagy ajakolaj tapasztalatom nincs, de már vásárlás előtt olvastam, hogy inkább zselés állagú. Mondjuk kellően hidratált marad az ajkam utána, szép színt ad, ami pluszpont, de a kinti mínuszok mellett feltéve kicsit bizarr érzetű ez a hűs érzet.

Nemreg ertem veluk haza. Decemberi Pat Mcgrath rendeles.
Oktoberben kezdtem el bameszkodni az oldalon, aztan sok olvasas es swatchnezegetes utan decemberre beerett a dontes es megvettem egy ruzst (MattertTance Femmebot), tovabba egy minikbol allo Divine Rose szettet: Skin Fetish - Divine Blush, Lust - Gloss, MatteTrance Lipstick, Lip Fetish - Divinyl Lip Shine.
IMG_20240123_193843
IMG_20240123_194158
Mindent ki is bontottam, megnezegettem, megszagolgattam es meg kell mondjam, amennyire vartam ezeket a termekeket, legalabb annyira csalodott vagyok. :neutral_face:
A Divine Rose ruzsnal szamitottam ra, hogy kisse meleg tonusa lesz, de sajnos a Femmebot is hasonlo. Legalabbis rajtam. Varatlanul sok a barnas-narancs mindkettoben. (Tudom, kepeken hidegnek vagy legalabbis neutralisnak tunik mindket ruzs, de eloben nem ilyenek. Sajnos.)
A masodik dolog, ami elegge zavar, hogy az ajakapolo budos. Zsirkreta szaga van. Nem tudom eldonteni, hogy ez normalisnak szamit-e a markanal. Ugyanis a szajfenyen kivul semminek nincs illata, csak enyhe nyersanayg bukeja vagy utos zsirkreta szaga.
A harmadik dolog, ami felborzolt mar hetekkel ezelott: hogy lehet az, hogy egy ekkora marka nem ad semmilyen informaciot a rendelesrol, csak egy a fizetest visszaigazolo emailt? Azutan semmi hir a csomagrol.
Vartam par nappal ezelottig, amikor is irtam nekik, hogy a FAQ szerint mar reg meg kellett volna erkezzen a csomagom, de nalam nincs es 0 informacio alapjan kovetni se tudom vagy legalabb a futarszolgalatnal erdeklodni.
Harom nap mulva valaszoltak, hogy sajnaljak, ha meg nem erkezett meg a csomagom es biztositottak rola, hogy ha esetleg megsem szeretnem a termekeket, akkor nyugodtan visszakuldhetem nekik es ok visszaadjak az arat. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Vegulis ma meglett. A helyi postan volt mar napok ota, csak senki nem ertesitett rola.

Lentrol felfele: Divine Rose, Femmebot es egy random ruzs, ami itt most irrelevans.
IMG_20240123_184725

Bocsi, jo hosszu lett. Es belekeveredett elso benyomas is, meg swatch is.

17 Likes

Nekem eddig mindig küldték az infót, amikor feladták a csomagot. Bár már van egy éve, hogy rendeltem, tehát változhatott is.
Ajakápoló nekem még másféle csomagolásban van, de nem emlékszem, hogy krétás illata lenne. Majd megnézem.

1 Likes

A hosszú írás sose baj :smiley: Ha részletes vagy vegyes, az külön jó is!

Sajnálom, hogy csalódást okoztak a várva várt termékek! :frowning:

2 Likes

Varjuk ki a veget. Holnap alaposan kisminkelem magam, es a Femmebotot mindenkepp kiprobalom.
Ki tudja! Talan ajkakon teljesen jo lesz es meg tetszeni is fog! (Bar igy lenne!) :slightly_smiling_face:

1 Likes

Sziasztok! Alig vártam már, hogy posztoljam én is az unboxingomat hajápolós termékekről, viszont most nagyon el vagyok keseredve. 10 napja adtam le a rendelésemet a shopbymalia-n (persze muszáj volt előre fizetni) és még mindig nem adták át a csomagom a futárszolgálatnak. Néhány napja írtam nekik, arra azt válaszolták, hogy hétfőn feladják…ma már kedd van…most írtam nekik megint, de már nem tudom mi tévő legyek. Ráadásul nyilván baromi nagy értékben sikerült vásárolni…

2 Likes

Jó, hogy újra itt! :slightly_smiling_face:

Visszakéred a pénzedet vagy vársz még egy kicsit?
Nagyon kíváncsi vagyok miket vettél (vagy vettél volna)!

1 Likes

Aranyos vagy, nem így szerettem volna visszatérni. :grinning_face_with_smiling_eyes: most mindenképpen megvárom, hogy visszaírjanak, utána annak függvényében döntök. Szeretném, ha valahogy célbaérnének a termékek, mert örültem, hogy találtam egy helyet, ahol ezeket a márkákat el lehet végre érni.

1 Likes

Szerintem nem lesz gond, többször rendeltem már tőlük. Nyilván az akció miatt csúszás van. De tudom bosszantó, én a Pingvin patikát tettem sztenderre a 2 hetes szállítás miatt.

1 Likes

Ez most kicsit megnyugtatott, már komolyan elkezdtem azon gondolkozni, hogy belefutottam volna egy kamu weboldalba, de túl jónak nézett ki hozzá.

1 Likes

Én is rendeltem már tőlük többször, mimden rendben volt. Ha jól emlékszem, Romániából jön a csomag.

1 Likes

Rajtam a Femmebot nagyon szép semleges szín volt, csupán az volt vele a bajom, hogy szárította a számat. Pont tegnap dobtam ki a minit, mert elfogyott. Szerintem szájon másképp fog mutatni rajtad.

1 Likes

Nem is tudtam, hogy a Pingvin patika 2 hétre is képes, nekem 1 hét alatt jött meg a rendelés. Régen olyan gyorsak voltak. Az áraik miatt tartok csak ki mellettük.

1 Likes

Igen, én is szerettem, árban is jók, de nagyon lassú a kiszállítás. Belföldön vicc.
A Sipo.hu -ról szoktam mostanában rendelni, GLS hozza, 1-2 nap.

2 Likes

A Sipo is jó, tőlük is szoktam rendelni, ha ég a ház vagy nagyon jó akciók vannak, de a Pingvin a favorit. Csak hát, türelem kell hozzájuk.

2 Likes

Nem kamu, hasonlóan jártam amikor nyáron rendeltem. Leadtam a rendelést, egy hét múlva még semmi. Írtam nekik, és másnap visszaírtak, hogy a csomag az előző napon át lett adva a futárszolgálat részére. Persze, gyorsan összepakolták és átadták, ahogy rájuk írtam, de a lényeg, hogy megkaptam, nem volt gond.

Ma végre megjelent a csomag a Foxpost rendszerében, úgyhogy most már tényleg úton van végre :heart_eyes:

5 Likes

No, megillatoztam, teljesen kellemes, átlagos rúzs illata van az én ajakápolómnak.
De nekem az ajakápoló van, a Lip fetish sheer colour balm, ha jól látom a tiéd inkább szájfény. Azt hittem, megváltoztatták a csomagolást, de az egy másik termék.

1 Likes

Koszi, hogy csekkoltad a sajatod! :slight_smile: Orulok, hogy jo allapotban van! Szereted? Szivesen hasznalod? Mi a velemenyed a termekekrol (ha esetleg tobb is van a markatol)?
En ezt a szettet vettem meg, es igen, inkabb szajfeny. Igazad van.