💖 ùj unboxing kèpekkel

Ez a zipzáras neszi nagyon jól néz ki! :heart_eyes:
Ebből a Catrice csillámos szemhéjfestékből én is megvettem az ezüstöt, kedvencem lett, mert nagyon tartós.

3 Likes

Zsibis zsákmányok és dm portyázás:

20240121_102001

17 Likes

Van mindkettő Catrice terméken lapriasztó. Ezek szerint már az olcsó dolgokat is viszik fizetés nélkül.

Volt egy öt darabból álló testvajszett is a rendelésben eredetileg, azt visszajelzés nélkül törölték.

Mesélj, mik ezek? :smiley:
A maszkot ismerem, a Rare B. pír, ha jól látom.

1 Likes

By Kilian rúzs (fekete papírtok) Nude Goddess árnyalat: habár mostanában mellőzöm a matt rúzsokat, erre nagyon kíváncsi voltam. Amikor péntek este megkaparintottam a postától, persze ki kellett próbálni, érdekes módon a számon világosabbnak tűnt, mint a csuklóm belső felén. Az Angel’s Share-rel van illatosítva, ami olyan érzést ad, mintha sikerült volna a számba spriccelni a parfümöt.
A tok szerintem matt feketén jobban nézett volna ki. Maga a rúzs a matt finish ellenére nem húzta a szám bőrét, de kb. 2 percet volt rajtam. Jövőhéten meglátjuk.
A kis aranyszínű tok a Chanel Rouge Allure L’Extrait egyik utántöltője, 5 ezer Ft-ért azonnal lecsaptam rá. Hidratáló, de nagyon pigmentált kis rúzs, meg ne nézd, mennyi az eredeti ára. Ezt a rúzst már ismerem, van belőle egy másik árnyalatom.
A fehér papírtokban a Rare Beauty Bliss árnyalatú folyékony pirosítója díszeleg, az arcra pöttyözve ijesztően világos babarózsaszín, de eldolgozva (a RT szem alá való pici blenderével) tényleg szép természetes a hatása, ahogy @zalla írta a KM véleményében.
Mi a tököt vettem még? Ja, a szombati, szinte katatón állapotú dm relax-nézelődések veszélyesek. Ez egy szem alá való, világosító krémecske. A korrektorok kicsit kiszárítják a nap közepére a szemkörnyékem, azt hiszem, te írtad, hogy ilyen esetben szemkrémet szoktál felütögetni. Igaz, hogy ez nem EL, de kap egy esélyt.

Remélem, kellően részletes, első benyomásokban dagonyázó leírást eszközöltem némi spagetti elfogyasztása közben, kérdés esetén bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

14 Likes

:laughing:
Köszi a részletes beszámolót! Jól esett elolvasni. Szeretem tudni kinek mi zajlik a fejében, amikor vásárol :sweat_smile: Gyanítom, hogy kb. ugyanazt játsszuk le mindannyian (kivéve a tudatosabb krémmmániások), úgy, mint: de szar nap volt, kell valami jó is (kosárba ugranak mindenféle szépítő cuccok) vagy hű, de szép ez a … ilyenem még pont nincs (csak kb. 2 ül a szekrényben, amiről elfeledkezel) vagy beugrottam egy mosószerért és nem veszek…hoppá, de cuki ez a … :wink: …és még sorolhatnám.

7 Likes

Volt egy kis drogériás beszerzés és ajándékba is kaptam ezt-azt.
A Hask zacsis mélykondicionáló, Yamuna szappan és az epres nasi az egyik tesómtól, a Frudia zselé (amiért a fiam könyörgött egy ideje), az Ice keratinos haj filler leolcsózva és a Hask Curl Care krém teljes áron jöttek haza. A Balea tusit meg hozzám vágták a DM-ben nem tudom miért, de nem tiltakoztam.
20240121_195231

16 Likes

Nagy stressz alatt mindig szökőárszerűen megnő a vásárlások száma nálam.
Fátyolmaszkot hetek óta akarok használni, csak nem volt itthon. Néha rám tör, hogy kell, pedig alapvetően nem rajongok érte.
A kis szem alatti krémnek nagyon megörültem, pont jó lesz a neszeszerbe, most nincs is külön hidratáló szemkörnyékápolóm kibontva.
Szóval meg tudok én mindent magyarázni, csak a drága, luxy cuccokat nem.:grin:

6 Likes

Egyébként a Frudia zselét nem ajánlom, mert ragad és az 3. helyen denat. alkohol áll, ami miatt csíp kissé. A fiamnak játszásra kell- kotyvaszt. Mindenféle kozmetikumot összekever kis piklikben és kísérletnek hívja :laughing: Vegyész lesz vagy szakács :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Hát izé…vannak lelki mélypontjaim időnként és azt érzem, hogy kell valami…Ez mondjuk ritkán fordul elő, de amikor ilyenkor bemegyek, jól körülnézek, mustrálgatok. Aztán végiggondolom a szükségességét a dolognak és rájövök, hogy ezért/azárt/amazért nem használom, nem napi szükséglet és a nézelődéssel jóllakva távozom. Amikor tényleg olyan a szituáció, akkor van, hogy egy maszk jön velem haza. Ez ilyenkor nem jelent túl nagy beruházást és hasznos, mégis érzem, hogy vettem/kaptam valamit. Így nem állnak otthon halomban a nem használt vagy csak próbált termékek. Most például a Morphe quaddal és stick-el vagyok hatalmas gondban, mert nem jött be és pénzkidobásnak élem meg, hogy kihasználatlanul áll. Erősen gondolkozom, mit tegyek vele, mert kidobni nem szeretném, de tudom, bármennyire is próbálkoztam vele, hogy nem fogom használni.

2 Likes

Zsibire feltenni a Morphe holmikat?

1 Likes

Ötletnek nem rossz, de mivel rühellem a macerálkodást, ami ezzel jár, így két verzió van. Elajándékozom vagy ha van itt valaki, akit érdekelne, szívesen eladom, teljesen alkuképes vagyok. Hiszen attól, hogy nekem nem működik, de másnak attól működhet :slight_smile:

1 Likes

Időközben megérkezett a második Feelunique rendelésem, meg a Sephora is (a folyékony highlighterrel, brutálisan gyorsak voltak, nem is tudom hogy csinálták…).

Rare Beauty Warm Wishes Effortless Bronzer - Bright Side
Rare Beauty Soft Pinch Tinted Lip Oil - Hope
Rare Beauty Positive Light Liquid Highlighter - Mesmerize
Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush - Hope
Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush - Grateful
Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush - Encourage
Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush - Grace
Rare Beauty Positive Light Silky Touch Highlighter - Exhilarate ( az újrapréselés eredménye)

2 pirosítót már a hétvégén kipróbáltam és értem a hype-ot most már, tényleg nagyon szuperek és tartósak, biztosan nagyon jóban leszünk. :slight_smile:

1000015212
1000015213
1000015214

22 Likes

Óó, de szép rendelés! Majd az ajakolajról írnál egy-két szót?
Örülök, hogy tetszenek a pirosítók.
Tök ügyesen sikerült lepréselned a highlightert, olyan, mintha gyári préselt minta lenne rajta.

2 Likes

Majd számolj be, hogy milyen a 27 S-es árnyalat, én egyszerűen képtelen vagyok használni. Baromi nehéz felkenni, kb. azonnal megtapad.
Van más Eye Tint-em, de csak ezzel bénázom.
A 20-as árnyalatú Melting Color Balm nekem szerelem. :heart_eyes:

A 8-ast szerettem volna még, de az nincs a Douglas oldalán. A 27-es swatchokon nagyon szép. Majd hétvégén próbálom őket. Van kétféle szemhéjbázisom, valamelyikkel biztos megmarad.
A 20-ast kontúrnak vettem.

A 27-es csodálatos árnyalat, még én is ismerkedem vele, egyelőre túl gyorsan szárad, majd gyakorlom én is a felvitelt. Elképesztő tartós, azzal nem lesz gondod. :slight_smile: Még akár alapnak is beválhat.
Én ebben a videóban szúrtam ki magamnak:

Én is kontúrnak használom a 20ast, nagyon szeretem.

A 20-as most sok oldalon akciós. A német Sephora oldalán is, talán ott van rá a legnagyobb kedvezmény. Elég kicsi kiszerelés, remélem megérte az árát.

Persze, amint elkezdem használni írok majd róla. Egyelőre még kitartok és nem bontom fel, hogy előtte használjam el a 2 megkezdett ajakolajamat, aztán kiderül meddig bírom. :smiley:

A highlighter esetében minden szemcsét igyekeztem megmenteni, nem volt egy egyszerű menet. :smiley: De ma teszteltem és egy csoda, nagyon különleges pedig van egy pár highlighter a kollekciómban, de azt hiszem ő lesz a különleges alkalmak szereplője :slight_smile:

3 Likes

Készülj arra, hogy ez inkább hűsítő zselé, mint ajakolaj. :wink:

1 Likes