💖 ùj unboxing kèpekkel

Nem tudtam ellenállni az akciónak. Bár bevallom, annyira nem is akartam.
Amióta először próbáltam ezeket az ecseteket, nem is nagyon nyúltam máshoz, hihetetlen ez a minőség.

Mindenből 2 jött, de még csak az egyik adagot csomagoltam ki.
És most következne, hogy kiszanáljam az ecsetgyűjteményemet, de nem visz rá a lélek.

20240112_150857

19 Likes

Ugye, milyen fejedelmien puhák?
Legyetek nagyon boldogok! Komolyan, beindítja az endorfintermelést, ha ezekkel az ecsetekkel simogatja az ember az arcát.

3 Likes

Nagyon :heart_eyes: Főleg a púderecset. Többségükből tavaly már beszereztem, úgyhogy muszáj volt még. A 230-asból is nagyon szerettem volna még egyet, mert az arcravalók közül az a kedvencem, de pont nem volt készleten. Na de legközelebb…

1 Likes

Megérkezett az egyik feelunique Rare Beauty-s rendelésem… egyelőre csak 1 terméket fotóztam be, azt ami el is vette gyorsan az életkedvemet. Már írtam nekik, kíváncsian várom, hogy kezelik a helyzetet. Nem por állagú highlighterre vágytam éppen amikor rendeltem…
Majd ha megjön a másik csomag is és lesz rá hangulatom, megosztom a többi csodát. :slight_smile:

20240119_145033

8 Likes

:sob::sob::sob::sob: Jajj, rémálom! Remélem visszatérítik legalább - bár attól nem lesz highlightered. :sleepy:

1 Likes

Hát én is remélem :frowning: Hülye ötlet volt ezt a terméket rendelni, de 1000 éve vágytam rá.

Jajj ne😢 Nem is tudom, mit élhetett át ez a csomag, hogy így összetört benne. Tényleg gyönyörű ez a highlighter, bele sem gondolok, hogy fájhat a szíved érte. Remélem én is, hogy minimum megtérítik.
Jó lenne egyébként ha már ezek a márkák is idetalálnának kis hazánkba és nem kellene ilyen messziről rendelni.

1 Likes

Huh, ez hibás lehetett alapból és úgy tört össze (jobb ezt hinni). Nem akarok arra gondolni, hogy mi történik egy csomaggal míg a címzett megkapja :scream:

1 Likes

Jaj, nekem volt egy Kevin Aucoin, így törve, nagyjából lexarták. Kaptam valami pár euró visszatérítést és szevasz. Pedig kitartóan leveleztem velük, de kb. a harmadik levélváltás után meguntam.
Ez 100%- ban térítendő lenne.

1 Likes

Jajj, hát ebből szó szerint por highlighter lett. Préseld ùjra, kár lenne kidobni! Remélhetőleg vagy küldenek másikat, vgy vissza térítik a teljes árat!

1 Likes

Jaj, ne! :scream::scream::scream::scream: Remélem, megtérítik a károd.

Tudom, kicsit morbid a Rare folyékony highlighterét ajánlgatni (tükörfényes), de annak nagyobbak a túlélési esélyei.

1 Likes

Ó, te jó ég! Ez borzasztó :cry:

1 Likes

Megkérdezik, hogy visszakéred-e az árát vagy küldjenek újat.

1 Likes

Bocsánat, hogy így egyben válaszolok, csak egyszerűbb. :slight_smile: Az a durva, hogy a dobozon külsérelmi ok nem látszott kifejezetten, viszont a belső csomagolás szörnyű volt (vagy inkább a hiánya). Por állagú terméket nem is fogok innen rendelni többet (mondjuk megszűnik a feelunique, szóval nem lesz nehéz betartani :smiley: )
Viszont mellettük szóljon, hogy szerintem 30 perc sem telt az oldalon leadott claim és az emaliben elküldött fotók között, és már jött a válasz, hogy visszautalják a termék teljes árát. Ez nagy plusz pont gyorsaság és korrektség terén is. Azt nem ajánlották fel, hogy újraküldik (nem is értem miért? :smiley: )
Mindenképp megpróbálom menteni amit csak lehet belőle és újrapréselni, mert a szívem szakad meg érte és használni úgyis tudom majd. Aztán ha Sephora közelében leszek, személyesen fogom beszerezni, az biztos. :slight_smile: Addig pedig, ahogy @Amadea is írta, szerintem benevezek egy folyékony highlighterre tőlük.

11 Likes

Szívesen rendelek neked a francia Sephorából, az enyémek onnan vannak és makulátlanul érkeznek.

2 Likes

Plusz egy pont a francia Sephorára, bár krémes pirosítót és folyékony highlightert rendeltem, nem por állagú terméket, minden rendben volt.

Mondjuk, régen a Feelunique-ról is rendelgettem, sose jártam így.

The Body Shop: Karácsony utáni rendelés. A szappant teljes áron vettem (nekem bevált kézre, kevésbé habzik, de nagyon szép fényes lett a körmöm, felváltva használtam tavaly folyékony szappannal), a többi kedvezményes volt.
IMG_20240120_141807
Vékony neszi tartalma:
IMG_20240120_141648
IMG_20240114_152642

Douglas - 20%-os leárazás:
IMG_20240120_141543
Ez ajándék volt a rendeléshez. Az egész dobozt beterítette a kézkrém illata:
IMG_20240120_141458

DM karácsony előtt (szilveszterre vettem, de még bontatlanok, mert otthon voltam):
IMG_20240120_141429

Meg lett volna egy Huda rendelés… .

22 Likes

https://www.instagram.com/p/C2LL3XPLNTD/?igsh=ampjejh1MGR2b3F2

És pont egy ilyen jön szembe velem… Úgy néz ki, jellemző erre a termékre.

Sajnálom ami történt, tudom milyen pocsék érzés ezzel szembesülni amikor a vágyott szépséget kibontja az ember. :disappointed_relieved:

2 Likes

A fentiek alapján, biztos, hogy személyesen veszem meg ezt a highlightert…:-/

1 Likes

Köszi, nagyon kedves vagy. :slight_smile: De szerintem egy ideig emésztem a dolgot, aztán ha bátorságot veszek magamon, megrendelem én a Sephorából, biztos becsúszna mellé pár dolog még. :slight_smile:

1 Likes