@Timmon -tól vásároltam. Itt is köszönöm, az ajándékot is.
Nagyon érdekelnek a márka bőrápolói.
Használd egészséggel és örömmel!
Paperblanks
Előző héten bementem egy Rossmannba mosószerért. A parfüm már megvan, de tavasszal kiürítem a flakont, 3 vagy 4. flakon, fiatalkorom illata, nyárig a szekrényben ül majd. Eléggé leárazták, nyáron se lesz olcsóbb. A testápolótól nem várok sokat, de az AHA-t nagyon szereti a bőröm, egy 10%-os testápolót használok jelenleg egy másik márkától, amit már nem tudok újra megvenni. Az inhaláló jóval olcsóbb, mint a Wick, de ugyanazt tudja, mostanában mindenki lebetegszik körülöttem.
Nózi mindig van itthon, nekem ez a megmentőm, ha meg vagyok fázva. Akartam írni, hogy gyerekkoromban “Nátika”-ként ismertem, de most nézem, hogy még az is kapható
Malacka végül nem lett jó. Remek a fedése, és tök természetesen olvad a bőrbe, Az árnyalat fantasztikus, egyáltalán nem üt el az arcomtól, tökéletes neutrális szín, csak éppen borzalmasan sápaszt. Mindig azt hiszem, hogy nagyon világos a bőröm, aztán kiderül, hogy rengetegen vannak, akik nálam is világosabbak. Nem küszködöm vele, ennél csak sötétebb lesz a bőröm tavasszal - feldobtam eladásra.
Ezek az ázsiaiak ilyenek, imádják sápasztani magukat Más termékvonal készít európai bőrökhoz jobban passzoló BB-ket, pl. a Missha.
Missha nem koreai?
De az, ahogy a malackás is
Ez sem beauty, de remélem ezt is meg fogjátok érteni: ezt a teásbögrét én készítettem. Kézzel formáztam és mintáztam egy workshopon. A mázazás már nem az én munkám, de a mázt én választottam. Én egyszerűen imádom! Olyan, mintha Tündérországból lenne!
Tündérhez tündérbögre illik
A legjobb lehet ebből teát inni!
Újabb kóstoló a 7scents-ből. Az előző adagból van egy kiszemelt illat, kíváncsi vagyok, hogy ebből a 8-ból lesz-e kedvenc.
Megérkezett a Notinos pakk. Ingyenes szállítás volt és 20%-os akciós kód.
A RT ecsetekre már nagyon kíváncsi voltam. Holnap használom is, de érzem, hogy selymesek nagyon. (Nemsoká érkezik hozzá a ND paletta )
A szivacsokra rákaptam, kellett egy kicsi a szemem alá, remélem beválik.
A Carmex az én megmentőm, be kell látnom, hogy semmi más nem tudja ennyire jól rendbetenni a száraz számat.
Ugye írsz majd Szabó Dorisz termékeiről?
Szia, épp most tervezem. Felvittem a terméket és most fogadták el a márka és a termék adatlapját a krémmánián az adminisztrátorok.
Első benyomások topikba is bemásolom.
“Semmi különös” beszerzés R-ból és zsibiről.
A hajhab @Andee90 ajánlására került hozzám. Ki is próbáltam egy jó nagy adagban és a nedves idő ellenére egész jól összetartotta a hajamat, ami amúgy ilyenkor torzonborz lesz, ahogy felveszi a vizet a levegőből. A fekete szemceruza elvileg vízálló alatta pedig egy gyöngyös-bogyós hajgumi.
A zsibiről egy Houbigant Iris Des Champs EDP és egy Shalimar Philtre de Parfum fújós és ajiba kaptam egy Prada Infusion D’Iris Cédre-t és egy Mimózás illatot
A gyöngyök a hajgumin esztétikai célt szolgálnak, ugye?
Igen, csak dísz
Nekem olyanok vannak amin 1-1 db nagyobb dísz van, ha magas lófarokba kötöm össze a hajam, akkor a copf alá szoktam beügyeskedni és tök jól tartja a hajat, szép íve lesz a lófaroknak tőle és kevésbé húzza elöl a hajamat így a frizura.
Betévedtem a Rossmannba. Az anti-blemish krémből elhasználtam két tubust, egy álom, most úgy döntöttem, hiába van itthon a kedven Vichy fényvédőmből, veszek egyet. A másik krémet ma láttam Krémmánián, elvileg színezett, gyakorlatban meglátjuk (igen, a nem színezettet hoztam el, nem baj, így is elfogy majd). Ha fele olyan jó, mint a másik krém, akkor simán megérte