💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen, tudom. Viszont borzasztóan tartósak a cuccaik. Esernyőm van tőlük, ez már a második. Az elsőt még gyerekként kaptam és 20 év után kellett kidobnom. Most a másodikat már 4 éve vettem és tökéletes állapotban van, pedig strapálom rendesen. Bízom benne, hogy a táska is ennyire tartós lesz.

2 Likes

A volt férjemnek volt egy hátizsákja, amit 10 évig nyüstölt minden egyes nap. Benne volt az ebédje, a 1,5-es víz, a kistáskája meg ami még adódott, át a fél városon bkk-val. Így mindenképp megéri beruházni.

1 Likes

Abszolút. Ráadásul 2 év garancia van rá. Ez is sokat nyom a latba. Sosem felejtem el, hogy 12 éve csináltattam egy bőrtáskát bőrösnél. Mindenki fintorgott a környezetemben, hogy mennyire drága volt. A táska a mai napig tökéletes állapotban van, pedig 1,5 évvel ezelőttig napi szinten dolgozni jártam vele és a literes víz, az összes kajám és minden túlélőfelszerelésem benne volt. Azóta is tartom, hogy csak az a drága, amit nem használnak ki.

9 Likes

Esernyőben végül én is a Samsonite-nál kötöttem ki és milyen jól tettem! Az első 5-6 év után még tökéletes volt, csak lejött a tetejéről a kis kupak, és így az eső szabad utat kapott volna a cső belsejébe. Visszavittem a táskaboltba ahol vettem, blokk már persze nem is volt meg, ők meg szó nélkül elvették és adtak egy vadonat újat.
Ezt 2016-ban volt, azóta is azt a cseredarabot nyúzom, és semmi baja.
Annyi pénzt elköltöttem előtte kis olcsó esernyőkre a piacról meg DM-ből, amik az első viharnál mindig megadták magukat, annyiból több Samsonite-ot is vehettem volna.

Jah, ez meg az 50%-os LUSH leárazás zsákmánya:

Kép

18 Likes

Off és bocs. Ha már minőség és esernyő: nekem egy Dopplerem van, ami majdnem 30 éves. A szerkezete tökéletes, a textilen lett 1-2 pici lyuk, ahol a csuklók súrlódása miatt kikopott, de nem jön be rajta a víz. Automata és teljesen szélálló. Viharban majdnem Mary Poppins lettem :laughing:, de nem fordult ki. Az ára még mindig elviselhető 8-10e körül van.

8 Likes

Nem semmi esernyőd van, mondjuk akkoriban még inkább gyártottak olyat, ami 30+ évig is kibírja, manapság már nem nagyon hiszem, hogy ez a cél. Nekem is volt egy Dopplerem, nagyon szerettem amíg bírta, bírta a szelet, és nagyon könnyű volt. Amikor tönkrement, akartam venni, de valamiért mégis a Samsonite-nál kötöttem ki.

2 Likes

Most én Samsonite-ot vennék, az a pici, könnyű, laposat. A Dopplerem egy igazi gránittömb, de azért ezt hurcolom, míg szét nem esik vagy múzeumba kerül :sweat_smile:

2 Likes

Karácsony utáni kiárusítás eredménye:

IMG_20240107_164818

IMG_20240107_164839

Nagyon tetszik, hogy nemcsak a szérum teljes méret (50 ml) benne, hanem a többi termék is luxus utazó méret (az arclemosó 30 ml, az arckrém 15 ml, a szemkörnyékápoló 5 ml), így valóban képet lehet kapni róluk, hiszen nemcsak 1-2 alkalomra elegendőek.

A parfümminta ajándék volt. Egyetlen fújás alapján inkább késő tavaszi, nyári illat, úgyhogy félre is teszem.

23 Likes

Az ajándékba kapott parfüm, amit egy másik topikban már említettem:
IMG_20240107_203256

18 Likes

Boldog új évet mindenkinek!
Nem bírtam ki:
20240108_114900

17 Likes

Majd mesélj :kissing_heart:

Első benyomás: elképesztő nehéz mindkét termék. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

1704728446899
N betűs rendelés.
Amit már ismerek, és újra vettem belőle:
Rimmel púder Hiába a legolcsóbbak közé tartozik, nagyon jó, szerintem a sok vélemény magáért beszél. A Transparent és a Sandstorm a két színem, az évszak és az alapozó/BB függvényében világosítok vagy sötétítek velük.
Biotherm Aquasource Cica Nutri 75 ml most nagyon jó áron volt. Télen a kedvencem, mert hiába száraz bőrre készült, nem zsírosít, sminkelni lehet rá stb. Nem szoktam nagyon arcápolósdit játszani, szerencsés vagyok, nekem egy jó hidratáló (max egy szérum, ha kapok vásárlás mellé ajándékba :smiley: ) elég a fényvédő alá, és ez erre a célra tökéletes, hónapokig elég.
Amit nem ismerek, most vettem először:
Nobea monók Melléfogás volt, igazából csak az ingyenes szállítás miatt csaptam a kosárba őket. Roasted almond és Spice, meleg sárgás és aranybarnás színek, sajnos ocsmányul állnak. Pedig gyönyörű színek, a minőségük is elképesztő az árukhoz képes. Szuperül pigmentáltak, csak szolidan poroznak, jól kenhetők, meg minden, amiért az ember sok ezreket szokott kiadni. Nem tudom, mit fogok velük csinálni, nincs kedvem piacozni velük, 800 forint/db volt, a csomagolás meg a benzin a postára többe kerülne…
Essie fedőlakk Jókat olvastam róla, nagy reményeket fűzök hozzá.
Elizavecca Milky Piggy BB Izgalmas újítás, sosem volt még ilyenem. Eléggé sápasztónak tűnik a színe a kezemen, kiváncsi vagyok, milyen lesz feltéve. Az árnyalata tökéletesen neutrális, ha jól mutat rajtam, elmondhatom, hogy megtaláltam az igazi BB-t, ami nem sárga, nem szürke, nem rózsaszín. A koreai malacok homokszínűek vajon? :smiley:

17 Likes

Tavalyi szerzemény, nem is beauty, de ti értékelni fogjátok szerintem az idei határidőnaplóm. :relaxed: Én imádom. Nehéz volt kiválasztani, túl jó a választék ebben a műfajban számomra. :star_struck:
IMG_20240111_105329

25 Likes

Ez csodaszép! :heart:

1 Likes

Gyönyörű! Nagyon tetszik!

1 Likes

És lámpa fényében még szebb :heart_eyes:

1 Likes

IMG_8372
Tessék parancsolni. :slight_smile:

11 Likes

Most vásároltam először a Lush-tól. :slightly_smiling_face: Mivel én hintőport használok fixáló púdernek és a drogéria jelenlegi kínálata nem nyűgőzött le, kipróbálom ezt. Szerencsére még akcióban is volt.
A többi pedig fb zsibi. Az ABH-k 5g-os highlighterek, de én elsősorban szemhéjpúderként tervezek velük.

20240111_153204

20240111_153444

16 Likes

Milyen márka? Nekem eddig a Paperblanks volt a favorit, mert őket ismertem és gyönyörű határidőnaplóik, noteszeik vannak.
De ez is meseszép :blush:

1 Likes