Jobbulást kívánok!
És persze, hogy jöhet a fotó!
Gyógyulj meg hamar! nálunk idősebb fiam borult el tegnap. Naponta 2x ágynemű csere, nedves minden, annyit izzad. Most fèrjem kezdte a hattyù halálát . Bezzeg mikor én esek ágynak , akkor azért főzzek, meg rend is legyen…
Gyors gyógyulást!
De cukik vagytok , köszönöm szépen!
Nekem ez valami fejre támadó ebola lehet, minden begyulladt, a torkom, az arcüregem, a fülem és mire tegnap szerdán orvoshoz jutottam más a fogam is fájt. Az összes Mondjuk akkor nem röhögtem.
Ja meg a hörgőim is, hogy szépen köhögjek egész nap.
Szombat este lettem rosszul, ahogy azt kell, nesze neked újév meg szilveszter.
Teszteltem, nem covid, szóval fogalmam sincs mit szedtem össze.
@Isabelle remélem hamar meggyógyul a családod és te sem kapod el.
Mielőbbi jobbulást! (ebben gyógyital van )
Köszönöm szépen
Amennyi gyógyszer jelenleg kering bennem, ha ezeket most mind meginnám szerintem aludnék egy egész napot
Jobbulást!🫖
Én vitaminokat, forró levest és teát küldök.
Kösziiii
Jobbulást!
Pihenj sokat!!!
Javulást!
Mielőbbi jobbulást, gyógyulást!
Gyors felépülést!
Gyógyulj meg hamar! Kitartás!
Ajjaj, vigyázz magadra, amennyire lehet két beteg férfi mellett!
Jobbulást kívánok nekik!
@Luiselotte kitartást, jobbulást és feküdj, illetve igyál sokat.
@Isabelle most olvastam valami cikket, hogy tényleg létezik biológiai szempontból is, hogy férfinátha és férfibetegség. Rájuk valami hormonálisan és szteroid szempontból is máshogy hat az egész folyamat, ezért viselik a nők jobban a sztorit.
Nálunk a család sorban dőlt ki coviddal. Férjem után most épp (egymástól függetlenül és nem átfertőzve) anyu 2,5 hete nyomja, apu csatlakozott 5 napja. Én megúsztam.
Holnap jövök unboxinggal így estére nem tudtam fotózni
Ez a tegnapi szajré a fehérneműt nem fotóztam be a táskára szükségem volt, mert egyre kevésbé tudok “cipelni”. Nem tudom, mi történt, de a régi nagy táskáim alatt azt érzem, hogy megszakadok. Ebbe minden belefér, amire szükségem van és nagyon kis könnyeden, keresztpánttal viselhető.
A Morphe-t szerettem volna kipróbálni, jókat hallottam róla és az irodába is szerettem volna valamit a fiókba, ha azonnal rohanni kell. Így lett az emeletes 3in1. A stick szerelem volt a lipkit-el együtt
A fejpánt, a parfüm minták, az alapozó és a mini sminklemosó ajándék volt a vásárlások mellé. Az YR hab- és tusfürdőt férjnek vettem
Juj, de jó az a tatyi! Samsonite? Hány rekeszes belül?
Samsonite, műbőr, 2 rekeszes és az egyik rekesz falán belül van még egy picike cipzáras zseb 20% akció volt, de így is borsos volt azzal vígasztalom magam, hogy a családomtól kaptam ajiba
Köszi! Igen, a Samsonite nem túl olcsó márka, de jó kis táskáik vannak.