💖 ùj unboxing kèpekkel

Jobbulást kívánok! :heart:
És persze, hogy jöhet a fotó! :smiley:

1 Likes

Gyógyulj meg hamar! :blossom: nálunk idősebb fiam borult el tegnap. Naponta 2x ágynemű csere, nedves minden, annyit izzad. Most fèrjem kezdte a hattyù halálát :orangutan:. Bezzeg mikor én esek ágynak , akkor azért főzzek, meg rend is legyen…:monkey_face:

6 Likes

Gyors gyógyulást! :slight_smile:

2 Likes

De cukik vagytok , köszönöm szépen!
Nekem ez valami fejre támadó ebola lehet, minden begyulladt, a torkom, az arcüregem, a fülem és mire tegnap szerdán orvoshoz jutottam más a fogam is fájt. Az összes :smiley: Mondjuk akkor nem röhögtem.
Ja meg a hörgőim is, hogy szépen köhögjek egész nap.
Szombat este lettem rosszul, ahogy azt kell, nesze neked újév meg szilveszter.
Teszteltem, nem covid, szóval fogalmam sincs mit szedtem össze.
@Isabelle remélem hamar meggyógyul a családod és te sem kapod el.

2 Likes

Mielőbbi jobbulást! :tea: :honey_pot: :cocktail: (ebben gyógyital van :wink:)

4 Likes

Köszönöm szépen :relaxed:
Amennyi gyógyszer jelenleg kering bennem, ha ezeket most mind meginnám szerintem aludnék egy egész napot :slight_smile:

2 Likes

Jobbulást!:grapes::tangerine::lemon::kiwi_fruit::shallow_pan_of_food:🫖

Én vitaminokat, forró levest és teát küldök.

1 Likes

Kösziiii :slight_smile:

1 Likes

Jobbulást!
Pihenj sokat!!!

1 Likes

Javulást!

Mielőbbi jobbulást, gyógyulást! :hugs:

@Kokapu @Montelino @Key4U
köszönöm nektek is, egészen meghatódok már, hogy ennyien írtok🥹

1 Likes

Gyors felépülést! :slight_smile:

1 Likes

Gyógyulj meg hamar! Kitartás! :muscle:

1 Likes

Ajjaj, vigyázz magadra, amennyire lehet két beteg férfi mellett! :sweat: :woman_mage:
Jobbulást kívánok nekik! :herb:

1 Likes

@Luiselotte kitartást, jobbulást és feküdj, illetve igyál sokat.
@Isabelle most olvastam valami cikket, hogy tényleg létezik biológiai szempontból is, hogy férfinátha és férfibetegség. Rájuk valami hormonálisan és szteroid szempontból is máshogy hat az egész folyamat, ezért viselik a nők jobban a sztorit.

Nálunk a család sorban dőlt ki coviddal. Férjem után most épp (egymástól függetlenül és nem átfertőzve) anyu 2,5 hete nyomja, apu csatlakozott 5 napja. Én megúsztam.

Holnap jövök unboxinggal :wink: így estére nem tudtam fotózni :wink:

6 Likes

Ez a tegnapi szajré :slight_smile: a fehérneműt nem fotóztam be :wink: a táskára szükségem volt, mert egyre kevésbé tudok “cipelni”. Nem tudom, mi történt, de a régi nagy táskáim alatt azt érzem, hogy megszakadok. Ebbe minden belefér, amire szükségem van és nagyon kis könnyeden, keresztpánttal viselhető.
A Morphe-t szerettem volna kipróbálni, jókat hallottam róla és az irodába is szerettem volna valamit a fiókba, ha azonnal rohanni kell. Így lett az emeletes 3in1. A stick szerelem volt a lipkit-el együtt :slight_smile:

A fejpánt, a parfüm minták, az alapozó és a mini sminklemosó ajándék volt a vásárlások mellé. Az YR hab- és tusfürdőt férjnek vettem :wink:

413861798_912094350451213_381942707891911393_n

19 Likes

Juj, de jó az a tatyi! Samsonite? Hány rekeszes belül?

1 Likes

Samsonite, műbőr, 2 rekeszes és az egyik rekesz falán belül van még egy picike cipzáras zseb :slight_smile: 20% akció volt, de így is borsos volt :see_no_evil: azzal vígasztalom magam, hogy a családomtól kaptam ajiba :slight_smile:

1 Likes

Köszi! Igen, a Samsonite nem túl olcsó márka, de jó kis táskáik vannak.

1 Likes