Jajj, most meg kell szaglásznom. Már a csomagolás is nagyon vagàny. Nekem is ùgy tetszene, hogy csak feketével kombinálva, vagy alul vagy felül. És a férfi ingek elég jók, van visszafogott iis és hosszúak, ami a lényeg. Egy szolidabb pólóra is beruháztam. Nem rövid, nem kivágott és fekete.
Meg kell mutatnom, mivel lepett meg a férjem karácsonyra. Szó szerint tátva maradt a szám, ugyanis sminket még sosem vett nekem, mivel ez elég könnyen félre tud menni. Emlékezett, hogy szerettem volna kipróbálni UD termékeket.
Ha én választottam volna, biztosan szemceruzát vagy egy rúzst vásárolok magamnak, de borzasztóan jól esett az igyekezete és kedvessége. Egy szempillaspirált és egy tust választott.
De aranyos, hogy figyel!
Nagyon kedves tőle!
(A termékek neve miatt kicsit nevetgélek; elképzelem, ahogy egy férj hősiesen kér egy Perversiont, ó, igen, a feleségemnek lesz. Vagy legyen inkább a Better than sex?)
Hol találtál ilyen férjet??
Valóban nagyon szerencsés vagyok!
Ez nagyon kedves!
Egy kis évindító, Paula’s Choice eu oldal rendelés.
3 termékért fizettem 20% kedvezménnyel,
3 bonus full size termék + egy cuki beauty bag.
Szép akció volt.
Él még ez az akció?
Szuper ajcsi
Majd számolj be a Perversion spirálról. Nekem csodás pillákat csinált csak sajnos begyulladt tőle a szemem
Micsoda gáláns ajándékok! Használd egészséggel az összes finomságot!
Rendben, igyekszem írni róla.
Jelenleg 2 spirálom is bontva van, ezért egyelőre félre teszem. Sajnálom, hogy neked nem vált be.
December utolsó napjaiban volt, member tagsággal 1 termék, 3 termék után még 1, plusz 1 termék birthday kuponnal.
150 eurótól van ingyenes szállítás, amire kicsit szívtam a fogam, de végül így nagyon megérte. A travel size ajándék nem mozgat meg, de ezt kár lett volna kihagyni. Nem gondoltam, hogy mást is érdekel, legközelebb szólok.
Köszi. Elkezdtem berakni a kosárba a termékeket, de rájöttem, hogy nincs 3 dolog amit vennék. Innentől kezdve tárgyalanná vált a dolog.
De az általad /általatok leírt akciók mindig megmozgatnak.
Ha csak 1-2 dolog kell inkább Skinsmartról, valami akcióban, ez tényleg akkor éri meg, ha az egész rutin PC. De nálam most az a cél, mindent elhasználok és csak Paula. És nekem bevált minden, nagyon szeretem és elégedett vagyok vele.
Főleg resist, calm, clinical vonal. A fényvédőjük viszont egyik sem jött be, marad az Avene.
Nem fog többe kerülni a rutin, mert nem vásárolok majd mindenfélét össze mint eddig.
A férjemnek is mondtam, tulajdonképpen spórolok.
A férjed pedig vélhetőleg nem vette be ezt a dumát Az én Párom is kivan az arcápolási, sminkcucc arzenálomtól. Nem tudom ez mennyiben nyugtat meg!
Nem foglalkozik vele, ha nagy ritkán megkérdezi, hogy mennyi az annyi, akkor azt válaszolom, hogy ez tulajdonképpen egyfajta hobbi, az meg általában költséges.
Köszönöm az ötletet, legközelebb én is beújítok az Embernél ezzel a szöveggel!
Pàr ùj termék, szigorùan arcápolás, sminkből csak alapozót engedek magamnak venni ha 1-2 elfogyott. oké, becsúszott a folyékony pirosító
Beteg vagyok mint a dög, barátnőm hozott át túlélőcsomagot, teával, mézzel, levessel.
Tett bele egy parfümmintát, meg egy intim lemosót is amit magának vett csak benézte, nem szereti a kamillát ami benne van.
Ha a köz úgy kívánja befotózom őket, hogy az elhasználtam című számadásnál ki lehessen őket pipálni