💖 ùj unboxing kèpekkel

Jajj, most meg kell szaglásznom. :smiling_face_with_three_hearts: Már a csomagolás is nagyon vagàny. Nekem is ùgy tetszene, hogy csak feketével kombinálva, vagy alul vagy felül. És a férfi ingek elég jók, van visszafogott iis és hosszúak, ami a lényeg. Egy szolidabb pólóra is beruháztam. Nem rövid, nem kivágott és fekete.

1 Likes

Meg kell mutatnom, mivel lepett meg a férjem karácsonyra. Szó szerint tátva maradt a szám, ugyanis sminket még sosem vett nekem, mivel ez elég könnyen félre tud menni. :grin: Emlékezett, hogy szerettem volna kipróbálni UD termékeket. :heart:

Ha én választottam volna, biztosan szemceruzát vagy egy rúzst vásárolok magamnak, de borzasztóan jól esett az igyekezete és kedvessége. :hugs: Egy szempillaspirált és egy tust választott.

IMG_20231222_190920

27 Likes

De aranyos, hogy figyel! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nagyon kedves tőle!
(A termékek neve miatt kicsit nevetgélek; elképzelem, ahogy egy férj hősiesen kér egy Perversiont, ó, igen, a feleségemnek lesz. Vagy legyen inkább a Better than sex?)

11 Likes

Hol találtál ilyen férjet?? :astonished:

2 Likes

:relaxed: Valóban nagyon szerencsés vagyok! :star_struck:

3 Likes

Ez nagyon kedves! :slight_smile:

1 Likes

Egy kis évindító, Paula’s Choice eu oldal rendelés.
3 termékért fizettem 20% kedvezménnyel,
3 bonus full size termék + egy cuki beauty bag.
Szép akció volt. :star_struck:

20240102_114540

19 Likes

Él még ez az akció? :joy:

4 Likes

Szuper ajcsi :heart_eyes:

Majd számolj be a Perversion spirálról. Nekem csodás pillákat csinált :star_struck: csak sajnos begyulladt tőle a szemem :frowning:

1 Likes

Micsoda gáláns ajándékok! :heart_eyes: Használd egészséggel az összes finomságot!

1 Likes

Rendben, igyekszem írni róla. :blush:
Jelenleg 2 spirálom is bontva van, ezért egyelőre félre teszem. Sajnálom, hogy neked nem vált be. :worried:

1 Likes

December utolsó napjaiban volt, member tagsággal 1 termék, 3 termék után még 1, plusz 1 termék birthday kuponnal.
150 eurótól van ingyenes szállítás, amire kicsit szívtam a fogam, de végül így nagyon megérte. A travel size ajándék nem mozgat meg, de ezt kár lett volna kihagyni. Nem gondoltam, hogy mást is érdekel, legközelebb szólok.

2 Likes

Köszi. Elkezdtem berakni a kosárba a termékeket, de rájöttem, hogy nincs 3 dolog amit vennék. Innentől kezdve tárgyalanná vált a dolog.
De az általad /általatok leírt akciók mindig megmozgatnak. :relaxed:

1 Likes

Ha csak 1-2 dolog kell inkább Skinsmartról, valami akcióban, ez tényleg akkor éri meg, ha az egész rutin PC. De nálam most az a cél, mindent elhasználok és csak Paula. És nekem bevált minden, nagyon szeretem és elégedett vagyok vele.
Főleg resist, calm, clinical vonal. A fényvédőjük viszont egyik sem jött be, marad az Avene.
Nem fog többe kerülni a rutin, mert nem vásárolok majd mindenfélét össze mint eddig.
A férjemnek is mondtam, tulajdonképpen spórolok. :joy:

7 Likes

A férjed pedig vélhetőleg nem vette be ezt a dumát :smiley: Az én Párom is kivan az arcápolási, sminkcucc arzenálomtól. :smiley: Nem tudom ez mennyiben nyugtat meg! :smiley:

2 Likes

Nem foglalkozik vele, ha nagy ritkán megkérdezi, hogy mennyi az annyi, akkor azt válaszolom, hogy ez tulajdonképpen egyfajta hobbi, az meg általában költséges. :joy:

8 Likes

Köszönöm az ötletet, legközelebb én is beújítok az Embernél ezzel a szöveggel! :smiley:

4 Likes

Pàr ùj termék, szigorùan arcápolás, sminkből csak alapozót engedek magamnak venni ha 1-2 elfogyott. :blush:oké, becsúszott a folyékony pirosító :face_with_hand_over_mouth:20231215_131332

16 Likes

Beteg vagyok mint a dög, barátnőm hozott át túlélőcsomagot, teával, mézzel, levessel.
Tett bele egy parfümmintát, meg egy intim lemosót is amit magának vett csak benézte, nem szereti a kamillát ami benne van.
Ha a köz úgy kívánja befotózom őket, hogy az elhasználtam című számadásnál ki lehessen őket pipálni :smiley:

12 Likes