💖 ùj unboxing kèpekkel

Nekem ez a tretinoin sokkal jobban bejött, mint a Menarini, attól foszlósra száradt az arcom.:see_no_evil:

1 Likes

Jol hangzik! Koszi, hogy leirtad a tapasztalatod! Igy meg batrabban fogom hasznalni. :slightly_smiling_face:
En meg nem probaltam masikat, ez az elso tretinoinom.
Par hete el is kezdtem hasznalni, nagyon ovatosan. Eloszor egy reteg hidratalo fole kentem, a kovetkezo hasznalat kb. egy hettel kesobb tortent, akkor mar nem hasznaltam “szigetelo” reteget elotte. Nem okozott semmilyen problemat. Azota tulvagyok a 4. hasznalaton, azt hiszem mostmar heti ketszer is be fogom vetni.
Ti, akik rendszeresen hasznaljatok milyen gyakorisaggal teszitek?

2 Likes

Azt hozzá kell tennem, hogy kombinált, vízhiányos bőröm van, minden “alapozó” retinolszármazékon túl vagyok (TO-k, A-Game-ek, a többi eszembe se jut), ezek rajtam nem segítettek. Vagy 3 tubus A313 Pommade-ot is elfogyasztottam, a Menarini mégis nagyon szárított, fütyült minden hidratálóra.
Tkp. ezeket minek írtam le.:see_no_evil:
A Tretiheal szerintem jó döntés volt első tretinoinnak. Heti 3x használtam, mindig futós napokon (így nem felejtettem el).
Dekoltázsra, kézfejre is kentem.

1 Likes

IMG_8195
Profimed rendelés a fehérítős magamnak a szett ajándékba lesz.

13 Likes

…ééés megvan a piros Catrice Magic Christmas akármi rúzs is :sweat_smile: Most majd döntenem is kell melyiket viseljem :grin:
Annyit olvasgattam, a plex-es dolgokról, hogy már az én fülembe is bogarat ültetett a dolog. Végülis nem tudom ez a bond repair dolog ugyanazt jelenti-e. Ez hajmosás előtti ápoló és szkeptikusan állok hozzá, de azért kellett :stuck_out_tongue: :face_with_hand_over_mouth:
20231219_135051

17 Likes

Én személy szerint nagyon szeretem ezt a hajmosás előtti ápolót. :slight_smile: Hálás érte a hajam, és látványosan jobb állapotban vannak a hajvégeim, a rendszeres festés ellenére is.

4 Likes

Tegnapi őszi KM blogösszefoglalóban volt ez a testápoló: görögdinnyés testáp

őszi összefoglaló

Próbáltad már? Én asszem ráröppenek legközelebb, ha DM/Rossmann közelében leszek :yum:

Azt hiszem segített is a véleményed, hogy emellett döntsek :wink:

1 Likes

Próbáltam, de nekem nem lett a kedvencem. Mondjuk én nem szeretem annyira a géles krémeket, gondolom ez is közrejàtszott benne. Száraz bőrüeknek inkább nyàrra ajánlanám, nekem kevès volt a hidratàlò hatàsa, de kellemesen könnyű volt az àllaga ès ha jòl emlèkszem mèg egy kis hűsítő hatást is èreztem a gèltől.

1 Likes

Ahhhaaaa, akkor ezt lehet, hogy nyárra hagyom. Úgyis még itt figyel a fiókban a teljesen gél állagú g.dinnyés testápoló :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Ennek nagyon örülök :blush:

1 Likes

Egy kis tegnapi DM.
Igen, a Balea tusfürdő szettet a dobozka miatt vettem meg. :see_no_evil::grinning:

IMG_20231223_110034

IMG_20231223_110059

IMG_20231223_110117

26 Likes

Ez a doboz nagyon cukiiiii! :heart_eyes: Mire fogod használni? :blush:

1 Likes

Nem tudom még, de nem lehetett otthagyni, főleg mivel az utolsó volt. :slightly_smiling_face:

1 Likes

IMG_8251
IMG_8252
Nálunk 24- én reggel van ajándékozás , ez az egyetlen “ kozmetikum” amit kaptam, gondoltam megmutatom.
A doboza teljes túlzás, de a szívem legmélyén azért nagyon tetszik.
Nyári illat lesz belőle stílusra leginkább a Light Bluera emlékeztet.

25 Likes

Amindenit! :star_struck:
A pici dobozban szappan van? Vagy mini parfüm?

Egy mini parfüm . Annnyira cukiiiii :laughing:

1 Likes

Áá, a versacetől ez nem túlzás :laughing:. Inkább visszfaogott a ruháit nézve :blush:
Screenshot_20231226_104901_Chrome

1 Likes

Vagy alul vagy felül feketével nem lenne rossz de így nekem ez pizsama.
Soha nem volt egy visszafogott màrka de visszatekintve Gianni tervezései teljesen szolídnak tűnnek nekem azokhoz képest amiket azóta a húga jóváhagy.
Az illataik mindig is tetszettek ezzel együtt màr a 16. illatom a háztól üvegesben, Crystal Noir és Bright Crystal most is van idehaza.
Ez a kis kék a lila Versusra hajaz, annak a könnyített változata , mèg ebben a hideg időben is szinte egész nap érezhető, nyáron még szebb lesz majd.
Eddig 2x teszteltem boltban valószínűleg buggyant üvegből, mert citromos Cif súrolószer illata volt, szerencsére nem az a lelkem.
Nagyon örülök ám neki :slight_smile:

5 Likes

Én most erre azt mondom, hogy így együtt se lenne rossz teszem azt divathétre vagy fotózásra, egy hosszú, egyszerű, színben illő kabáttal.

3 Likes