💖 ùj unboxing kèpekkel

Az a “padödö” -Pas de Deux :smiley: Szerintem a legszebb a 3-ból.
A legvilágosabb, Dancing Snowflake, MLBB szín, olyan mályvás, nude-os.
A piros meg, Celebration of Dances, ha jól emlékszem sima piros, vagyis nem emlékszem van-e mellék-árnyalata (narancs vagy rózsaszín). Azt még nem vettem meg, de ami késik… :sweat_smile:
Ja, és igen, szerintem mind hordható, ha nem utálod a pirosat :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Likes

:smiling_face_with_three_hearts: Köszönöm!
Szívesen mutatom, mert tudom, hogy értő és megértő közösség van itt, nekem pedig enyhíti a magányomat az itteni dumcsi és képkirakosgatás. Szánalmas, de ez van :sweat_smile: Legszívesebben minden kis vackot kitennék :blush:
Igazán nem dicsekvésből rakom ide, egyszerűen jól esik megosztani Veletek :heart:

15 Likes

Én is inspiráció jelleggel teszek fel ide képet és szívesen nézegetem mások szerzeményeit is. :kissing_heart:

6 Likes

És bizony érdemes is ötletet meríteni a képeidből! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Minden újdonságotoknak örülök, nagyon jó nézni, álmodozni. :hugs: És persze inspiráció, hiszen a hatásotokra szereztem be pár dolgot.:face_with_hand_over_mouth:

Ez pedig az eheti Notinos pakk.
Az alapozót a régebben rendelt minta alapján választottam. C-s, tehát hideg szín, mégis olyan jól helyrekapja a meleg-neutrális bőrömet, nem leszek rózsaszín tőle.
A fogkefe fej pedig fogyóeszköz.

20231215_190522

17 Likes

Hű, a fejeknek csúnyán felment az áruk (persze mindennek)! Gondolom az akciós áron vetted.
Én visszatértem a manuálishoz végül, de ezt a fejtípust használtam anno én is.
(Samsung mosógép? :wink:)

1 Likes

Akciós volt, -23%, 6300 körül. Teljes áron nem vettem volna.
LG a mosógép :grin:

1 Likes

Hát, végül az is koreai :laughing:

1 Likes

Csípem :laughing:

1 Likes

Érdekes, a tapicskolós teszter alapján (nem vitt rá a lélek, hogy belenyúljak) rettenetes színnek tűnt, de majd megvizslatom még egyszer (ha ugyan lesz még belőle).
A kialakítása nem a kedvencem, a klasszikus rúzsformával szebben tudok kifestőzni.

1 Likes

Nekem is nehéz rajzolni vele. Szép a formája újonnan, de nem praktikus. Én a hegyes csepp alakút szeretem legjobban.

1 Likes

Igen, én is arra a formára gondoltam.:slightly_smiling_face:

1 Likes

@umpalumpa kedvéért bemutatom a legutóbbi kis szerzeményeimet.
Eredetileg nem akartam bemenni a dm-be, de otthon hagytam a neszeszerem, nem volt nálam ajakbalzsam. Így érthető, hogy miért volt szükséges azonnal beszerezni egyet, mégiscsak tél van, tegnap reggel fújt a szél, nem lehet védtelen ajkakkal mászkálni.
Amúgy egész jó ajakbalzsam. Nem mellesleg az átlátszó henger telis-tele van arany CSILLÁMMAL.:see_no_evil:
Szemöldökceruza azért kellett, mert nincs tartalékom, a Neutrogena Hydro Boost pedig az Aldiban beugrott a tortilla meg a tej mellé, mondván, ő akciós és nyáron jó barátom lesz. Megígérte, úgyhogy nem vettem ki a kosárból.
20231217_075714

20 Likes

Köszi :grin: Én is imádom ám nézni a szerzeményeket!

Ajakbalzsam nélkül télen olyan, mint víz nélkül a sivatagban- halálos.

Nem bántanak a csillámok? Mindig néztem ezt a szépséget, de pont ezek az apró részecskék tartottak vissza a vásárlástól (volt olyan ajakravalóm, ami karmolt).

3 Likes

Nézni én is szeretem, csak már megosztani annyira nem.
Nem, nem karcol a balzsam. A számon csak közelről, erős fényben látszik. És egész jól hidratál, nem szárít - a Carmexen és a Primuson kívül minden szárítja a számat, még a Neutrogena bordó tubusos ajakápolóját is beszippantja a szám.

3 Likes

A szemöldökceruzákhoz, abszolút kedvenc, most kellett ismét újravennem:

https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-age-perfect-brow-definition
IMG_5289

12 Likes

IMG_20231217_203718
A ket fogkrem a testveremtol van, mar nem tudom honnan rendelte oket.
A tretinoin pedig egy helyi zsibi oldalrol, szulinapi ajandek volt magamtol magamnak.

15 Likes

Isten éltessen sokáig! :birthday: :sparkler: :gift: :hearts: :congratulations:

1 Likes

Még októberben volt, a vásárlás pedig novemberben, a fotózás pedig most, bocsi. :joy:
De nagyon köszönöm a köszöntést! :hugs:

2 Likes

Befotóztam, hátha nem felejtkezem el róla. Köszi szépen!