Az a “padödö” -Pas de Deux Szerintem a legszebb a 3-ból.
A legvilágosabb, Dancing Snowflake, MLBB szín, olyan mályvás, nude-os.
A piros meg, Celebration of Dances, ha jól emlékszem sima piros, vagyis nem emlékszem van-e mellék-árnyalata (narancs vagy rózsaszín). Azt még nem vettem meg, de ami késik…
Ja, és igen, szerintem mind hordható, ha nem utálod a pirosat
Köszönöm!
Szívesen mutatom, mert tudom, hogy értő és megértő közösség van itt, nekem pedig enyhíti a magányomat az itteni dumcsi és képkirakosgatás. Szánalmas, de ez van Legszívesebben minden kis vackot kitennék
Igazán nem dicsekvésből rakom ide, egyszerűen jól esik megosztani Veletek
Én is inspiráció jelleggel teszek fel ide képet és szívesen nézegetem mások szerzeményeit is.
És bizony érdemes is ötletet meríteni a képeidből!
Minden újdonságotoknak örülök, nagyon jó nézni, álmodozni. És persze inspiráció, hiszen a hatásotokra szereztem be pár dolgot.
Ez pedig az eheti Notinos pakk.
Az alapozót a régebben rendelt minta alapján választottam. C-s, tehát hideg szín, mégis olyan jól helyrekapja a meleg-neutrális bőrömet, nem leszek rózsaszín tőle.
A fogkefe fej pedig fogyóeszköz.
Hű, a fejeknek csúnyán felment az áruk (persze mindennek)! Gondolom az akciós áron vetted.
Én visszatértem a manuálishoz végül, de ezt a fejtípust használtam anno én is.
(Samsung mosógép? )
Akciós volt, -23%, 6300 körül. Teljes áron nem vettem volna.
LG a mosógép
Hát, végül az is koreai
Csípem
Érdekes, a tapicskolós teszter alapján (nem vitt rá a lélek, hogy belenyúljak) rettenetes színnek tűnt, de majd megvizslatom még egyszer (ha ugyan lesz még belőle).
A kialakítása nem a kedvencem, a klasszikus rúzsformával szebben tudok kifestőzni.
Nekem is nehéz rajzolni vele. Szép a formája újonnan, de nem praktikus. Én a hegyes csepp alakút szeretem legjobban.
Igen, én is arra a formára gondoltam.
@umpalumpa kedvéért bemutatom a legutóbbi kis szerzeményeimet.
Eredetileg nem akartam bemenni a dm-be, de otthon hagytam a neszeszerem, nem volt nálam ajakbalzsam. Így érthető, hogy miért volt szükséges azonnal beszerezni egyet, mégiscsak tél van, tegnap reggel fújt a szél, nem lehet védtelen ajkakkal mászkálni.
Amúgy egész jó ajakbalzsam. Nem mellesleg az átlátszó henger telis-tele van arany CSILLÁMMAL.
Szemöldökceruza azért kellett, mert nincs tartalékom, a Neutrogena Hydro Boost pedig az Aldiban beugrott a tortilla meg a tej mellé, mondván, ő akciós és nyáron jó barátom lesz. Megígérte, úgyhogy nem vettem ki a kosárból.
Köszi Én is imádom ám nézni a szerzeményeket!
Ajakbalzsam nélkül télen olyan, mint víz nélkül a sivatagban- halálos.
Nem bántanak a csillámok? Mindig néztem ezt a szépséget, de pont ezek az apró részecskék tartottak vissza a vásárlástól (volt olyan ajakravalóm, ami karmolt).
Nézni én is szeretem, csak már megosztani annyira nem.
Nem, nem karcol a balzsam. A számon csak közelről, erős fényben látszik. És egész jól hidratál, nem szárít - a Carmexen és a Primuson kívül minden szárítja a számat, még a Neutrogena bordó tubusos ajakápolóját is beszippantja a szám.
A szemöldökceruzákhoz, abszolút kedvenc, most kellett ismét újravennem:
https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-age-perfect-brow-definition
A ket fogkrem a testveremtol van, mar nem tudom honnan rendelte oket.
A tretinoin pedig egy helyi zsibi oldalrol, szulinapi ajandek volt magamtol magamnak.
Isten éltessen sokáig!
Még októberben volt, a vásárlás pedig novemberben, a fotózás pedig most, bocsi.
De nagyon köszönöm a köszöntést!
Befotóztam, hátha nem felejtkezem el róla. Köszi szépen!