💖 ùj unboxing kèpekkel

Gyönyörűek, köszi a képeket! Bár élőben is megcsodálhatnám, de nem tudom, hogy itthon van-e valamelyik Douglasban kitéve (eddig még nem találkoztam vele). Gondolkodtam rajta, illetve a nagy palettákon is, de aztán elengedtem. Van most elég költségünk sajnos - nem sajnos, a babavárással.

Még egy -50%-os rendelés a MAC-től, ilyenkor éri meg ecseteket venni.

• Ecsetek balról jobbra: 221S, 217S, 187S
  • 6-os insert
  • ‘Shell Peach’ szemhéjpúder
  • Lustreglass rúzs: a ‘Frienda’ árnyalatot rendeltem, de a ‘Can You Tell’-t küldték. Ami azért érdekes, mert az fent sincs a webshopjukban, viszont a Frienda-ból kettő is van… Mindegy, írtam nekik, aztán majd lesz valahogy. (A ‘Can You Tell’ már megvan. :smiley: Az egyik kedvenc rúzsom, mert irtó jól áll a színe, de most valami újra vágytam volna.)

20231205_113017

És egy kérdés: nem tudjátok, hogy a Glamshop monói beleférnek-e a MAC insertjeibe?

21 Likes

Ehem, már megint én :see_no_evil:
Itt van “Emily Párizsból” @Szeliger_1 -t utánozva és a Fix & Last primer is. Ami Szeligernek jó, az nekem pláne! Tényleg fantasztikus ez a pír! :heart_eyes:
A Catrice krém bronzere és az Under Eye brightener sötétebb változata is ugyanonnan (N. webáruház) valósi.
A többi egy Dm-ben akaszkodott rám :upside_down_face: A rúzsokat lestem egy ideje. Nincs rá mentségem :sweat_smile: Cherry Bomb és Pas De Deux színek.

Nagyon szeretnék olyan következetes figura lenni, aki csak 1-2 holmit tart minden kategóriából és nem kíván meg folyton újabb rúzst, highlighter, púdert, akármit! :grinning_face_with_smiling_eyes: Vannak időszakok, amikor semmi sem kell, aztán egyszer csak bezizzenek és minden kell.

Szerk.: Bocsi @Kokapu , az Essence primert nálad láttam :stuck_out_tongue_winking_eye:
20231205_143839

19 Likes

Remélem, hogy szeretni fogod!
Én még nem próbáltam (szóval nem is tudom, hogy milyen), mert az átvétel után lenáthásodtam, aztán meg herpeszes lett az orrom, olyankor nem sminkelek. Most van leszáradóban…

2 Likes

Gyors felépülést mindkét nyavalyából!
take care

2 Likes

Köszönöm szépen!

Végül a chat-en értem el a MAC-et: visszautalják a rúzs árát, és amit kiküldtek, azt pedig megtarthatom. Le a kalappal, elegáns megoldás. :slight_smile:
Azt kérték, hogy a Frienda árnyalatot egy pár hétig ne rendeljem meg, mert hiba van az oldalon és rossz termékkód is van hozzárendelve. Nem gond, majd ha megint kedvet kapok, valami üzletben is érvényes akció keretében veszem meg.
Az ingyen Can You Tell-nek azért örülök, mert ez az a rúzs, amit Anyu minden alkalommal észrevesz és megdicsér rajtam, ami nagy szó tőle, mert eléggé smink-ellenes. Most legalább van belőle egy tarcsi. :slight_smile:

7 Likes

IMG_8140
Tegnap hajhosszabbításon és fodrásznál is jártam, utóbbitól vettem a kifésülőt és a pakolást is.
Fodrászom mind a kettőt használja, próbáltuk többször is a hajamon őket így bátran vettem meg a termékeket.
Kifésülőnek amióta itthon lehet kapni kb. 95%- ban csak a Gliss Kurt használom, ez sokkal nagyobb adag, szerintem ez lesz az itthoni munkahelyre meg majd áttöltök belőle ha elfogy a Gliss.
A pakolás szuper tegnap is ezt használtuk, selymes lesz tőle a hajam és jól táplálja pedig szőkítve van + a póthaj az meg már rég nem él és így is nagyon szép eredményt ad.
Ha jól emlékszem akkor kemény 3500 Ft volt a kettő együtt. :slight_smile:

10 Likes

Napokban jöttek a zsibiről.
A stick világos arany highlighter. A parfüm, ha más nem, nevéről ismert.
A képekkel meg a Canva ingyenes részében szórakoztam kicsit :sweat_smile:

zsibiről2

25 Likes

Skintegra rendelés a saját oldalukról, a lemosóit nagyon szeretem, akció is volt, ráadásul a retinal új termék. A Hyperdew-el régóta szemezek (hidratáló zselés maszk) a szemkrémet már használtam, szerettem és a régi csomagolást hál istennek lecserélték. Viszonylag sűrűn van 20% akció.

20231211_155714

17 Likes

Egy kis Notino.
Visszatértem az Alfaparfhoz, nagyon elégedett vagyok, most az olajat is kipróbálom.
A haj toner újdonság.
A fogkrémet használom, üvegesben, szeretem.
Fényvédő meg mindig kell, kíváncsi várom, hogy mennyire passzol a színe.

20231212_115404

17 Likes

Ez a toner befesti a hajat, jól értem? Vajon az ősz hajszálakat is elfedi?

Nem hiszem, fizikai színező, szőkített hajra. Létezik több színben, sötétebb tónusok, szerintem élénkítő hatású.
Nagyon kíváncsi vagyok milyen, hétvégén kipróbálom.

2 Likes

Értelek. Kíváncsi vagyok, mit gondolsz majd róla. :slightly_smiling_face:

IMG_8156
Notino, a maszk szetteket a szépítészeimnek vettem karácsonyra, a szérum pedig ajándék volt a rendelés mellé.
Most nagyon örülök, szerintem teljes méretű terméket még soha nem kaptam ajàndékba rendelés mellé.

15 Likes

Bocsi, hogy mostanában uralom itt a témát :sweat_smile: :see_no_evil: És még mindig tudnék vásárolni (mondjuk ki nem?)…
Megint az N-betűsből.
20231212_174115
Vízálló spirállal próbálkozom. A szappan illata betölti a fürdőt, pedig szekrénybe csuktam. A Catrice rúzs-bolha megcsípett: ez már az 5. és a 6. darab ebben a hónapban :scream: A diótörős szuper, a rózsás csomagolású viszont melléfogás, ha a fogaimat veszem. Soha ilyen sárgának nem nézett ki még, mint ezzel az élénk, neonos sötét rózsaszínnel :confused: Az ecsetet krémes bronzerhez szánom. Olyan puha :hatched_chick: :rabbit2: :relaxed: csak simogattam az arcomat vele, mint egy mániákus :laughing:

20 Likes

Egyszer próbáld ki a KAP púderecsetét. A honlapon azt írják, hogy a használata közben komolyan fenyeget a veszély, hogy elalszol… és tényleg!
A Catrice diótörős rúzsa tényleg nagyon jó, meglepődtem. A világosabb tubusos highlightert is megvettem, teljesen korrekt.

2 Likes

Na, egyszer lesz KAP ecsetem :grinning_face_with_smiling_eyes:
Melyik szín tetszett meg a diótörős rúzsból?
Legszívesebben a harmadik pirosat is beszerezném :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Ne kérj bocsánatot mááár , én nagyon szeretem nézni az ùj szerzeményeket és szerintem a többiek is így vannak ezzel. Ha naponta is rakod ki őket sem unom meg. :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

6 Likes

A legsötétebb, bordós színt vettem meg. Érdekes állaga van.
A másik kettő is hordható?