Megérkeztek az ecsetkéim köszönöm a teákat is @dunaimano
Ideért az első rendelésem is. A giccses csomagolást igazán hanyagolhatnák.
Beugrottam még 2 boltba. A Rituals The rituals of dao dezodor inkább őszre lesz. Szerintem ez egy unisex illat, sajnos már nem gyártják. Szerintem most adják el ami még van belőle. A tusoló olaj ebből a termékcsaládból a kedvencem. 1 elfogyott, de van még 1 utánpótlás itthon. Lehet betárazok még pár dolgot, amíg kapható. Kaptam egy 5ml-s hidratáló mintát, ez aranyos volt, pedig nem hagytam ott egy vagyont.
Utóbbiak nagyon akciósak itt. Az illat megfogott legutóbb.
Nekem is megérkezett. A fiaim rábuktak a flitterekre.
Igyekeztem új módon lefotózni, ne legyen olyan unalmas nektek.
Na szuperül teljesítenek ma a postások Szép ez a paletta még mindig
Legalább ennyi hasznuk van a flittereknek.
Mesteri fotó a mai meglepijeimről. A rúzsra kíváncsi vagyok nagyon. A primer csillog, de nem bazári majmosan, egész kellemes. Durva méz-szerű szaga van. Holnap tesztelem élesben.
A palettát még csak nézegetem, ez régi kívánságlistásom volt.
Szépek nagyon A rúzsnak is méz illata van vagy szaga?
Nem, nekem az kínai műanyag szagot áraszt.
Ellenben gyorsan felkenve egészen kellemes. A színes is jó, úgyhogy nem bánom, hogy megvettem végül.
A Pat Mcgrath rendelésem második fele (úgy látszik mégsem nyelte el a vám).
De cukik! Ezek a minik kaphatók még?
Igen! Mattetrance Colour Blitz V2 a hivatalos neve.
Hah, köszi! Most oda is adom a bankkártyámat a férjemnek
Kínaiszag
Milyen színe lesz felkenve amúgy? Gondolom nem sárga
Sötétebb lilás-pinkes. Abszolút nem durva. Holnap csinálok róla fotót
Biztos szép lehet, köszönöm a fotót előre is
Én már sajnos fejből tudom a számokat… Néha nem jut eszembe, de az első számjegytől már megy. De ha nem így lenne, akkor is van egy virtuális kártya a telefonomon (revolut). Nem menekül a pénztárcám egyetlen forintja sem, ha valamit meg akarok venni
@dunaimano Mekkora ötlet ez az ajándék teafilter! Ezt lopni fogom! Mostanában többször is nagyon kellett zsonglőrködnöm, hogy beférjek az 50 g-ba, mikor több kis fújóst küldtem, és ott a dilemma, hogy most ne tegyek bele ajándékot, mert akkor több a postaköltség? Ez nagyon aranyos megoldás! Már tudom is, melyik kedvenc teám lesz a nyertes…
@Montelino Nekem is a zöld Rituals a kedvencem! Meg a lótuszos illat a TBS-től. Idén nyárra venni is fogok belőle, pont elfogyott. Azt borzasztóan sajnáltam, hogy az amazóniai vadliliom család megszűnt, azóta se találtam ahhoz fogható liliomos nyári illatot. Még egy pár millikém maradt, de már előre sírok, hogy pár nap alatt a végére fogok járni, ha bejön végre már egyszer a meleg.
A birsalmásat ittam tegnap olyan finom volt Ráadásul ebben a fura időben kimondottan telitalálatos volt a tea