💖 ùj unboxing kèpekkel

Gyönyörűek, micsoda kollekció! :heart_eyes:

Elárulod ezeknek a nevét?:

• kisebbik paletta jobb alsó sarok meg ami eggyel beljebb van (szürkés-kékes szín mindkettő)
  • nagyobbik paletta legalsó sor jobb szélső (sötétkék)
1 Likes

Az első egy paletta, nem tudom, hogy külön vannak-e ezek a színek. De Tutti-frutti és Dla OchLody a nevük. :smiley: Viszont élőben egyik sem szürkés-kékes. :smiley: A Tutti-frutti lila-világos arany, a Dla Ochlody pedig zöld-lila duokróm (de a zöld és a lila is más árnyalat, mint a Tiul mono). De még egyikbe sem nyúltam amúgy bele, csak nézegetem a dobozban. :see_no_evil:

A nagyobbik palettában a kérdezett szín a Professional Diver ez még most is akciós.

1 Likes

Kedves @umpa, még nem tudom, nem volt időm a lakkokat kipróbálni. Az Essence pirosító-highlightert viszont ma már használtam, elsőre nagyon tetszik, úgyhogy ma vettem is még egyet, kiváló ajándék lesz:) A képen barnásnak tűnik, élőben rózsásabb az árnyalata. Pár éve volt a Chanel karácsonyi kollekciójában hasonló, le is fotóztam együtt, a Chanel egy picit sötétebb. Az Essence is égetett és úgy tűnik, hogy elég tartós, még mindig jól látom az arcomon
IMG_5247 2
IMG_5246

11 Likes

A fülbevalókhoz: a lányomnak vettem, de neki nem tetszik, úgyhogy marad nekem:)
IMG_5250

11 Likes

Lennék a lányod :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

No megjött az utolsó csomag, így együtt a hajas haul. Plusz az utolsó képen van egy szemhéjfesték is, azt nem lehetett otthagyni.
Ez a kettő nagyon csípte a csőrömet, remélem legalább az egyik bejön
20231201_194008
Ez a kettő pedig szárazsamponhab: több macera ugyan, várni kell míg megszárad, de rajtam jobban működnek mint a sprék, és nem fulladok meg a miniatűr fürdőszobában.
20231129_172621
Ezek elvileg habállagú hajápolók, a kicsi színezett. Ezeket már ki is próbáltam, a moisture plus-szal meg is vagyok elégedve.
20231129_172508

15 Likes

A Milk Shake ilyen nagy vagy a szemfesték pici? :smiley:
A fodrászom nagyon nyomja, de nem vettem tőle semmit. Itthon elvileg csak fodrásznál kapható, ha jól tdom.

A Balea plex szérum nálam eddig befutó. Nem számítottam csodákra, de kezelhető, puha, nem szénakazal a hajam, ha használom. :slight_smile:

1 Likes

Notino-n is van :slight_smile:

1 Likes

Tényleg :grinning:

Már lassan minden van ott :laughing:

1 Likes

20231201_235238
A szemfesték pici. Iciri-piciri. Nem termékminta amúgy, ez ekkora. A rúzs referenciaként van ott, az vaskosabb mint az átlag de normál hosszúságú.
A milk_shake abszolút normál méretű amúgy, azt hiszem - bár mostanában meg vagyok kavarodva hogy az átlag hajhab 150 vagy 200 ml. A nagyobbik az 200, a kicsi… a kicsit hagyjuk, majd egyszer mindent leírok, de még tesztelni kell

@Brunettee, egyelőre csak a mosásra váró hajam legvégére kentem csak fel, nem rossz, de a l’oreal első blikkre jobb… de azt hozzá kell tennem, hogy nálam a proteintúladagolás szálkásabbá teszi a hajamat, és a balea nagyon is proteines

6 Likes

A l’oreal termékcsaládból csak a mosás előtti ápolót próbáltam, a szérum még a kipróbálandó listán van.
Igen, ez a Balea tényleg el van látva proteinnel, nekem úgy tűnik, működik.

Berlinben a Sephorában mindössze egyetlen termékkel ajándékoztam meg magam. Nem mondom, hogy nem tudtam volna még vásárolni, de semmilyen extra vágyat nem éreztem további pénzköltésre. Az ND es HB nude paletták azért meg kell jegyezzem élőben is csodálatosak. :slight_smile: Azért ma még megyünk az itteni DM-be, és az arcápolási cuccokra elég kíváncsi vagyok. Remélem tudom majd magam kontroll alatt tartani. :smiley:
20231201_171905
20231201_171814

20 Likes

IMG_8081
Múlt vasárnapi szerzemények, csak a héten nem volt időm befotózni.
A Pupa testápoló óriási téli kedvencem , sokadszorra veszem újra.
A Shiseido BB- t is már harmadszorra szerzem be, ha jól számolom, nagyon megszerettem. Kint volt már az új alapozójuk is az állványon, de nem mertem elhozni , amíg a homlokomra kell a takarás addig mindenképpen ezt fogom venni.
A Pupára volt kedvezmény a BB- re egy forintot sem adtak a D- ben, se egy darab termékmintát. Nesze neked Black Friday :smiley:

17 Likes

Még mindig BF a Douglasból, tegnap tudtam csak átvenni. Csak 75 ml, de a csomagolás szívet melengetően szép, az illata pedig nagyon finom, narancsos-fűszeres. A kupak tetején van egy kis aranyszál, amivel felakasztható, a csillámoktól pedig nagyon ünnepi az egész. Ha valaki még egy kisebb, de mégis elegáns ajándékot keres, akkor ez jó választás lehet, akciót érdemes kivárni:)
IMG_5252

17 Likes

Douglas black friday. A samponból megvettem korábban az 50 ml-s utazóméretet, valamennyit javít a hajamon sampon létére, most jött a társa is. A szérumból vettem mintát, azt most próbálom jövő héten. A pirosító csomagolása valami hihetetlenül karcos, de ez nem látszik a képen. Választottam egy Redken Acidic bonding concentrate kondicionáló mintát (a Redken olcsóbb koppintása az Elseve bonding vonala) és egy női illatmintát, utóbbi helyett megint jött egy férfi minta.
IMG_20231203_132312_edit_10694208398367

13 Likes

A képek természetes hideg fénynél készültek, ezért nem csillog annyira, mint lámpafény mellett. Én a barna palettát a barna dobozba raktam volna, de Pat máshogy gondolta. Több fény jobb lenne, de havasak az ablakaim.
IMG_20231203_133138_edit_11783955593514
IMG_20231203_133216_edit_11801389408094
IMG_20231203_133324_edit_11842223044546
IMG_20231203_133347_edit_11854808976836
IMG_20231203_133500_edit_11866406712251

16 Likes

@Szeliger_1 -nél láttam az Emily in Paris pírt, ránéztem DM-ben a kollekcióra és az ott árválkodó utolsó ecsetszettnek nem tudtam ellenállni (jön a fényes pír is postán :face_with_hand_over_mouth:)
A kép bal alján egy mini Westman Atelier (rendkívül burzsoá :grin:) highlighter van. Már vagy 2-3 hete megvan, csak nem mutattam még. Vizes fénye van, csodaszép, de nem tartós annyira, mint szeretném…
És a szokásos maszkok (oké, most már koreai 30 db-os készletet kell vennem, de amikor ezek olyan jó áron vannak és pont megfelelőek :smirk:)
20231203_181719

20 Likes

@umpalumpa Nagyon szép, habos, nőcis dolgok! Remélem, hogy a pír is hamar megérkezik és legalább annyira tetszik majd neked is, mint nekem :heart_eyes:

2 Likes